- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
kasığımda batma oluyo kızlar sizdede oluyormu off olsa endişeleniyorum olmasa endişeleniyorum pek enterasan bu hamişlik:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kasığımda batma oluyo kızlar sizdede oluyormu off olsa endişeleniyorum olmasa endişeleniyorum pek enterasan bu hamişlik:CüvCüv:
evet ama alt sınırda ( kendime gidiyor o bebegim beslenmiyor diye üzülüyorum. 2 hafta sonra tekrar gidecem. ama belki dayanamayıp haftayada gidebilirim.
canımsın üzme kendini kanınla beslenio şuanda o drun ne dedi aslında benide 15gün sonra gel die çağırdı ama içim her hafta gidiyim her hafta göriiiim istiyorum:))))))
minik meleğimin sağlıklı olduunu bilmek hoşuma gidiyo senin kalp atışlarıda başladı ama dimi
sanırım bir liste var arkadaşlar.bende bu cmt doktora gidicem.daha net bilgileri o zaman öğrenirim heralde.
sat-8 aralık
beklenen doğum - 14 eylül
evet canım 6 haftada basladı. 3 hafta sonra gel demişti 1 haftasını gecirdim 2 hafta kaldı. esim askerden gelecek bu hafta sonu o gelince haftaya gideriz doktora galiba.
canım bende 6+4üm ama şimdiden bayağı kilo verdim 51le başladım 46ya düştüm şuanda bebişler zaten kanımızdan beslenio o yüsden halsizlik filan oluyo normal heralde bende yarın drumu arayıp soracağım
sanırım bir liste var arkadaşlar.bende bu cmt doktora gidicem.daha net bilgileri o zaman öğrenirim heralde.
sat-8 aralık
şeker pembe çok saol canım işallah bebişlere bişe olmaz tek korkum o a.s
mrb canım ikimizinde sat ları aynı hadi hayırlısı bakalım hatta bende cumartesi gidicem dr a ilk kont.mu seninde kese fln gözükdümüsanırım bir liste var arkadaşlar.bende bu cmt doktora gidicem.daha net bilgileri o zaman öğrenirim heralde.
sat-8 aralık
iştahsızlık ve bulantıdan kilo vermen normal. bende bulantı hafif oluyor hiç cıkartmadım o yüzdende kilo alıyorum. bende 6+4 üm 49 klio ile basladım simdi 50 oldum. işin tuhaf yanı karnım sanki 3 aylık gibi. kardesim doktor gazdandır diyo
canım hepimizin korkusu o inanki benimde tek korkum o ama rabbimden tek dileğim onları korusun saklasın bizleere bağışlasın
aynen benimkide öylle ikidebir tatlı istiyormusun çikolata istiyormusun diyip duruyor ama ben aksine turşu yiyorum bak şimdi bile ağzım sulandı yiyim yemek yerken öğlen baya yedim
bu arada herkes ekşi yiyor tatlı yiyen yok galiba
mrb canım ikimizinde sat ları aynı hadi hayırlısı bakalım hatta bende cumartesi gidicem dr a ilk kont.mu seninde kese fln gözükdümü