2010 Eyll anneleri buraya

güzel olmuş bozocum...geçmişi okuyup anca geldim.Ne güzel döktürmüşsünüz kızlar...kısırlar,turşular:1shok:
Yemek yemedim henüz..Ancak babamızı bekledik şimdi bize yemek yapıyor..Okuyunca canım o kadar turşu istedi ki..Eşim başka bişey istiyor musun dedi..Turşu deyince şaşırdı odadelikafadulden
Hala yatağa bağlı hayat sürüyorum:bbo: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ipekçim vallaa bnmde cnm cektı tursu kısırr pofffffffff hepimızz kız dogurcez ohh:) malesef bnde yatarak gecırıorumm gunumu:KK43:

mide bulantım geçti çok şükür bugün dr gittim muayene olamadım cuma özele gidicem bakalım şimdilik bi şikayetim yok :) böğürtlen hariç :))))))))))))
eşime deli gibi böğürtlen arattım

hadı yaa oh ıyı barıı gecsın mıde bulantın bncede cnm özele gıt ben tüp bebek yaptırdıgım için ılk3 ayımı merkezıme gdecemm oyuzden rahatım pazartesı keselerı görmeye gidicez teyzesi bakalım kac kese var:))))

:ecrin_bebek:hayırlısı olsun canım yaaa...burası küçük yer olduğu için devlette hiç ilgilenmiyolar .... bizde görcekmiyiz bakalım bebişiii

saol cnmm amınn...devletler ölee en ıyısı tıp merkezlerı veyaözell hastaanelerrr sıgorta anlşmalıı yerler var oralara gıddebılırsın..görucezz hepimizde merak eetme

3senelık ewlıyız canım yasım 21 ama 22ye grıcem..ılk bebegım 3senede doğal yoldan olmadı artık umutlarım btmiştı tup bebek denedık cok şükür sonunda ooldu..

kizlar oncelikle yeni cizelgeleriniz hayirli olsunn ..
bozocumm simdi doktorum aradi hani kan tahlili vermistimya bu ayda proloaktinim icin benim prolaktin 5,5 olmusss .ama hapkllara yinede devam etcekmisimmmopuyorumnanaktanhihoyyyt

X