- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
kızlar kafayımı yedim acaba ya sanki yumurtalıklarımda bişiler hareket ediyor))))))))bebek hareketlendimi ne))hahahaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar boy 171 kilo 51 başladık ama 46ya düştüm şuanda bebişimin boyu 4.9mm
kızlar bide ben yarın 5+7 mi olacağım 6+0 mı.
biraz kafam karıştı.
hatta eşimde kızdırıyor beni niye tatlı yemiyosunn? ye tatlıyı doğur hakkı yı kaydirigubbakcemile3 ye ekşiyi doğur ayşeyi yerimseniben o erkek istiyo ben herşeyden önce sağlık tabi ama kızzz :1hug:
ArkadaŞlar slm ya ben sİze bİŞe sorucam yardımcı olacak kİŞİlerİ beklİyorum ben pazartesİ doktora gİdİcem ve gİtmeden sİzlerede danıŞmak İstedİm ya ben 66 kİloyla hamİle kaldım haftaya ÇarŞamba 2 aylık olacam 62 kİloya dÜŞtÜm yemeklerİm dÜzenlİ herŞeyden yİyorum acaba bebİŞİmİ besleyemİyomuyum ben bÖyle zayıflamaya devammı edİcem bebİŞe bİr problem olurmu?
ArkadaŞlar slm ya ben sİze bİŞe sorucam yardımcı olacak kİŞİlerİ beklİyorum ben pazartesİ doktora gİdİcem ve gİtmeden sİzlerede danıŞmak İstedİm ya ben 66 kİloyla hamİle kaldım haftaya ÇarŞamba 2 aylık olacam 62 kİloya dÜŞtÜm yemeklerİm dÜzenlİ herŞeyden yİyorum acaba bebİŞİmİ besleyemİyomuyum ben bÖyle zayıflamaya devammı edİcem bebİŞe bİr problem olurmu?
kesem 5+0da görüldü kalp atışları 6+1de duyuldu hemide bis 6+4üz bugün drumuz öle dedi çnk
malesef cnm o gaz öle şiş gösteriyo benimde öle oluyo arada bis senle aynıyıs 3 eylülmü doğum bende ilk 2hafta 2 kilo aldım 51oldum sonra bu bulantılar vs başlayınca 46ya düştüm
masallah senin bebegin boyu baya iyiymiş. hiç üzülme kilo veriyorum besleyemiyorum diye. ben senden 4 gün önce baktırmıstım 3.38 di. cok küçük