2010 Eyll anneleri buraya

kızlar kafayımı yedim acaba ya sanki yumurtalıklarımda bişiler hareket ediyor))))))))bebek hareketlendimi ne))hahahaa

ayyy nerde ben yataktan zorla kalkıyorum midem okadar kötüki hoş o sağlıklı olsunda çekerim ama bayağı zorluyo açıkçası

yettim gariiii:)

eyllanneleri.jpg

Son düzenleme:
hatta eşimde kızdırıyor beni niye tatlı yemiyosunn? ye tatlıyı doğur hakkı yı kaydirigubbakcemile3 ye ekşiyi doğur ayşeyi yerimseniben o erkek istiyo ben herşeyden önce sağlık tabi ama kızzz :1hug:

sayfalardamı bi problem var sitedemi anlayamadım.çok geç açılıyor on saat bekliyorum açılsın diye çok sinir oldum ....
inş.msajım gelir..şimdilik herkeze hoşçakalın...kendinize ve miniklerinize dikkat edin..öpüldünüzzzzzzzopuyorumnanaktan

kızlar bide ben yarın 5+7 mi olacağım 6+0 mı.
biraz kafam karıştı.

tamam şeker..ben cuma gideyim ozaman doktora:)karar veremedimde ondan sordum...
öpüyorum by byyyopuyorumnanaktan

hatta eşimde kızdırıyor beni niye tatlı yemiyosunn? ye tatlıyı doğur hakkı yı kaydirigubbakcemile3 ye ekşiyi doğur ayşeyi yerimseniben o erkek istiyo ben herşeyden önce sağlık tabi ama kızzz :1hug:

aynen benimkide öylle ikidebir tatlı istiyormusun çikolata istiyormusun diyip duruyor ama ben aksine turşu yiyorum bak şimdi bile ağzım sulandı yiyim yemek yerken öğlen baya yedim

bu arada herkes ekşi yiyor tatlı yiyen yok galiba

ben de bende:) tatlıyı hiç canım çekmio,ekşi ve tuzlu şeyler istiyo cnm ama daha çok tuzlu

ArkadaŞlar slm ya ben sıze bıŞe sorucam yardımcı olacak kıŞılerı beklıyorum ben pazartesı doktora gıdıcem ve gıtmeden sızlerede danıŞmak ıstedım ya ben 66 kıloyla hamıle kaldım haftaya ÇarŞamba 2 aylık olacam 62 kıloya dÜŞtÜm yemeklerım dÜzenlı herŞeyden yıyorum acaba bebıŞımı besleyemıyomuyum ben bÖyle zayıflamaya devammı edıcem bebıŞe bır problem olurmu?

ArkadaŞlar slm ya ben sİze bİŞe sorucam yardımcı olacak kİŞİlerİ beklİyorum ben pazartesİ doktora gİdİcem ve gİtmeden sİzlerede danıŞmak İstedİm ya ben 66 kİloyla hamİle kaldım haftaya ÇarŞamba 2 aylık olacam 62 kİloya dÜŞtÜm yemeklerİm dÜzenlİ herŞeyden yİyorum acaba bebİŞİmİ besleyemİyomuyum ben bÖyle zayıflamaya devammı edİcem bebİŞe bİr problem olurmu?

canım bende 6+4üm ama şimdiden bayağı kilo verdim 51le başladım 46ya düştüm şuanda bebişler zaten kanımızdan beslenio o yüsden halsizlik filan oluyo normal heralde bende yarın drumu arayıp soracağım

ArkadaŞlar slm ya ben sİze bİŞe sorucam yardımcı olacak kİŞİlerİ beklİyorum ben pazartesİ doktora gİdİcem ve gİtmeden sİzlerede danıŞmak İstedİm ya ben 66 kİloyla hamİle kaldım haftaya ÇarŞamba 2 aylık olacam 62 kİloya dÜŞtÜm yemeklerİm dÜzenlİ herŞeyden yİyorum acaba bebİŞİmİ besleyemİyomuyum ben bÖyle zayıflamaya devammı edİcem bebİŞe bİr problem olurmu?

iştahsızlık ve bulantıdan kilo vermen normal. bende bulantı hafif oluyor hiç cıkartmadım o yüzdende kilo alıyorum. bende 6+4 üm 49 klio ile basladım simdi 50 oldum. işin tuhaf yanı karnım sanki 3 aylık gibi. kardesim doktor gazdandır diyo

malesef cnm o gaz öle şiş gösteriyo benimde öle oluyo arada bis senle aynıyıs 3 eylülmü doğum bende ilk 2hafta 2 kilo aldım 51oldum sonra bu bulantılar vs başlayınca 46ya düştüm

masallah senin bebegin boyu baya iyiymiş. hiç üzülme kilo veriyorum besleyemiyorum diye. ben senden 4 gün önce baktırmıstım 3.38 di. cok küçük :KK43:

cnm yok üzülmüom ama bayaa kilo verdim bis 6+1de baktık dr 6+1dedi ogün 4,9mm yarım cm dedi sağlıcakla gelsinler tüm bebişler hiç bir anne üzülmesin allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin bir avazdada doğurup kurtulacağımız günleri göstersin kurtulmak derken hani biran önce doğup çok sıkıntı yaşamamak adına seninkide normal değilmi bu dönemde 3 ila 5 mm arası olurmuş minik meleklerimizi rabbim korusun

X