2010 Eyll anneleri buraya

kıslar ben de dün eylül annelerine dahil olmuştum ama bugün pek bakamadım buraya.
bugünkü hcg değerim 1445 arkadaşlar.idarımda bakteri çıktı şu an tek sorun bu.
beni listeye eklediniz miki bakamadım ben.

yaşım 30
sat 14 aralık
kilo 51

kaydirigubbakcemile2

bana da dr. cinsel ilişkide bulunmayımn şimdilik dedi.bi keseyi görelim dedi.daha hiç muayene olmadım.yarın gideceğim ama muayene edecek mi bilmiyorum.

doktora sormadan bende içim rahat etmez diye ilişkiye girmiyoruz..ama bir problem olmadığı sürece veriyor muş doktorlar..sonuçta normal bir süreç bu ilk aylar düşük riski olmadığı sürece sorun yoktur herhalde..

sağolun cevap için arkadaşlar ben 4+ 4ken gördüm keseyi karnımdan o zaman strese gerek yoktur umarım....adamıcağızları başından bezdirmeyelim yaa....:)

evet tabi görebilirsin sanırım ben idrara sıkışıkda deildim rahat göründü...sen ne kadarlıktın

sağolun kızlar..zorla sevindirdim sizidekaydirigubbakcemile3
evt canım idrara sıkışık gidince rahim sıkışıyormuş kese falan daha net gözüküyor...
banada karından baktı alttan değil.haftayada idrara sıkışık gel dedi.

kızlar selam benide korkuttunuz yaa ben hiç düşünmemiştim ilişki ile düşük yapma meselesini....bişe olurmu :KK43: bende 5+1 oldum

şirincim sen nasıl düşünmessin rAHİM AÇILIYOR DÜŞÜĞE DAHA MEĞİLLİ OLUYOR SİZ GALİBA HALA ESKİ HAYATA DEVAMMI EDİYORSUNUZ alsanaalsanasmile

BENİM GİBİ KARI BİLE KOCASINDAN AYRI BEN EŞİMLE KAÇ GÜNDÜR BERABER OLMUYORUM DR DA SÖYLEDİ İLŞKİDEN BİRAZ KAÇIN DEDİ BİZ EŞİMLE AYRI YATIYORUZ :gitme:kaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar..zorla sevindirdim sizidekaydirigubbakcemile3
evt canım idrara sıkışık gidince rahim sıkışıyormuş kese falan daha net gözüküyor...
banada karından baktı alttan değil.haftayada idrara sıkışık gel dedi.

Aaaa tesadüfen ben dr gittiğimde çok sıkışmıştımsıram gelirdiye gidememiştim ondanmı hemen gördükü benim bebişimi dr kaydirigubbakcemile5

kızlar ne yağı süreceğiz vücudumuza..bana doktor bebe yağı kullan dedi...bende dedim kıllanma yapmazmı..ne kullanırsan kullan hamilelikte olur kıllanma sonra dökülür dedi...
bebe yağında hiç çatlağın olmaz bacaklarınada sür sonra pijama gibi olmasın dedi:)
siz ne kullanacaksını???

nagiş kız ayrı neden yatıyosunuz okadarda uzaklaşmayın sarılın yatın anacım bebişinizi ortanıza alıp:)

şirincim sen nasıl düşünmessin rAHİM AÇILIYOR DÜŞÜĞE DAHA MEĞİLLİ OLUYOR SİZ GALİBA HALA ESKİ HAYATA DEVAMMI EDİYORSUNUZ alsanaalsanasmile

BENİM GİBİ KARI BİLE KOCASINDAN AYRI BEN EŞİMLE KAÇ GÜNDÜR BERABER OLMUYORUM DR DA SÖYLEDİ İLŞKİDEN BİRAZ KAÇIN DEDİ BİZ EŞİMLE AYRI YATIYORUZ :gitme:kaydirigubbakcemile5

aaaaaaaaaa nagiiiş valla ölee eski hayata devam örendikten sora 1 kere ama öncede :=) nese azcık dinlenmeye alalım hehe.......amannnnnnnn bebişime bişe olmasınnnnnn ....tabe kocaya daaaa :p

nagiş kız ayrı neden yatıyosunuz okadarda uzaklaşmayın sarılın yatın anacım bebişinizi ortanıza alıp:)

ya benim eşim çok korkuyor birazda deli yatar akşam yattım yanına git yanımdan gözümü yumamıyorum diyor
eeee
6 sene bekleyince korkuyoruz daha bana yaptıklarını saysam aklınız uçar delirtiyor beni:teselli:

X