2010 Eyll anneleri buraya

kasığımda batma oluyo kızlar sizdede oluyormu off olsa endişeleniyorum olmasa endişeleniyorum pek enterasan bu hamişlik:CüvCüv:

evet ama alt sınırda :KK43:( kendime gidiyor o bebegim beslenmiyor diye üzülüyorum. 2 hafta sonra tekrar gidecem. ama belki dayanamayıp haftayada gidebilirim.

evet ama alt sınırda :KK43:( kendime gidiyor o bebegim beslenmiyor diye üzülüyorum. 2 hafta sonra tekrar gidecem. ama belki dayanamayıp haftayada gidebilirim.

canımsın üzme kendini kanınla beslenio şuanda o drun ne dedi aslında benide 15gün sonra gel die çağırdı ama içim her hafta gidiyim her hafta göriiiim istiyorum:))))))
minik meleğimin sağlıklı olduunu bilmek hoşuma gidiyo senin kalp atışlarıda başladı ama dimi

merhaba kızlar bende kısmetse eylül annesi olucam...daha çok yeni bu güzel haberi bir hafta önce öğrendim.umarım hepimiz rahat ,keyifli bir hamilelik dönemi geçiririz.

canımsın üzme kendini kanınla beslenio şuanda o drun ne dedi aslında benide 15gün sonra gel die çağırdı ama içim her hafta gidiyim her hafta göriiiim istiyorum:))))))
minik meleğimin sağlıklı olduunu bilmek hoşuma gidiyo senin kalp atışlarıda başladı ama dimi

evet canım 6 haftada basladı. 3 hafta sonra gel demişti 1 haftasını gecirdim 2 hafta kaldı. esim askerden gelecek bu hafta sonu o gelince haftaya gideriz doktora galiba.

sanırım bir liste var arkadaşlar.bende bu cmt doktora gidicem.daha net bilgileri o zaman öğrenirim heralde.

sat-8 aralık
beklenen doğum - 14 eylül

evet canım 6 haftada basladı. 3 hafta sonra gel demişti 1 haftasını gecirdim 2 hafta kaldı. esim askerden gelecek bu hafta sonu o gelince haftaya gideriz doktora galiba.

bak başlamış kalp atışları meleğinin üzülme üzüntü kötü bebiş için sen keyfine bak içinde bi can daha var bunun zevkini yaşa bulantında yok oh ne güzel

sanırım bir liste var arkadaşlar.bende bu cmt doktora gidicem.daha net bilgileri o zaman öğrenirim heralde.

sat-8 aralık
beklenen doğum - 14 eylül
mrb canım ikimizinde sat ları aynı hadi hayırlısı bakalım hatta bende cumartesi gidicem dr a ilk kont.mu seninde kese fln gözükdümü

iştahsızlık ve bulantıdan kilo vermen normal. bende bulantı hafif oluyor hiç cıkartmadım o yüzdende kilo alıyorum. bende 6+4 üm 49 klio ile basladım simdi 50 oldum. işin tuhaf yanı karnım sanki 3 aylık gibi. kardesim doktor gazdandır diyo

butterfly çok teşekkür ederim cvp yazdığın için çok şükür benim öyle bulantım yok 2 günde yada 3günde 1 sadece sabahları bulantım oluyo oda baya oluyo aynen dediğin gibi benimde karnım var banada doktor gaz dedi

çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için.hepimizinkiler sağlıkla gelsin..
merhaba tuuce aynı tarihlerimiz demk hayırlısı olsun canım sanada.bende ilk kontrole gidiyorum,bir hafta oldu öğreneli,doktorum bu hafta sonu görebiliriz dedi,o yüzden bekledim.umarım herşey yolunda gider...

aynen benimkide öylle ikidebir tatlı istiyormusun çikolata istiyormusun diyip duruyor ama ben aksine turşu yiyorum bak şimdi bile ağzım sulandı yiyim yemek yerken öğlen baya yedim

bu arada herkes ekşi yiyor tatlı yiyen yok galiba

tatlım bugün gittiğim çok bilmiş doktor (sinir oldum ona )) gebeliğin ilk aylarında tatlı yemememizin mide bulantımızın olmasından kaynaklandığını sööööledii kaydirigubbakcemile

X