2010 Eyll anneleri buraya

aslında isteyerek olmadı..ama zaten hep arasındaki yas farkı az olsun istiyodum nasip bu zamanmıs..biraz zor olacak bakalım nnapıcazkafamçokkarıştı

kızlar bebişleriniz uğurlu gelsin inşallah.ilk günlerde sormak istedikleriniz olursa Ağustostayız bizde kaydirigubbakcemile5

benin bugün bulantım karın ağrım çok hatta 1-2 defa çıkardım işten izin alıp eve geldim.. dün balık yemiştim ondanmı zehirlendim yoksa hamilelikten mi bilmiyorum terliyorum midem ağrıyo bulanıyor. dua edin arkadaşlar bana....

dikkat et kendine canım,seninle aynıyız ama bende mideyle alakalı bir problem yok çok şükür.Sende belki erken başlamıştır...Geçmiş olsunopuyorumnanaktan

kızlar hayırlı olsun bende ağustos sonu eylül başı gibi bebeğimi bekliorum.doktora gidenler varmı aranızda.bende dün gittim sadece kese gözüktü içindede minik bi noktacık.endişeleniorum ben ama dokorum testler sonucunda normal bi gbelik olduğunu söledi.benim ilk gebeliğim boş gebelik olarak sonuçlanmıştı ondan biraz endişeleniorum,sideki gelişmeler neler neler merak ettim?

Kızlar kim gebelik çizelgesi istiyorsa son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazsın ben yapayımmm...

kızlar hayırlı olsun bende ağustos sonu eylül başı gibi bebeğimi bekliorum.doktora gidenler varmı aranızda.bende dün gittim sadece kese gözüktü içindede minik bi noktacık.endişeleniorum ben ama dokorum testler sonucunda normal bi gbelik olduğunu söledi.benim ilk gebeliğim boş gebelik olarak sonuçlanmıştı ondan biraz endişeleniorum,sideki gelişmeler neler neler merak ettim?

hayırlı olsun canım tebrikler.bizde aynı gibiyiz benim sat 2 aralık..5+5 im daha..doktora pazartesi gideceğim...
benimde ilk gebelik boş gebelikti maleseffsenağlama
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz:Saruboceq:

X