- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
Pazartesi giitigimde ultrasyona girdim sadece 1 noktaydı cumaya kalp atışı olucak dedi mucize gibi birşey ya.birşey sorucam doktora gitmediysen tam olarak gününü nasıl anlıyosun sat a göremi sat a göre ben 6+5 oluyorum ama doktor 5+5 dedi
slm kızlar ben geldim...Bu arada herkes cuma günü dr a gidecek herhalde..Benimde cuma 10:10 da randevum...ınşallah keseyi veya belkide keseleri görürüz.bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan
işte sat a göre benim bebişim daha büyük çıkıyo doktora göre daha küçükevt canım sata göre...internette hesaplayıcılar var.goggledan gebelik hesaplayıcı yazıp hesaplat bakalım ne çıkacak.
keselerimiiiiiiiiiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben öyle bişi olursa kafayı yerimm....zaten kocama zor bakıyomm bide çocuk olacak kendime zaman ayırmayı çok seviyorum ben böyle çok kişinin sorumluluğu olunca stres yaparım şimdi..bide 2 kese olursa şimdiden çıldırırmmmm aklinialirimsmiledelikafaduldensanırımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah isteyene nasibetsin inşallahhhh:Saruboceq:
Benim iğneden önce 4 yumurtam vardı.Herkes ikiz rüyası görmüş benim için.Aslında bazen çok hevesleniyorum.Bazende korkuyorum hele ikiz annelerini okuyunca....:1shok:
doktor bebegin kesesine bakıyo ultrasyonda ona göre hesaplı ölçüyoallah allah....onlar neye göre hesaplıyor ki acaba
:1shok::1shok::1shok:
he laaa çok zor ben düşünemiyorum..istememde yaw düşünsene sen sen değilsin artık ...kopmuş başka bir boyuta geçmiş yaşıyorsun.....mortlamış vaziyette....delikafaduldendelikafadulden
benim yardımcımda yok annem başka şehirde ben gurbetteyim..ay bide devamlı kayınvalidem gelir sonra yanıma ..yanii çok zor bişiii<.....
aynen öyle bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum daha iyi duyulsun kalp atışlarıultrasondaki farklı olabiliyor demekki..hım bide geç döllenme falan oluyor ya ondandır canım.tabi boyunu posunu ölçünce çıkıyordur..
benim kayınvalidem bana taşınmayı düşünüyo nasıl dururum ondan ayrı diyo hayırlısıyla olsunda herşeye razıyımKayınvalidem gelse sevinirim valla...zemuszemus Bakalım cuma günü belli olacak boyumuzun ölçüsü...Ama 3-4 bebeğim olsun istiyorum..İkisi bir anda gelse fena olmaz hani kızzz...eyvahedigeldismile bayanssulusmile
seherbayer inşllh değerlerin yükselmiştir şimdi yaşadığğın heycanı çok iyi anlıyorum cuma günü ben de aynıydım ölücektim heycandan
neden konuşmayalım canım..a.s.
yeni gelenler günaydın kızlarrr:asigim:
seherbayer inşallah yükselmiştir değerin hayırlı habelerini bekliyorum.
Randevum cuma günü canım.doktorum çok yoğunmuş onun için cumaya randevu verdiler ondan bekliyoruım...
bahair canım geçen sayfalarda bişiy okudum bi arkadaş çok bulantım var demiş bir başka arkadaş cevap vermiş demekki sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun.bulantı olması iyiye işaret diye ben onu okuyunca dedim benim bulantım yoook o zaman benimki değilmi diye...
yani tedirginliğim ondan...
nagihancım ben 2,5 senelik evliyim 2 ay denedik aslında ben korkuyordum olmıycak diye çünkü hep hap falan kullandım cevremde korkutuyodu olmaz sonra diye.
2. ay çok şükür aratmadı rabbim...
tamam ben artık evham yapmama kararı aldım.
sadece kendimi değil bebişimide yıpratacağım yoksa
kızlar günaydın ilk kan değerleriniz neydi ve ne zaman yaptırdınız öğrenebilirmiyim
kızlar günaydın ilk kan değerleriniz neydi ve ne zaman yaptırdınız öğrenebilirmiyim