Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzel olmuş bozocum...geçmişi okuyup anca geldim.Ne güzel döktürmüşsünüz kızlar...kısırlar,turşular:1shok: Yemek yemedim henüz..Ancak babamızı bekledik şimdi bize yemek yapıyor..Okuyunca canım o kadar turşu istedi ki..Eşim başka bişey istiyor musun dedi..Turşu deyince şaşırdı odadelikafadulden Hala yatağa bağlı hayat sürüyorum:bbo: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
mide bulantım geçti çok şükür bugün dr gittim muayene olamadım cuma özele gidicem bakalım şimdilik bi şikayetim yok :) böğürtlen hariç :)))))))))))) eşime deli gibi böğürtlen arattım
saol cnmm amınn...devletler ölee en ıyısı tıp merkezlerı veyaözell hastaanelerrr sıgorta anlşmalıı yerler var oralara gıddebılırsın..görucezz hepimizde merak eetme
3senelık ewlıyız canım yasım 21 ama 22ye grıcem..ılk bebegım 3senede doğal yoldan olmadı artık umutlarım btmiştı tup bebek denedık cok şükür sonunda ooldu..