2010 Eyll anneleri buraya

canım dr zaten kan testi istiyecek keşke yaptırsaydın bence yaptır sağlıkocağında özele gidersen dr ordan ister 25 milyona yapıyorlar sağlık ocağı bedava ben bugün yaptırdım
sen yarın sağlık ocağına git yaptır cumaya kadar elinde olur hem dr gösteririsin değerlerini

aa sen benden önceymişsin benim 5+3 daha sata göre
ayy şuan kendimi regli olucak gibi hissediyorum

Çok normal kasık aĞrıları 6.haftada azalıo hafıflıo adet olma hıssıde geÇıo merak etme azcık korkutsada ınsanı o kramplar bebıŞın yerleŞıo annesı 6+4olcaz yarın teyzesı ama nebılım mıdemden kalkamıom yerımden ınankı

selam arkadaşlar ben de ınşallah eylül annesi olacağım.10 aralık sat. 7 ocakta öğrendim hamile olduğumu...

ben de korktum okuyunca lila iyi düşün iyi olsun lila

ay evet canım haklısın şu halimizle karamsar olmayalım...
tamam sakin olup hamileliğimizin keyfini sürelim...
ve sabırla bebişlerimizin kalp atışlarını duymayı bekleyelim...
Rabbim hepimizin Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..(amin)
bol bol dua edelim...

nagihan canım yarın gideyim bari sağlık ocağına..
sonuç hemen elimde olurmu ki?
çabuk çıkıyormu sonucu?

Son düzenleme:
bilmiyorumkismilegünayddınnn kızlarrr bu saatte kimse yok sanırım (( hastaneye gidiyorum çok heyecanlıyım inşallah kötü bişi demez ((((( offf içim içime sığmıyo gelince yazıcam hemennn çok öptüm siziii

benin bugün bulantım karın ağrım çok hatta 1-2 defa çıkardım işten izin alıp eve geldim.. dün balık yemiştim ondanmı zehirlendim yoksa hamilelikten mi bilmiyorum terliyorum midem ağrıyo bulanıyor. dua edin arkadaşlar bana....

geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen :Saruboceq:

canıııım dikkat et kendine çok hassas dönemdeyiz şu an..
dün akşam bende bir terleme bir baş ağrısı sormayın.
ama mide bulantım falan başlamadı daha.
şu cuma bi gelsede bende bi içimi rahatlatsam yaaa...
cuma hastaneye gidicem
5+4 olduk netteki hesaba göre...
cuma tam 6 olacak belki kalp atışlarınıda duyarız.
pazarteside özele gideceğiz bakalım.
Allahım sen koru tüm hamileleri ve bebeklerimizi...

mrb arkadaşlar bnim son adet tarihime göre 4+4 günlük hamileyim..bebişin gelecegi tarih:17 eylül

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.bende şuan 3+6 günlük hamileyim.sat 16 aralık.bebeğimin geleceği tarih 22 eylül :) :) yarın kan testim tekrarlanacak değerim yükselirse normal gebelik oluyomuş.inş.yükselir dua edin kızlar.

meraba kızlar sizin kan değerleriniz kaçtı??benim pazar günü sabah 81.42di. düşük bi değermi acaba??
en son 11 aralıkta adet oldum ve 25 aralıkta çatlama iğnesi oldum. pazar günü adetimden 2 gün geçmişti. şimdi yarın yeniden test yaptırıcam çok merak ediyorum. sizce bu değerim düşükmü???

kızlar selam ben hamile olduğumu bu sabah öğrendim
sat 17 aralık muhtemel doğum tarihimiz 23 eylül liste varmı bilmiyorum varsa benide yazarmısınız
34+5 iz henüz öğleden sonra kan testiylede ispatlanıcak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…