- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
üzülme canım hayırlısı diye dua et<<eğer kimyasal gebelikse sanırım kürtaja gerek kalmıyor..bide beterin beteri var bende boşgebelik yaşamıştım.değerlerim çok güzel yükseldiği halde bebeği görememiştik yani yükselse bile garanti değil hiçbirşey...ben kürtaj olmuştum bide((((ozamanda beterin beteri var diye kendimi teselli etmiştim hep..mol gebelik dış gebelik falan var allah korusun daha tehlikeli...
canım hayırlısıysa olsun demekte fayda var...eminim ki en kısa zamanda hamiş kalırsın.rahim kendini hazırlıyor derler ve çok uzun sürmez hamile kalman...
eyvahedigeldismile
ayy korktum şimdi ben daha keseyi görmedim
kızlar bende öksüsürken falan bi basınçla ağrı giriyor..bide bazen oturduğum yerden kalkarken...gerçekten hamileyiz yaa..inanamıyorum bazenkaydirigubbakcemile3
bide bişiler titreşiyor gibi oluyor tam yumurtalık kısmımda.gazmıdır acabakaydirigubbakcemile3
doktora gitmek için sabırsızlanıyorum aslında..buhafta nasıl geçecek bilmiyorum ciddenboshayallersmile
boza valla akşam söylesemmi diye düşünüyorum eşim akşam tutturdu kız kardeşime söyliyelim o çok istiyodu sevin diyo korkuyorum gerçi bişey olsada duyacaklar allah korusun
ama ben inamıyorum test yanlış olabilirmi diye kanıda göreyim diyom neyapsam acaba
doktor ne dedi peki??gösterdinmi??
canım testler EĞER NEGATİF ÇIKARSA YANLIŞ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK AMA POZİTİF ÇIKARSA YANLIŞ OLMA İHTİMALİ YOK!
BEN ÖNCE TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI(( bi de sabah yap demişlerdi o zaman belli olur demişlerdi ama ben dayanamayıp öğlen yaptım :) ))) yinede herkesi aramıştım o heyecanla benim ailede gurbette((
öğlen biraz uzandım şimdi kalkınca sanki hafiften adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. ben 5+1 'im sizlerdede oluyor mu?
ya annemlere daha söylemedim zaten gurbetteyim çok sevinecekler ama keseyi bebeğimi göreyim öyle çünki olmassa üzülürler diye düşünüyorum
ben 5+4 iken perşembe günü gidecem doktora inşallah hayrlısı ile kesei görüp kalp atışını duyarız...