2010 Eyll anneleri buraya

kızlar bende de ağrılar var. göğüslerim bomba gibi zaten sığmıyo bi yere. o sorun değil de karnıma durup durup bi ağrı giriyo şiddetli adet sancısı gibi. o ağrıdan korkuyorum. bi de belim çok ağrıyo. sanki ters bi hareket yapmışımda incinmiş gibi.

kızlar merhaba uzulerek aranızdan ayrılıyorum. kımyasal gebelık oldu maalesef ve bugun kahverengı akıntı ıle adetım geldı. umarım hepınız sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız. allah yardımıcnız olsunnnn...

hayırlı olsun canım tebrikler.bizde aynı gibiyiz benim sat 2 aralık..5+5 im daha..doktora pazartesi gideceğim...
benimde ilk gebelik boş gebelikti maleseffsenağlama
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz:Saruboceq:
sagol canım sanada tebrikler pazartesi gidersen kalp atışlarını ile duyabilirsin . beni doktor cuma günü çagırdı kalp atışlarını duymak için . ilki öyle olunca korkuyorum .herşey çok güzel olur bebişlerimizi hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah canım

göğüsler çok şişiyor ya yürürken bile sızlıyordu benim ..ama şimdilik daha bişi yok allahtan bende..
benim okadar ağrımıyor karnım.çok hafif oluyor

Arkdaşlar sonuçları aldım eşim gitmiş sağlık ocağına getirdi sonucum 2974 arkadaşlar sonuç pozitif artık şimdi daha çok inandım hamileliğime

kızlar merhaba uzulerek aranızdan ayrılıyorum. kımyasal gebelık oldu maalesef ve bugun kahverengı akıntı ıle adetım geldı. umarım hepınız sag salım bebeklerınızı kucagınıza alırsınız. allah yardımıcnız olsunnnn...

canım üzülme sakın, bende yaşadım aynısını. Bir çok kadın yaşıyor ama farketmiyor dr. öyle söylemişti.

acaba bende mi cuma gitsem.görürüm belki kalp atışlarını.daha randevu almadım doktordan..

arkadaşım hayırlı olsun testini özeldemi yaptırdın sabahmı yaptırdın testi merak ettim de

canımm ben sabah kendim yaptım pozitif şimide kan verip geldim 4 te alacak eşim sonucu du edin olurmu

Arkdaşlar sonuçları aldım eşim gitmiş sağlık ocağına getirdi sonucum 2974 arkadaşlar sonuç pozitif artık şimdi daha çok inandım hamileliğime

canım maşallah değerin çok güzel ne kadarlık olsu bebiş
bu arada tekrar tebrikler

üzülme canım .inşallah en kısa zamanda bebeğin sana gelir canım.çok kadın yaşıyor bunları inanki...iyi dileklerin için çok teşekkürler.kendine iyi bak.

tekrar tebrikler.kaydirigubbakcemile3
e sanada ben takvim yapayım hadi..bebğin muhtemel doğum tarihi neydi???

kızlar ben çok hastayım yaaa
ölüyorum
ilaçta alamıyorum
dün bana doktor elevit diye bi vitamin verdi
tavsiye ederim sorun doktorlarınıza alın kızlar
içinde yok yok
doktor bu vitamin bebeğinin daha sağlıklı gelişmesine ve kalp atışlarını çabucak duymamızı sağlıcak dedi
kıslar benimde bu ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti ilkinde hep özele gittim şimdide işyerimin az aşşasında devlet hastanesi var çok ilgili dıktorlar ben çok memnunum
üstelik hepsi uzman hiç asistan yok hastanede vede sürekli kızım yavrum diyerek saatelerce muayene ediyolar ben çok memnunum şimdilik devlet hastanesinden

nagihan...takvim istiyormusun?istiyosan bebeğin doğum tarihini verirmisin

X