2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bize de ferrumu iki öğün arası kakasını yaptıktan sonra ver demişti doktor..hani kalsiyum demirin emilimini azaltıyo ya..o yüzden iki öğün arası diyolar..ama ben her zaman denk getiremiyorum..o kadar da herşeye dikkat edilmiyo ya..bişey olmaz heralde..

bizimki de aç karnına ver dedi.

bizim doktorumuz yumurtaya başladı kahvaltıda 1 gün yumurta bir gün peynir olacak.. bebek bisküvisi ya da ekmeği ve anne sütü ya da devam maması.. bugün bisküviyle peynir yaptım ama bizimki peyniri yedi b isküvilidevam mamasını tükürdü

bizim doktorumuz 1damladan başladedi 1-2 günde birdamla arttır dedi ben öyle denicemumarım işe yarar..

bebişin 6 aylık olmuşşş tebrik ederim acaba minik mi kalaydılar çünkü büyüdükçe dertleri de büyüyor sanki.. :89:

nasılsınız kızlar? herkes burada ama konuşan yok

biz pek iyi değiliz oğlum kaşığı görünce ağzını bir kapatıyor açtırmak ne mümkün baya zor olacak bu çocuğun ek gıdaya geçişi:18:,biraz önce havuç püresi verdim biraz da patates kattım belki sever diye ama ağzını bile açmıyor:44:

Bizimkide baktı gecenlerde. Çok güzel bakıyolar iş başa düşünce.

Sultan seni çok kıskanıyorum. Oğlun hem güzel uyuyo hemde ne güzel yoğurt çorba falan yiyomuş. Aman nazar değmesin darısı bizlere...

Benim moralim çok bozuk kızlar yaaa. Ben bu okulla napcam bilmem. 2 gün ders verdiler bana bende ücretsiz izin almadım. Sevine sevine bi kaldım. Şimdi ders saatimi artırmışlar bi gün daha ders koymuşlar. Ne garezleri var anlamadım yaaaa. Başka doğum yapan biride göreve başlamışmış ders programı oturmuyomuşmuş. Biz herşeyi ona göre planladık sevindik şimdi herşeyi bozuyolar. Artık rica minnet tekrar eskisi gibi olması için rica ettim dua edin bana da insafa gelsinler. Üstelik kayınvaldemin anneside hasta kayınvaldem ona da bakıyo. Yazık büyük anneannede rezil olacak 3 gün olunca. ((
Zaten oğlum iyice çıldırdı. Dün yine 3-5 nöbeti tuttuk. Niye halden anlamazlar ki

aynı şey bizde de var.. eğer yeni başladıysan,bizimkinde kaşığı onun ağzına dayayıp kendi ağzımı açıp nefesim bitene kadar aaaaaaaaaaaaaaa demek işe yaramıştı.. yeni başlamadıysan sebzeye karşı bir antipati olabilir.. aynı şey bizde meyve için geçerli.. kokusunu mu alıyor ne açmıyor ağzını tadına bile bakmıyor.. meyveye başlaıdın mı?

Ben de iki günde bir veriyorum bisküvi kahvaltıda, hero babyninkini suyla yapıyorum ben. Bugün 20 g. labne yedi kahvaltıda sevdi İlk defa ilk yediği birşeyi tam yedi.

Canım biliyorum sen güvenli alan oluşturmak için tercih edersin ama çocuk kendini kısıtlanmış hisseder. Elbet birgün güvensiz alanlarla tanışacaki onun için birazönce öğrenmeye başlamalı. Nerenmin güvenli nerenin güvensiz olduğunu.

Ben de iki günde bir veriyorum bisküvi kahvaltıda, hero babyninkini suyla yapıyorum ben. Bugün 20 g. labne yedi kahvaltıda sevdi İlk defa ilk yediği birşeyi tam yedi.

bizimki de peyniri sevdi maşallah muhtemelen süt tadına yakın geliyordur ondan seviyorlar.. yoğurt yiyor mu seninki?

Ben buradayım ama üzüntümden hiç konuşmak istemiyorum. Okulla aram açık. Oğlum düzene gireceği yerde düzensizleşti. Bu uykusuzluk çok koyuyo bana. Çok çabuk sıkılıyo hep ilgi istiyo. Uyuturken yakama yada saçıma yapışıyo yatırırken çekince uyanıyo. Kayınvaldem yanına al bişey olmaz ben babasını öyle büyüttüm diyo. Artık yanıma almaya başlıycam. Çünkü yat kalk gücüm tükeniyo.
Ek gıda feci gaz yaptı. Hala rezeneye devam ediyomusunuz? Ben ara ara içiyorum ilk zamanlardaki gibi artırsammı acep?

meyveye de başladım onuda öyle ağzını açmıyor zor bela tıkıyorum o zaman yiyor ama ağzını açtırmak bir dert işte daha yeni başladık acaba ondan mı zamanla alışırmı ki:44:

Ben iki günde bir bisküvi veriyorum, bu sabah da labne verdim, ama büskiviye karıştırmadım. Ayrı ayrı. Bir lokma ondan bir lokma diğerinden.

emzirmeler öğün aralarında mı olacakmış yoksa öğünden önce sonra mı? onunla ilgili bişey söledi mi acaba doktor ?
bir de yumurta vermeyin sakın gibi bişey söledi mi

Yumurta sarısı az az 6 aydan sonra başlanabilir diye biliyorum ama beyazı 1 yaşından sonra.

anlaşırlar canım belki karnını doyurma kısmı biraz sıkıntılı olabilir ama onuda hallederler bence,sonra bir gelirsin ki eve baba oğul çok mutlu onları başbaşa bıraktığın için

Ben de bırakıyorum bazen, bazı geldiğimde çok mutlu bazen de çok mutsuz buluyorum onları. Şans.

canını sıkmamaya çalış senin gerginliğin daha çok yansır oğluna inşallah yoluna girer okuldaki düzeninde oğlunun düzenide,oğlunu biraz geç yatırsan acaba yine uyanır mı ki:44:

Uzun zamandır içmiyorumben, bugün sütüm çok az içeyim bari.

gece yatmadan tok tutacak bişeyler yedirebilirsen belki daha uzun uyur..

bizimkinin dünkü huysuzluğunun sebebi ek gıda da olabilir diye düşünüyorum.. çünkü akşam 3-5 kaşık muhallebi yedi.. belkide o rahatsız ediyor.. bakalım bu gün de vereceğim eğer yine öyle ağlarsa bi konuşacağım doktorla..

bizimki de annemde kalmıyor artık haftada 1 gün anneme bırakıp bi yerlere gidiyorduk 2 haftadır acayip ağlıyor biz gidince.. şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı.. pazar günü yaptığı huysuzluğun sebebi o da olabilir belki.. onu bırakacağımı mı düşünüyor acaba canımın içi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…