2010 Eyll anneleri buraya

geçmiş olsun canım üzüldüm ama alah tekrar yüzüneü güldürmüş bak tekrar nasip etmiş sen kalp atışını dinledinmi
seninki nekadarlıktı
benim 5+5 cuma günü kalp atişı için çagırdı doktor bakalım hasyırlısıyla ne olacak ama tahlil sonuçlarıma göre söyledi doktor boş gebelik degilmiş progestron sonucum yüksekmiş bu yüzden

arkadaşlar benim midem çok kötü.hiçbirşey yiyemiyorum;benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara sesleniyorum :bulantılarınıza bi çözüm buldunuzmu?:sinifsinif:

arkadaşlar benim midem çok kötü.hiçbirşey yiyemiyorum;benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara sesleniyorum :bulantılarınıza bi çözüm buldunuzmu?:sinifsinif:
bende aynıyım canım yediklerim agzımda ama kusmuyorum sadece bulanıyor çok kötü tatlı hiç yiyemiyorum allahım yardım et. hiçbir çözüm bulamadım
tuzlu çubuk yiyiyorum sürekli

bendede sabahları oluyor hafif bulantı böylleee kusasımda geliyor ama çıkaramıyorumda.kahvaltı yapınca geçiyor...

bide koku hassasiyetim başladı galiba....şu mutfaktaki sarı bez nasıl pis kokuyor allahım çamaşırsuyu döktüm döktüm sabah yine kokuyordu..hani araba paspaslarını yıkarsınızda nemli kalınca arabaya bi binersiniz leş gibi kokar o koku burnumdan gitmiyor...taktım sarı bezekaydirigubbakcemile3

çözümü yok yani anlaşılan....umarım çabuk atlatırız bu dönemi 1 haftada 2 kilo verdim ben kahvaltı da dahil hiç bi öğünde yiyemiyorum akşaaamları biraz hafifliyo sadece.o ara bikaç lokma yersem yiyebiliyorummafoldumben

slm kızlar :KK43: eşim az önce devlette yaptırdığım test sonuçlarını almış dr idrar yollarında enfeksiyon var idrar kültürü yaptırması lazım demişşş :KK43:( o ne yaa bebeğimi etkilermi acabaa??? cuma gidecektim randevuyu yarın sabaha aldım bu gece uyuyamam zatennn :KK43:(((((((

bide koku hassasiyetim başladı galiba....şu mutfaktaki sarı bez nasıl pis kokuyor allahım çamaşırsuyu döktüm döktüm sabah yine kokuyordu..hani araba paspaslarını yıkarsınızda nemli kalınca arabaya bi binersiniz leş gibi kokar o koku burnumdan gitmiyor...taktım sarı bezekaydirigubbakcemile3
evet kokuyuda çok fazla alıyorum herşeyden herkesten midem bulanıyo ya yok böyle birşey ya çok kötü

slm kızlar :KK43: eşim az önce devlette yaptırdığım test sonuçlarını almış dr idrar yollarında enfeksiyon var idrar kültürü yaptırması lazım demişşş :KK43:( o ne yaa bebeğimi etkilermi acabaa??? cuma gidecektim randevuyu yarın sabaha aldım bu gece uyuyamam zatennn :KK43:(((((((
bebege zarar verciek bişey degil canım. o kadar takma kafana iyi düşünün herkes relax olsun hadi kızlar canlanın.

olumunekankayizsmilekızlar ben kaçtım belim ağrıyor uzanayım gelirim sonra dr yat dedi dinleneyim biraz görüşürüzopuyorumnanaktan

ben varım canım sabah mide bulantısıyla uyanıyorum zorla bişeyler yemeye çalişyorum çok kötü ya

Bende varım, sabahları aynen çok zorluyor, öğlene kadar beni mahfedıyor...ama saat 1-2 den sonra daha iyi oluyorum...benımkide çok erken başladı inşallah cabuk gecer, işyerinde çok zorlanıyorum çünkü....

hamişler ben dün dr gittim herşey çok normal keseyi gördüm bebeğim çok iyi yerleşmiş yerine

bide dr bana şunu yiyim bunu yiyim diye kendini zorlama dedi
çünkü ben süt içemiyorum da
neyse zaten 5 aya kadar annenin yediği hiç bişey bebeğe yaramıyormuş
5 aya kadar hiç kilo almasanda olur hatta zayıflasan bile korkma dedi
bende normal besleniyorum
allahtan henüz miğde bulantılarım yok
bebeğimde 5+5 günlük oldu :)

Bende varım, sabahları aynen çok zorluyor, öğlene kadar beni mahfedıyor...ama saat 1-2 den sonra daha iyi oluyorum...benımkide çok erken başladı inşallah cabuk gecer, işyerinde çok zorlanıyorum çünkü....

cnmmm bende çok kötüyüm ama enazından öğleden sonra geçiomuş bende hiç geçmio tüm gün sürüyo ya :KK43:((((

X