2010 Eyll anneleri buraya

günay benimde takvimde biproblem var galiba 5+6 olmam gerekiyor ama neden 5+5 anlayamadım...tarihleri nasıl yazdın acaba

Nikinin üzerine tıkla canım.Açılan sayfadan aşağıda solda çizelge yazan yere tıkla ben verdiğimi oraya yapıştır..

kızlar çok endişeliyim umarım yarın ki testte değerim yükselmiş olur.dün 37,11 çıktı ilk sonucum.3 haftalık olduğu için normal dedi doktor aama yükselmesi lazım tabiki.ne olur dua edin..

Kızlar yatmaktan sıkıldım biraz...Bugün ağrılarım daha fazla,tansiyonumda düşüyor sürekli ama yatmaktanda kaynaklanıyor olabilir.Sürekli akıntı oluyormuş gibi bir his var içimde sonra bakıyorum bişey yokbilmiyorumkismile Psikolojik herhalde rahat olamıyorum bir türlüeyvahedigeldismile

tickerin daha güzel takvimi en azından hafta gün olarak ikisini birden yazdığı için hoşuma gitti benim..
sonunda haftamın günüde tuttu 5+6 olarak:)

Kızlar yatmaktan sıkıldım biraz...Bugün ağrılarım daha fazla,tansiyonumda düşüyor sürekli ama yatmaktanda kaynaklanıyor olabilir.Sürekli akıntı oluyormuş gibi bir his var içimde sonra bakıyorum bişey yokbilmiyorumkismile Psikolojik herhalde rahat olamıyorum bir türlüeyvahedigeldismile

bende kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum.hafif hafif karnım ağrıyor arada...sanki ha oldum ha olacağım<<kaydirigubbakcemile3

X