2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yarın annemin işi var öğlene kadar eşim bakacak oğluma inşallah anlaşırlar bakalım hayırlısı:96:

ben de yattım kızlar çok hastayım çok sürekli :2: halindeyim herkese iyi geceler. bu arada sorayım öyle gideyim kızlar sabah ne veriyorsunuz bebeklere 12 ye kadar olan saat diliminde?

Oğluşuma yürüteç almayı düşünüyordum ama dün bi tanıdığımız yürütecin erkeklerde torbalarının ezdiğini ve sonrada kısırlığa sebep olduğunu söyledi bende bunu duyunca vazgeçtim bugün mama sandalyesi alacağım

emzirmeler öğün aralarında mı olacakmış yoksa öğünden önce sonra mı? onunla ilgili bişey söledi mi acaba doktor ?
bir de yumurta vermeyin sakın gibi bişey söledi mi

evet canım yürüteçin erkek çocuklarına iyi olmadığı söyleniyor:18:

anlaşırlar canım belki karnını doyurma kısmı biraz sıkıntılı olabilir ama onuda hallederler bence,sonra bir gelirsin ki eve baba oğul çok mutlu onları başbaşa bıraktığın için

emzirmeler öğün aralarında mı olacakmış yoksa öğünden önce sonra mı? onunla ilgili bişey söledi mi acaba doktor ?

selamlar,
ne güzel uzun ve ayrıntılı yazmışsın.
benim oğlumun bugün 6.ayı doluyor. geçen ay doktor kontolünde doktor muhallebi verme, kilosu yerinde çünkü dedi. şimdilik gerek yok. yoğurt ver dedi.
yoğurt konusunda tarif verebilecek olan var mı, ben yapıyorum, biraz sulu oluyor, gerçi doktor da yoğurt sulu olur, bizimki gibi olmaz demişti ama bazen çok sulanıyor.
yoğurdu bebe bisküvisi ile beraber veriyorum. elma suyu veriyorum. bir de yoğurda muz ezip karıştırıyorum, oğlum onu da seviyor, tabi ki sebze çorbası da var menümüzde. sütüm olmadığı için diğer öğünler aptamil 1 veriyorum. şimdi 6.ayımız dolduğu için aptamil 2 numaraya geçicez sanırım. doktor kontolüm bu haftasonu. bakalım menüye başka ne eklenecek.

bu arada ferrum konusunda haftasonu bir arkadaşımdan şöyle birşey duydum. doktor bana aç karnına ver demişti. bende zaten oğlum tadını sevmediği için ferrumu açken verip hemen peşine mama veriyordum. ama arkadaşım dedi ki, mamadan hemen önce ve hemen sonra verilmesi ilacın etkisini sıfır yapıyormuş. boşa veriyorsun dedi. 2 mama arasında yani 2 saatte bir yediğini düşünürsen yedikten 1 saat sonra vermelisin dedi.
sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor ? siz nasıl veriyorsunuz. bunca zaman boşuna mı verdim diye üzüldüm ben, doktora da sorucam bu haftsoonu

Yumurtayla ilgili birşey söylemedi çünkü bu ay yumurta için erken diye biliyorum,ben de sormadım zaten. Emzirme konusu biraz karışık çünkü benim kızım çok düzensiz emer,canı istediğinde ve genelde sık sık.Doktor bizim düzensizliğimizi bildiğinden bana bıraktı emzirme zamanını.Şimdilik emzirmelerim genelde öğün aralarına denk geliyor.

bizim yoğurdu annem mayalıyor çay bardağına sütü biraz sıcak mayaladığını etrafına saracağı bezlerinide ısıtıpda sardığını söyledi benim oğlan maşallah hergün 1 çay bardağı yogurdu yiyor içine biraz bayat ekmek ufalıyorum dün akşamda tarhana yaptım et suyu koydum içinede biraz tavuk göğsünden koyup blendırdan geçirdim ekmekte koydum maşallah yedi sıpam

ben ferrumu genelde gece uyurken veriyorum ki tadından çok rahatsız olmasın diye,ama doktorumuz ne zaman vermemiz konusunda bir bilgi vermedi bize

maşallah canım oğluşuna

banada hiç kan ilacı kullan diyen olmadı 24 martta aşımız var o zaman sağlık ocağına soracağım ben sadece vitamin ilacı kullanıyorum

selam kızlar:80: bu kan ilacı konusunda bende açken kullanıyodum ama bizde kızımın bagırsak sistemini bozdu saglık ocagına gittigimizde sordum başka ilaç vermeye gerek varmı diye yok dediler yani şuan bende vitamin kullanıyorum he buarada bizim kullandıgımız ferrum deildi

canım kullanmadığın için eğer için rahat değilse bence birgün aralıklarla ver birde öyle dene istersen,ben oğluma önce öyle vermeye başladım çok dokunmadı ,bu arada bizim kan ilacımızda ferrum değil ferro sanol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…