- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
benim geçen cuma 475 idi.Bu cuma tekrar gideceğimopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kayınvalidem bana taşınmayı düşünüyo nasıl dururum ondan ayrı diyo hayırlısıyla olsunda herşeye razıyım
öyle diyoda yerleşmez ama kayınpederim var annane var o yüzden yerleşemezdevamlı sizemi yerleşicekmişş canımmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gözün aydın canım. normal ultrasyonla bakınca gözükmedimi kese?arkadaşlar ben dr geldim teyzeleri keseyi gördüm haftaya çağırdı kalp atışını dinletecekmiş çok hecanlandım keseyi gördüm ya çok şükür görmem zannediyordum alltan utrosyana baktı bende gördüm meleğimi
Randevum cuma günü canım.doktorum çok yoğunmuş onun için cumaya randevu verdiler ondan bekliyoruım...
bahair canım geçen sayfalarda bişiy okudum bi arkadaş çok bulantım var demiş bir başka arkadaş cevap vermiş demekki sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun.bulantı olması iyiye işaret diye ben onu okuyunca dedim benim bulantım yoook o zaman benimki değilmi diye...
yani tedirginliğim ondan...
nagihancım ben 2,5 senelik evliyim 2 ay denedik aslında ben korkuyordum olmıycak diye çünkü hep hap falan kullandım cevremde korkutuyodu olmaz sonra diye.
2. ay çok şükür aratmadı rabbim...
tamam ben artık evham yapmama kararı aldım.
sadece kendimi değil bebişimide yıpratacağım yoksa
aaaaa..... merhaba...aynı tarihte doğum yapıcaz muhtemelen; benimde 5 aralık.bende 4 ü olarak hesapladım...inşallah herşey yolunda gider çok korkuyorum:bbo:
gözün aydın canım. normal ultrasyonla bakınca gözükmedimi kese?
canım sadece kesemi gözüktü içinde bebek gözüküyomuydu ?dr sordu nekadarlık diye yani son adet tarihi bende 5 aralık dedim ozaman vajıne ultrosyonda bakalım küçük gözükmüyor olabilir dedi alttan baktı kese gözüküyor dedi ayy çok tatlıydı meleğim ya:ecrin_bebek::ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey:
canım sadece kesemi gözüktü içinde bebek gözüküyomuydu ?
bende pazartesi gitmiştim.ilk gebeligim boş gebelik oldugundan dolayı korkuyodum. ultrasyonla bakınca gördük zaten inşallah herkes bebişlerimizi saglıklı mutlu bişekilde alırız kucaklarımıza.tabiki canım bebek küçük daha belirgin değil ama kesenin içinde bebek olmasa kesede gözükmez zaten küçük dedi yat dinlen ağır kaldırma vesaire şeyler ama ne yiyeceğimi söylemedi hiç
gözünaydın canım çok sevindim...dr sordu nekadarlık diye yani son adet tarihi bende 5 aralık dedim ozaman vajıne ultrosyonda bakalım küçük gözükmüyor olabilir dedi alttan baktı kese gözüküyor dedi ayy çok tatlıydı meleğim ya:ecrin_bebek::ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey:
tabiki m bebek küçük daha belirgin değil ama kesenin içinde bebek olmasa kesede gözükmez zaten küçük dedi yat dinlen ağır kaldırma vesaire şeyler ama ne yiyeceğimi söylemedi hiç
bende pazartesi gitmiştim.ilk gebeligim boş gebelik oldugundan dolayı korkuyodum. ultrasyonla bakınca gördük zaten inşallah herkes bebişlerimizi saglıklı mutlu bişekilde alırız kucaklarımıza.
tabiki canım bebek küçük daha belirgin değil ama kesenin içinde bebek olmasa kesede gözükmez zaten küçük dedi yat dinlen ağır kaldırma vesaire şeyler ama ne yiyeceğimi söylemedi hiç
kizlar oncelikle yeni cizelgeleriniz hayirli olsunn ..
bozocumm simdi doktorum aradi hani kan tahlili vermistimya bu ayda proloaktinim icin benim prolaktin 5,5 olmusss .ama hapkllara yinede devam etcekmisimmmopuyorumnanaktanhihoyyyt
Allah tüm eylül annelerine bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende pazartesi gitmiştim.ilk gebeligim boş gebelik oldugundan dolayı korkuyodum. ultrasyonla bakınca gördük zaten inşallah herkes bebişlerimizi saglıklı mutlu bişekilde alırız kucaklarımıza.
yani bencede yapma olur heralde bulantı bendede yok daha napayım bebeklerimize zarar vermeyelim canım dikkat et kendine
aaaaaaa gerçektenmi inşallah allah o günleri göstersin hepimize inşallah ben bugün 5+4 olduk:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gözünaydın canım çok sevindim...
canım kese illa bebek var demek değil...yani allah korusunda boş gebelik zaten kesenin içinde bebek olmayınca oluyor....
ama zor bir ihtimal korkma..
nagihan hayırlı olsun canım gözün aydın.Allah bizede görmeyi nasip etsin...