2010 Eyll anneleri buraya

benim karnımdan baktı ultrasonla gördük. bugün 5 hafta doldu. hayırlısı takma kafana herşey yolundadır..

MeRHaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. bende şimdi bugün itibariyle 5+2 hamileyim. sat 9 aralık. geçen hafta cuma öğrendim.öğrenir öğrenmez 4 haftalık oluvermiş çok garip geldi. kan tahlilinde çıktı. teste de silik çıkmıştı. bu cumartesi sabah gideceğim doktora kese görünmemişti. çok merak ediyorum endişeliyim bi görsem rahatlıycam. sonra kalp atışı heyecanı of. kimseye söylemedik keseyi görmeden heyecanımı kimseyle paylaşamamak çok zor oluyormuş. inş buradan çok şey paylaşıp öğrenicem.

Başak Burcu Bebeği, Bebekleri, ÇocuklarıGünlük Burçlar|Haftalık Burçlar|Aylık Burçlar|Yıllık Burçlar|Burcum Nedir|Yükselen Burçlar|Rüya TabirleriKoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık
Başak Burcu Bebeği, Bebekleri, ÇocuklarıBaşak Burcu Bebeği, Bebekleri, Çocukları : Huzurlu ve sakin bir bebektir ama acelecidir de. Daha ufacıkken yemek seçmeye başlar. Derli toplu bir çocuk olacağından bu çocuğu büyütmek zevklidir.Yabancıların yanında ağır başlı, sakin aile içinde ise cıva gibi olacaktır. Annesine ev işlerinde iyi bir arkadaştır. Asi olmadığından söyleneni yapar, problem çıkarmaz.Okul hayatlarında başarılı olurlar. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli küçüklerdir. Tiyatro, kitaplar, sanatsal çalışmalar küçük yaşlarda onları çeker. Araştırmayıseverler, bazı bilgilere inanmak için mantıklı dayanaklar isterler. Sevgi isteğini hiçbir zaman gösteremez. Ona sevginizi fiziksel olarak göstermelisiniz. Savurgançocuklar değildirler ve ailelerinin durumunu her zaman gözleyecek ve tutumlu davranmayı ihmal etmeyecektir. Konuşmaları çok olgun ve bilgecedir. Dinlenmeyeihtiyacı vardır. Kendisine gösterilen ilgiden şımarmaz. Hayal gücüne yönelik çalışmalar yapın, bu büyüdüğünde duygusal dengesini kurmasında etkili olacaktır. Küçükbir gerçekçidir ama geceleri yıldızına bakıp dileklerini sıralamayı da ihmal etmez.
Burcunuzu Seçiniz Koç Burcu Boğa Burcu İkizler Burcu Yengeç Burcu Aslan Burcu Başak Burcu Terazi Burcu Akrep Burcu Yay Burcu Oğlak Burcu Kova Burcu Balık Burcu

belki ilginizi çeker ha kızlar bebişlerimizin burcu

:emir_bebek:opuyorumnanaktan teşekkür ederim çok güzel, ne kadar güzel özellikleri varmış eylül bebeklerinin, uslu huzurlu. bu arada uslu güzel huylu güzel bir bebek olması için "yusuf suresi" okumak ii olur diye duydum bilginize.

lil@ kız nerelerdesin sen pek girmiyorsun galiba

yok kuzuuum burdayım ben sürekli giriyorum da daha hastaneye gitmedik ya yazacak bişiy bulamıyorum okuyup takip ediyorum ...

çok heyecanlı ve tedirginim nagişim yarın hastaneye gidecemya elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum valla..
Allahım güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin ....

canım bende şimdi yazacaktım nasılsın bozocum heyecan varmı diye :)
valla nasıl sabah olacak bilmem..
bir görsek bir duysak kalp atışlarını rahatlıycaz ama...
şu aylar çabuk çabuk geçsede alsak hayırlısıyla miniklerimizi kollarımıza yaaa....

kalp atışları için haftaya çağırır diye düşünüyorum
keseyi ancak görürüz bakalım ne olucak

yarın bi gidelimde bakalım neler olacak canım.
acaba netten hesaplamamız doğrumu bende onu merak ediyorum 5+6 görünüyoruz şu an ama doktorlar sanırım başka hesaplıyor.

yok kuzuuum burdayım ben sürekli giriyorum da daha hastaneye gitmedik ya yazacak bişiy bulamıyorum okuyup takip ediyorum ...

çok heyecanlı ve tedirginim nagişim yarın hastaneye gidecemya elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum valla..
Allahım güzel haberlerle dönmemizi nasip etsin ....

ben hastaneye gideceğim gün sabaha kadar uymadım ne olacak nedecek en önemlisi yavrumu görecektim allahım sana da göstersin canım küçük yaaaaa yerim ben onu ısırım yaaaa

oyyyy ne güzel nagihan bizde görebilelim artık yaaaaa .....
miniciiik..
bozo canım bazılarımız tam 6 haftada kalp atışınıda duyuyor bizde yarın 6 olacağız belki görürüüz...

yarın bi gidelimde bakalım neler olacak canım.
acaba netten hesaplamamız doğrumu bende onu merak ediyorum 5+6 görünüyoruz şu an ama doktorlar sanırım başka hesaplıyor.

nette ki hesaba göre dr da aynısını söyledi canım yani benim doğru bugün teyzeleri 5+5 olduk pazargünü 6 haftalık olacağız hayırlısıyla inşşallah

kızlar benm neden alttan baktı yaaaaaaa çok sinirim bozuluyor ha haftaya baktıttırmayacağım alttan söyliyeceğim ısrar ederse çıkacam odadan

muhabbetin arasına gireyim de yeni arkadaşları ekleyeyim:)

eyllanneleriyn.jpg

kızlar ben geldimmmm :)))))
doktora gittim guatırım için gitmişken ultrasonda cektirdim. bebegim saglıklıymıs ve 11mm olmus. :)))))

Aslında tabiki en iyisi hiç ilaç kullanmadan tamamlamak ama işte dayabilicekmıyız :))
Canım, bu arada özelde tahliller daha pahalı olmalı dıye düşünüyorum senın ki muayene ücretı olmasın?

evet canım muayene ücreti ikili testler falan özelde 80 tl civarıymış diğerlerini bilmiyorum bizim bura küçük yer old.için mebcur özelde yaptırıcam eğer sizin imkan varsa devlette yaptırıp spnuçları öyle dr gösterin yok yere para ödemeyin arkadaşlar doğunca zaten bir sürü masrafı olacak hanımlar ve beylerimizin :)

kızlar benm neden alttan baktı yaaaaaaa çok sinirim bozuluyor ha haftaya baktıttırmayacağım alttan söyliyeceğim ısrar ederse çıkacam odadan

canım ben çok korkuyodum alttan nasıl bakacak diye hiç de korktuğum gibi olmadı :)
zaten dr bana sordu istiyomusun istemiyomusun diye...vajinadan bakınca bebek daha net görünüyor!!

X