2010 Eyll anneleri buraya

bende seni kastederek ama diğer hamişleride ekliim dedim
açıkçaSI CNMkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ama ben hamile değilimki......ben sağlıkla aldım çok şükür bebişimi kucağıma:)))))))) darısı tüm hamişlerin başına

ayyy cnm inanki ben imzanın hamişlik imzası olduunu sandım utandım şimdi

yok canım utanılacak ne var... böyle zannetmen çok normal... hamileik topiğindesin ve bu topikde sürekli hamilelerle yazışıyosun ve herkesin imzasında hamielik imzası var... o yüzden beni hamile sanmam normal... iyi geceler... güzel bi hamilelik geçirirsiniz inşallah hepiniz....

yaaaaa neden benim bulantım yooooook
neden aşermiyorum bennnn

bulantı olmaması kötüyemi işaret kızlar yaaa valla tedirgin oluyorum...
5+4 olduk hatta yarın 5+5 oluyoruz ne aşerme ne mide bulantısı...

neden ben bunları yaşamıyorum yaaaa....

şu cuma bi gelsede doktora gitsem...

bulantı olmaması kötüyemi işaret yaaa

naagihan senin son regli kaçtı benim 4 aralıktı ben cuma gidiyim diyorum dr zaten haftaya gel demişti geçen hafta çarşamba günü

aralık 5 ama 31 çektiğinden 4 diye hesaplıyorum ben yarın gitmeyipilanladım neolur neolmaz belki ilaç felan veriri belki gözükür kese gözükmesede konturol verir ozaman da giderim

LıL@ Canım sen neden bukadar taktın ya bende de yok hiç birşey aşerme miğde bulantısı bende sabah gidiyorum dr bugün kan sonucumu aldım sabah gideceğim dr

ah nagihancım nasıl bir evham varsa artık bende
yandık bu evhamla 9 ay nasıl geçer şu kadarcık şeyi takıyorum ya sıra testlere falan geldiğinde daha beter olurum herhalde..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
şu cuma gelsede bi rahatlasam yaa bi gitsem doktoruma içim rahatlıycak inan...

aralık 5 ama 31 çektiğinden 4 diye hesaplıyorum ben yarın gitmeyipilanladım neolur neolmaz belki ilaç felan veriri belki gözükür kese gözükmesede konturol verir ozaman da giderim

aaaaa..... merhaba...aynı tarihte doğum yapıcaz muhtemelen; benimde 5 aralık.bende 4 ü olarak hesapladım...inşallah herşey yolunda gider çok korkuyorum:bbo:

neden bu kadar takıyosunkii. mide bulantısı aşerme olacak gibi diye bir şey yok. şanslısınki rahat bi hamilelik geçireceksin demekki... benim de hamileliğimde sadece 3 gün bulantım oldu sonrasında olmadı... demek ki sen daha şanslısın hiç olmayacak... 9 ay boyunca mide bulantısı çekenler var...

kızlar bende cuma günü 11.30 a randevu aldım şimdi...6+2 olacağım ogün..
acaba kalp atışı duyulurmu....allahım hayırlısıyla bi görsedik içim içimi yiyor ....

günaydın kızlar.bende kan verdim 10:30 gibi sonuç alacam.çok korkuyorum inş.değerim yükselmiştir.dua edin kızlar ne olurrrr....

neden konuşmayalım canım..a.s.
yeni gelenler günaydın kızlarrr:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…