bu arada ferrum konusunda haftasonu bir arkadaşımdan şöyle birşey duydum. doktor bana aç karnına ver demişti. bende zaten oğlum tadını sevmediği için ferrumu açken verip hemen peşine mama veriyordum. ama arkadaşım dedi ki, mamadan hemen önce ve hemen sonra verilmesi ilacın etkisini sıfır yapıyormuş. boşa veriyorsun dedi. 2 mama arasında yani 2 saatte bir yediğini düşünürsen yedikten 1 saat sonra vermelisin dedi.
sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor ? siz nasıl veriyorsunuz. bunca zaman boşuna mı verdim diye üzüldüm ben, doktora da sorucam bu haftsoonu
Yumurtayla ilgili birşey söylemedi çünkü bu ay yumurta için erken diye biliyorum,ben de sormadım zaten. Emzirme konusu biraz karışık çünkü benim kızım çok düzensiz emer,canı istediğinde ve genelde sık sık.Doktor bizim düzensizliğimizi bildiğinden bana bıraktı emzirme zamanını.Şimdilik emzirmelerim genelde öğün aralarına denk geliyor.
selam kızlar:80: bu kan ilacı konusunda bende açken kullanıyodum ama bizde kızımın bagırsak sistemini bozdu saglık ocagına gittigimizde sordum başka ilaç vermeye gerek varmı diye yok dedileryani şuan bende vitamin kullanıyorum he buarada bizim kullandıgımız ferrum deildi
bize de ferrumu iki öğün arası kakasını yaptıktan sonra ver demişti doktor..hani kalsiyum demirin emilimini azaltıyo ya..o yüzden iki öğün arası diyolar..ama ben her zaman denk getiremiyorum..o kadar da herşeye dikkat edilmiyo ya..bişey olmaz heralde..
nasılsınız kızlar? herkes burada ama konuşan yok
yarın annemin işi var öğlene kadar eşim bakacak oğluma inşallah anlaşırlar bakalım hayırlısı:96:
ben de yattım kızlar çok hastayım çok sürekli :2: halindeyim herkese iyi geceler. bu arada sorayım öyle gideyim kızlar sabah ne veriyorsunuz bebeklere 12 ye kadar olan saat diliminde?
biz pek iyi değiliz oğlum kaşığı görünce ağzını bir kapatıyor açtırmak ne mümkün baya zor olacak bu çocuğun ek gıdaya geçişi:18:,biraz önce havuç püresi verdim biraz da patates kattım belki sever diye ama ağzını bile açmıyor:44:
iyigecelr kızlar benim kızda gündüz iyi uyuyuda gece uyumak bilmiyo benimle birlikte oturuyo şuan
hero babyden numune gelen bebe bisküvisini meyvesuyuyla ezip vermiştim denemek için sılanın çok hoşuna gidince bugün kendim yapayım dedim bisküviyi ama hiç güzel olmadı tam buğday unu kullandığım için :26: arada bir hazırını veririm belki
Canım amacım onu kısıtlamak değil ona güvenli oyun alanı oluşturmak. Bi çuval küçük toplumuz var evde. Önce şişme havuz alayım onun içine atarım orda oyna die düşündüm ama çok küçük oda olmaz diye aranırken bunu buldum. İçine balon top atarım yuvarlana yuvarlana oynasın. Bi kere koltuktan bi kere oto koltuğundan 2 kerede oyun halısından düştü benim oğlum. Onun rahat edebileceği birşey arıyorum. Üstelik çit olarakta kullanılabiliyomuş. Zaten emeklediği zamanda çit olarak kullanılıyo. Ben verdiğim paraya değermi ona karar veremedim. Benim oğlum oyun halısında çok güzel oynarken arkadaşımın oğlu 2 dakika bile durmadı. Neyi sever bilemiyoruz ki ? :SSSS
Ben de iki günde bir veriyorum bisküvi kahvaltıda, hero babyninkini suyla yapıyorum ben. Bugün 20 g. labne yedi kahvaltıda sevdiİlk defa ilk yediği birşeyi tam yedi.
nasılsınız kızlar? herkes burada ama konuşan yok
aynı şey bizde de var.. eğer yeni başladıysan,bizimkinde kaşığı onun ağzına dayayıp kendi ağzımı açıp nefesim bitene kadar aaaaaaaaaaaaaaa demek işe yaramıştı.. yeni başlamadıysan sebzeye karşı bir antipati olabilir.. aynı şey bizde meyve için geçerli.. kokusunu mu alıyor ne açmıyor ağzını tadına bile bakmıyor.. meyveye başlaıdın mı?
yarın annemin işi var öğlene kadar eşim bakacak oğluma inşallah anlaşırlar bakalım hayırlısı:96:
ben de yattım kızlar çok hastayım çok sürekli :2: halindeyim herkese iyi geceler. bu arada sorayım öyle gideyim kızlar sabah ne veriyorsunuz bebeklere 12 ye kadar olan saat diliminde?
emzirmeler öğün aralarında mı olacakmış yoksa öğünden önce sonra mı? onunla ilgili bişey söledi mi acaba doktor ?
bir de yumurta vermeyin sakın gibi bişey söledi mi
evet canım 20 eylül 2010 pazartesi saat 13:45
anlaşırlar canım belki karnını doyurma kısmı biraz sıkıntılı olabilir ama onuda hallederler bence,sonra bir gelirsin ki eve baba oğul çok mutlu onları başbaşa bıraktığın için
Ben buradayım ama üzüntümden hiç konuşmak istemiyorum. Okulla aram açık. Oğlum düzene gireceği yerde düzensizleşti. Bu uykusuzluk çok koyuyo bana. Çok çabuk sıkılıyo hep ilgi istiyo. Uyuturken yakama yada saçıma yapışıyo yatırırken çekince uyanıyo. Kayınvaldem yanına al bişey olmaz ben babasını öyle büyüttüm diyo. Artık yanıma almaya başlıycam. Çünkü yat kalk gücüm tükeniyo.
Ek gıda feci gaz yaptı. Hala rezeneye devam ediyomusunuz? Ben ara ara içiyorum ilk zamanlardaki gibi artırsammı acep?
Uzun zamandır içmiyorumben, bugün sütüm çok az içeyim bari.Ben buradayım ama üzüntümden hiç konuşmak istemiyorum. Okulla aram açık. Oğlum düzene gireceği yerde düzensizleşti. Bu uykusuzluk çok koyuyo bana. Çok çabuk sıkılıyo hep ilgi istiyo. Uyuturken yakama yada saçıma yapışıyo yatırırken çekince uyanıyo. Kayınvaldem yanına al bişey olmaz ben babasını öyle büyüttüm diyo. Artık yanıma almaya başlıycam. Çünkü yat kalk gücüm tükeniyo.
Ek gıda feci gaz yaptı. Hala rezeneye devam ediyomusunuz? Ben ara ara içiyorum ilk zamanlardaki gibi artırsammı acep?
Ben buradayım ama üzüntümden hiç konuşmak istemiyorum. Okulla aram açık. Oğlum düzene gireceği yerde düzensizleşti. Bu uykusuzluk çok koyuyo bana. Çok çabuk sıkılıyo hep ilgi istiyo. Uyuturken yakama yada saçıma yapışıyo yatırırken çekince uyanıyo. Kayınvaldem yanına al bişey olmaz ben babasını öyle büyüttüm diyo. Artık yanıma almaya başlıycam. Çünkü yat kalk gücüm tükeniyo.