- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
günaydınnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yaa ben de çok heyecanlyım. bugün 1 de randevum var inşallah yükselmiştir değerim. ya bu arada benim karnıma çok ağrı giriyo. böyle durup durup birden adet sancısı gibi nefesimi kesiyo 40-50 sn. sonra geçiyo. özellikle ağilip kalkarken, ters bi hareket yaparsam ve idrar torbam dolduğunda oluyo. sizde de varmı böyle???
bende okadar olmuyor canım.yani nefesim kesilecek kadar olmuyor..mesela hapsurunca öksürünce falan oraya baskı oluyor amaçbugünde soldan hfif hafif batmalar oluyor arar ara iğne gibi.....karın ağrısı 2-3 gündür hafif oluyordu bugün yok batmaya çevirdi sanki..birtakım değişiklikler var tabi ama rahatsız edici boyutta değil hiçbirisi
günaydın canım duyarsın canım kalp atışlarını benide cuma çagırdı şuan 5+5 cuma 6+0 olucam kalp atışlarını bakmaya gel dedi bana doktor ilkmi doktora gidiyosun?kızlar bende cuma günü 11.30 a randevu aldım şimdi...6+2 olacağım ogün..
acaba kalp atışı duyulurmu....allahım hayırlısıyla bi görsedik içim içimi yiyor ....
slm canım herkeste bulantı olucak die birley yok. benimde bulantım yoktu 3 gündür bulantıdan ölüyorum yemek yiyemiyorum. aynı iş yeride çaliştıgım arkadaşim şuan 5 aylık hamile hiç bir bulanrtısı olmadı bebegide çok saglıklı allaha şükür . iyi düşünelim iyi olsun kendine ve bebişine cici bakRandevum cuma günü canım.doktorum çok yoğunmuş onun için cumaya randevu verdiler ondan bekliyoruım...
bahair canım geçen sayfalarda bişiy okudum bi arkadaş çok bulantım var demiş bir başka arkadaş cevap vermiş demekki sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun.bulantı olması iyiye işaret diye ben onu okuyunca dedim benim bulantım yoook o zaman benimki değilmi diye...
yani tedirginliğim ondan...
nagihancım ben 2,5 senelik evliyim 2 ay denedik aslında ben korkuyordum olmıycak diye çünkü hep hap falan kullandım cevremde korkutuyodu olmaz sonra diye.
2. ay çok şükür aratmadı rabbim...
tamam ben artık evham yapmama kararı aldım.
sadece kendimi değil bebişimide yıpratacağım yoksa
günaydın canım duyarsın canım kalp atışlarını benide cuma çagırdı şuan 5+5 cuma 6+0 olucam kalp atışlarını bakmaya gel dedi bana doktor ilkmi doktora gidiyosun?
kızlar bende cuma günü 11.30 a randevu aldım şimdi...6+2 olacağım ogün..
acaba kalp atışı duyulurmu....allahım hayırlısıyla bi görsedik içim içimi yiyor ....
Pazartesi giitigimde ultrasyona girdim sadece 1 noktaydı cumaya kalp atışı olucak dedi mucize gibi birşey ya.birşey sorucam doktora gitmediysen tam olarak gününü nasıl anlıyosun sat a göremi sat a göre ben 6+5 oluyorum ama doktor 5+5 dedievt canım ilkkez gidiyorum...
duyarım demek...inşallah canım bakalım...pazartesimi gitsem acaba diye tereddüt ettim ama cumaya aldım randevu...sabırsızlıkta var tabikaydirigubbakcemile3