2010 Eyll anneleri buraya

evt canım sata göre...internette hesaplayıcılar var.goggledan gebelik hesaplayıcı yazıp hesaplat bakalım ne çıkacak.

slm kızlar ben geldim...Bu arada herkes cuma günü dr a gidecek herhalde..Benimde cuma 10:10 da randevum...ınşallah keseyi veya belkide keseleri görürüz.bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

keselerimiiiiiiiiiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben öyle bişi olursa kafayı yerimm....zaten kocama zor bakıyomm bide çocuk olacak kendime zaman ayırmayı çok seviyorum ben böyle çok kişinin sorumluluğu olunca stres yaparım şimdi..bide 2 kese olursa şimdiden çıldırırmmmm aklinialirimsmiledelikafaduldensanırımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah isteyene nasibetsin inşallahhhh:Saruboceq:

Benim iğneden önce 4 yumurtam vardı.Herkes ikiz rüyası görmüş benim için.Aslında bazen çok hevesleniyorum.Bazende korkuyorum hele ikiz annelerini okuyunca....:1shok:

Benim iğneden önce 4 yumurtam vardı.Herkes ikiz rüyası görmüş benim için.Aslında bazen çok hevesleniyorum.Bazende korkuyorum hele ikiz annelerini okuyunca....:1shok:

:1shok::1shok::1shok:
he laaa çok zor ben düşünemiyorum..istememde yaw düşünsene sen sen değilsin artık ...kopmuş başka bir boyuta geçmiş yaşıyorsun.....mortlamış vaziyette....delikafaduldendelikafadulden
benim yardımcımda yok annem başka şehirde ben gurbetteyim..ay bide devamlı kayınvalidem gelir sonra yanıma ..yanii çok zor bişiii<.....

ultrasondaki farklı olabiliyor demekki..hım bide geç döllenme falan oluyor ya ondandır canım.tabi boyunu posunu ölçünce çıkıyordur..

Kayınvalidem gelse sevinirim valla...zemuszemus Bakalım cuma günü belli olacak boyumuzun ölçüsü...Ama 3-4 bebeğim olsun istiyorum..İkisi bir anda gelse fena olmaz hani kızzz...eyvahedigeldismile bayanssulusmile

Kayınvalidem gelse sevinirim valla...zemuszemus Bakalım cuma günü belli olacak boyumuzun ölçüsü...Ama 3-4 bebeğim olsun istiyorum..İkisi bir anda gelse fena olmaz hani kızzz...eyvahedigeldismile bayanssulusmile
benim kayınvalidem bana taşınmayı düşünüyo nasıl dururum ondan ayrı diyo hayırlısıyla olsunda herşeye razıyım

seherbayer inşllh değerlerin yükselmiştir şimdi yaşadığğın heycanı çok iyi anlıyorum cuma günü ben de aynıydım ölücektim heycandan

canım benim tşk ederim değerim ikiye katlanmış doktorum herşey yolunda dedi.tabi daha yeni bi gebelik heemen göremzmişiz.salı günü gidecem kan testi yine olacak ve ultrasonda bakacaz dedi.belki görebilirmişiz.opuyorumnanaktan

bana demişti canım onu takma kafana bulantın olmuyorsa ne güzel bide 6.veya8.haftadan sonra oluyormuş bazılarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…