2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız çok yorgunumm ( misafirlerim vardı yeni gittiler belim ağrıo (
ceylanım kıyamam çok yorma kendini
nasılsın görüşmeyeli denk gelemiyoruzz

ohhh ne güzel canım yarasın bebişineee
boshayallersmilekaydirigubbakcemile3
meraba nazarboncuğu

baya ilerlemişsiniz kızlar ya maaşallah
valla baya ilerlemişler aslında
geri dönüp elimden geldiği kadar okuyorum ama bazen de zor oluyo çok olunca :))

arkadaşlar ben çıkıyorum bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlar
sende kendine ve bebişine ii bak cnm :))zemuszemus

Sevgili güzel anneler ben de kaçtım, biraz mutfağa gideyim bakalım, Miğdem kötü oluyor mutfakta ama yemek yapmak zorundayım. :a015::a015::a015:

kızlar iyi akşamlar sonra görüşürüz inş. allah a emanet olun opuyorumnanaktan

kızlar bende kaçtım kendinize iyi bakın güzel annişler olumunekankayizsmile

Kızlar biraz önce eşimi aradım dedim hiç keyfm yok... Sonra konu yemeğe geldi...
Ne yemek var akşam dedi ben de sana sormak lazım aşkım, biliosun mutfakta midem bulanıyo dedim....
em kümledi biraz.. Benim canım döner istiyo tatlım dışarı çıkalım en iyisi dedi :)) bu akşam da yemek yapmaktan yırttım....

ne güsellll sempatiksalakcinni

merhaba benimde yerim burası sanırım
herkeze sağlıklı bir gebelik sonunda
sağlıklı bebekler diliyorum
benim doğumum eylül sonuna geliyor 2. bebeğim

ah valla canım ne zormuş demi.
ben yarın randevu aldım hastaneden.
diyecem ya bana bulantı hapı verin ya serum takın.
zaten hastane karşımda gider yatarım valla ohhhh :roflol::roflol:

nagişiim hoşgeldin tekrardan kıııs kaybolma öyle senin yuvan burası :)

yeni gelen güzel anneler.hoşgeldiniz aramıza.....
lütfen listeye yazmam için bilgilerinizi tam verin bana....
istediklerim şunlar.

kilo:
tahmini doğum tarihi:

bekliyorum....

merhaba kızlar herkeze selam bende eylül annesi olucam allah nasip ederse akıl alabileceğim çok güzel bir ortammış inşallah sıksık takip edebilirim :) benimde gögüslerim şişti şimdiden ve et ve et yemeklerinden acayip soğudum yememde lazım bebek için başka bi sorun yok allahtan başka ...merve

yok lil@ burdayım nasıl olduysa giremedim sinirden öldüm açılmıyor diye ama sonun da burdayım

Kızlar ne zaman öle çok aşermeye başladınız acaba?Ben 6 haftalıkım sadece aşırı uyuyorum hayatım boyunca hiç uyumadığım kadar bide ağzımda iğrenç bi tad var o kadar.Ama daha tiksinme kusma gibi şeyler olmadı.Olmazda inşaAllah sizleri okudukça korkuyorum senağlama

tontişim
hoşgeldin inşallah bulantın olmaz biz artık yemek yemekten tiksindik hiçbirşeyde tadımız kalmdı aşermeye gelirsek ben sadece rüyamda görüyorum sonra canım çekiyor ama bulumayacak şeyler eşim 2gündür canım bnişey istedi onu arıyor hala yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…