- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 5+5 cuma günü kalp atişı için çagırdı doktor bakalım hasyırlısıyla ne olacak ama tahlil sonuçlarıma göre söyledi doktor boş gebelik degilmiş progestron sonucum yüksekmiş bu yüzdengeçmiş olsun canım üzüldüm ama alah tekrar yüzüneü güldürmüş bak tekrar nasip etmiş sen kalp atışını dinledinmi
seninki nekadarlıktı
bende aynıyım canım yediklerim agzımda ama kusmuyorum sadece bulanıyor çok kötü tatlı hiç yiyemiyorum allahım yardım et. hiçbir çözüm bulamadımarkadaşlar benim midem çok kötü.hiçbirşey yiyemiyorum;benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara sesleniyorum :bulantılarınıza bi çözüm buldunuzmu?:sinifsinif:
evet kokuyuda çok fazla alıyorum herşeyden herkesten midem bulanıyo ya yok böyle birşey ya çok kötübide koku hassasiyetim başladı galiba....şu mutfaktaki sarı bez nasıl pis kokuyor allahım çamaşırsuyu döktüm döktüm sabah yine kokuyordu..hani araba paspaslarını yıkarsınızda nemli kalınca arabaya bi binersiniz leş gibi kokar o koku burnumdan gitmiyor...taktım sarı bezekaydirigubbakcemile3
bebege zarar verciek bişey degil canım. o kadar takma kafana iyi düşünün herkes relax olsun hadi kızlar canlanın.slm kızlar eşim az önce devlette yaptırdığım test sonuçlarını almış dr idrar yollarında enfeksiyon var idrar kültürü yaptırması lazım demişşş ( o ne yaa bebeğimi etkilermi acabaa??? cuma gidecektim randevuyu yarın sabaha aldım bu gece uyuyamam zatennn (((((((
halmin
canım senin bebeğin nekadarlık bende hiç miğde bulantısı yok ya
ben varım canım sabah mide bulantısıyla uyanıyorum zorla bişeyler yemeye çalişyorum çok kötü ya
hamişler ben dün dr gittim herşey çok normal keseyi gördüm bebeğim çok iyi yerleşmiş yerine
Bende varım, sabahları aynen çok zorluyor, öğlene kadar beni mahfedıyor...ama saat 1-2 den sonra daha iyi oluyorum...benımkide çok erken başladı inşallah cabuk gecer, işyerinde çok zorlanıyorum çünkü....
hamişler ben dün dr gittim herşey çok normal keseyi gördüm bebeğim çok iyi yerleşmiş yerine