2010 Eyll anneleri buraya

kızlar merhaba uzulerek aranızdan ayrılıyorum. kımyasal gebelık oldu maalesef ve bugun kahverengı akıntı ıle adetım geldı. umarım hepınız sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız. allah yardımıcnız olsunnnn...

hiç üzülme canım bende 2 ay önce aynısını yaşadım
hayırlısı böyleymişböyle oldu hep hayırlısı de
ben hep öyle dedim şimdi üzülüorsun biliyorum
en yakın zamanda tekrar hamile olucaksın

normaldir demi boza ikiz değildir ya ben tek istiyorum ona bi bakayım doyasıya
bide kaynanam gelir hahahhaha hiç istemem

sanmam canım ikiz değildir dr bana 3000 olunca kese gözükür demişti
cuma 1893 dü bu cumaya 3000 olur mu acaba

merhaba,
benim 14. gün değerim 778.
2. siine de yarın baktıracağım bakalım ne olacak? ilki kimyasal olmştu.bakalım bu ne olcak.
sizce kimyasal olma ihtimali var mıdır?herkese hayırlı hamilelikler dilerim...

kızlar istanbul anadolu yakasında oturan varmı hastane arıyorum dr vardı ama uzak herzaman tek gidemem

acaba bende mi cuma gitsem.görürüm belki kalp atışlarını.daha randevu almadım doktordan..

sende cuma git yazalım burdan bakalım görebilecekmiyiz ?:içelim::icecream::icecream:
bu arada canım ekşi ekşi şeyler istiyo sizde de oluyomu kızlar daha erken değilmi ??
gecenin 12sinde kalktım kısır yaptım kendime içine de bol limon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neeeeeeee gece kısır yaptın keşke eşine söyleseydin alıp gelseydi niye yoruldun ki sen hahhaah

sende cuma git yazalım burdan bakalım görebilecekmiyiz ?:içelim::icecream::icecream:
bu arada canım ekşi ekşi şeyler istiyo sizde de oluyomu kızlar daha erken değilmi ??
gecenin 12sinde kalktım kısır yaptım kendime içine de bol limon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bende acayip turşu yiyorum..ilk hamileliğimdede böyle olmustu öyle çok yemiştimki bi süre görmek bile istemedimkaydirigubbakcemile3

evet canım ya hiç tatlı bişey yiyemiyorum tatlıyı görünce midem bulanıyo normaldede tatlıyı çok severim şimdi ekşi hastası oldum ekşi portakal yiyom sabahtan beri benimde canım şimdi kısır çekti bol limonlu

canımbende tatlı şeyler yiyemiyorum ekşi şeyler limon daha güsel gelio banada açıkçası mide bulantılarını yoğun yaşayan varmı kızlar aranızda

benim canım daha öyle değişik şeyle istemiyor....hatta kendimi çok iyi hissediyorum ben hiç hamile gibi değilim..bomba gibi hissediyorum hep böyle bişiler yapmak istiyyorum bi enerji va bende sankibilmiyorumkismile

X