2010 Eyll anneleri buraya

ben yarın araştırma hastanesine gideceğim orada da çok inceliyorlar zaten yapmasalar bile önce ayrı bir odaya öğrenciler bizi alıp hikayemizi dinliyorlar o arada ben uzun uzun sorabiliyorum merak ettiğim herşeyi.
testleride sorcam bakalım..
pazarteside tekrar özele gideceğiz çünkü eşim yanımda olmayı çok istiyo.
arasştırma hast. erkekleri dılşarda beklettikleri için hiç gelme zaten sadece kan verecem dedim kandırdım :)))
pazartesiye sabretsin artık :)
bu arada her gün 1 adet folic plus içiyorum onuda soracağım günde kaç tane içeyim diye..
zaten 6 aydır kullanıyordum folik :)

Evet aslında ayrıntılı test yapmaları ve konuşmaları senı dınlemeleri çok güzelll
devlette bu imkanı bulabilmen süpermiş... İst bu ımkanları bulmak çok zor , çünkü çok kalabalık...

merhaba arkadaşlar.
ben de hamileyim,öğreneli 2 gün oldu.dün hcg baktırdım.sat 14 aralık, doğum tarihi 20 eylül görünüyor.eylül annesi olacağım bende allah nasip ederse.dr.hcg mi tekrarlamamı istedi.dün 504 idi.yarın tekrar ölçtüreceğim bir de progesteron tahlili yazdı.çok sabırsızlanıyorum henüz muayene etmedi.ctsi günü belki edecek,hcg yükselmişse.nezaman öğreneceğim ben bebeğimin doğru yere yerleştiğini,sağlıklı olduğunu.
tebrikler canım hoşgeldin aramıza..inş en kısa zamanda görürüz meleklerimizi canım..bende yarın gideceğim ilk kez....6.haftada kalp atmaya başlıyormuş artık diyorlar ama bilemiyorum canım...yarın yazarım artık...
kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576 :nazar:

maşşallahhhh çok güzelll:nazar::nazar:

tebrikler canım hoşgeldin aramıza..inş en kısa zamanda görürüz meleklerimizi canım..bende yarın gideceğim ilk kez....6.haftada kalp atmaya başlıyormuş artık diyorlar ama bilemiyorum canım...yarın yazarım artık...

maşşallahhhh çok güzelll:nazar::nazar:

çok sağol tatlım

Selam kızlar, bende bugün doktoro gittim... bütün kan testlerimi yaptırdım, 5 tüp kan alındı ..hepatıt falan hepsi yapılacakmış, sizden de öyle alındı acaba merak ettim, çok sevindim buna her neyse sonuçları alamadım tabiki...

Gelelım bebişimi, Bol bol su içtim ve girdim tekrar muayeneye, tam 5 haftalık olmasına rağmen kesesi gözüktü , 16 mm kese boyutu dıye yazmış rapora, diğer arkadaşlar gibi bebeğin boyutları yok maalesef :KK43:( , şimdilik herşey normalmiş, test sonuçlarına göre ilaç verecek...tabı bu kadar testı yaptı ama ben devlete gıttım özelde nasıl fıyatlar hiç bilmiyorum, bilgisi olan varsa yazsın, öbür ay özele gıdeceğim çünkü

Bu arada benımde sabhları çok midem bulanıyor, üstelik çalışıyorum... Emedur kullanabilirmiyim dedim...Doktorda Kullanabilirsin ama abartma dedi... hakıkaten dayanamayacak boyuta gelınce kullan dedi.... ben şimdiye kadar 2 defa almıştım zaten..

Onun yerıne sabah yatktan kalkmadan - birazcık beyaz tuzlu leblebi ve çubuk kraker atıştırıp 5-10 dk sonra yataktan kalk dedi.. o arada mide özsuyunun bunlar alacakmış.
ve daha rahat bır gun geçirmemi sağlarmış... Gerçi çoğunuz bu bilgilerden haberdar biliyorum ama yınede yazayım dedım...ben henuz denemedım yarın deneyıp sızede yazarım.

canım ben bugün gittim özel hastaneye sadece 20 tl verdim hiç bişi değil devlete gittim adam yüzüme bile bakmadı ... neyse...benim mide bulantılarım ilk haftalarda çok fazlaydı daha hamile olduğumu öğrenmediğim zamanlarda sonra geçmişti ama dün geceden beri yine başladı dr dramamine diye ilaç verdi mide bulantısı için onu kullanıcam bebeğe zararı yokmuş ..

canım ben bugün gittim özel hastaneye sadece 20 tl verdim hiç bişi değil devlete gittim adam yüzüme bile bakmadı ... neyse...benim mide bulantılarım ilk haftalarda çok fazlaydı daha hamile olduğumu öğrenmediğim zamanlarda sonra geçmişti ama dün geceden beri yine başladı dr dramamine diye ilaç verdi mide bulantısı için onu kullanıcam bebeğe zararı yokmuş ..

Aslında tabiki en iyisi hiç ilaç kullanmadan tamamlamak ama işte dayabilicekmıyız :))
Canım, bu arada özelde tahliller daha pahalı olmalı dıye düşünüyorum senın ki muayene ücretı olmasın?

allah alah bilmem banada kan testleri vermedi ona şşaşırdım heralde kalp atışlarını duyayım öyle diye düşündü sanırım bakalım neolacak bişey olmasında meleğime

selam nagiş bak benden öndeymişsin:) ben bugün 5 haftalık oldum..ama pazaertesii gittimde keseyi gördüm...folbiol içiyorum yarım...bide demir düşükmüş:KK43: 1-2 hafta sora gitçem dr. büyüsün azcık kalp atımına bakçaz....

selam nagiş bak benden öndeymişsin:) ben bugün 5 haftalık oldum..ama pazaertesii gittimde keseyi gördüm...folbiol içiyorum yarım...bide demir düşükmüş:KK43: 1-2 hafta sora gitçem dr. büyüsün azcık kalp atımına bakçaz....

vajınadan baktı yoksa karındanmı canım sana banada folıc diye folik asit verdi bide progestan diyede bir ilaç verdi ama hala kafamda soru işareti var bak sen 5 haftalıksın keseyi görmüşsün bende gördüm ama küçük bir kese gözüküyor dedi haftaya bakalım kalbi dinlenecek nasipse

X