2010 Eyll anneleri buraya

MeRHaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. bende şimdi bugün itibariyle 5+2 hamileyim. sat 9 aralık. geçen hafta cuma öğrendim.öğrenir öğrenmez 4 haftalık oluvermiş çok garip geldi. kan tahlilinde çıktı. teste de silik çıkmıştı. bu cumartesi sabah gideceğim doktora kese görünmemişti. çok merak ediyorum endişeliyim bi görsem rahatlıycam. sonra kalp atışı heyecanı of. kimseye söylemedik keseyi görmeden heyecanımı kimseyle paylaşamamak çok zor oluyormuş. inş buradan çok şey paylaşıp öğrenicem.

Aramıza Hoşgeldin...güzel vakit geçireceğinden eminim..buradaki herkes birbirinden güzel annecik...duygularımızı sevinçlerimizi aklımıza takılanları yazıp paylaşıyoruz işte... kimi zaman dert duvarına,dönüyor kimi zaman gözyaşı ağacına; kimi zamanda mutluluk denizine ...ucu bucağı olmayan...diliyorum ki sende bulunduğumuz denizde istediğin tüm güzellikleri gerçekleştirsin...

arkadaşlar maalesef ben iki gün önce dış gebelik geçirdim ölüyorum zahnettim.sağ tüpümle beraber bebişimiz gitti. Allah düşmanımın başına vermesin.. bebişlerinizin kıymetini bilib onlar size Allah'ın bir lütfü.. kısmet kader böylemiş...

çok geçmiş olsun canım bende seni merak ediyordum kaç gündür yoktun...Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah:Saruboceq:

ii aksamlar arkadaslar kızımı uyuttum bi bakayım dedim amma sayfa olmus yaaa..keyifler iidir inş..bende cmrtsiyi iple cekiorum dr gidicez bakalım noolcak..yaa sizlerde kabızlık problemi varmı ara ara cok rahatsız ediyo beni zaten eskiden beri vardı

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizkaydirigubbakcemile3 Yarın 10:10 da dr randevum var.Çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorumeyvahedigeldismile Acaba görebilecekmiyiz bebişimizidelikafadulden:uhm:

kızlar ben geldimmmm :)))))
doktora gittim guatırım için gitmişken ultrasonda cektirdim. bebegim saglıklıymıs ve 11mm olmus. :)))))

bak endişelenme dedim okadar bisde cumartesi gitcces görces meleğimi ben okadar kötüyümki serum takılması lazım dio drum cumartesi seerumda takcaklar

bakalım benim minik tawşan nekadar olmuş:)):))))

ii aksamlar arkadaslar kızımı uyuttum bi bakayım dedim amma sayfa olmus yaaa..keyifler iidir inş..bende cmrtsiyi iple cekiorum dr gidicez bakalım noolcak..yaa sizlerde kabızlık problemi varmı ara ara cok rahatsız ediyo beni zaten eskiden beri vardı

cnm malesef o bendede oluyo dr activia ye dedi
iide geldihergün çorba içioom daha ii oldu artık

muhabbetin arasına gireyim de yeni arkadaşları ekleyeyim:)

eyllanneleriyn.jpg

selam kuzum benim kese 4+3 göründü...kilom 53 eklersen:):nazar::ecrin_bebek:a.s.

canım ben çok korkuyodum alttan nasıl bakacak diye hiç de korktuğum gibi olmadı :)
zaten dr bana sordu istiyomusun istemiyomusun diye...vajinadan bakınca bebek daha net görünüyor!!

senindemi alttan baktı evet net gözükür dedi banada hemen gördü zaten bakınca biraz gezdirdi içimde ağrı yaprı şuan iyiyim çok şükür

kızlar kimse yazmıyor nasıl yer buraya 7kişiyiz herkes bakıyor galiba hadi hanım konuşun :eek:klava::eek:klava:

X