2010 Eyll anneleri buraya

canım o geçen hafta bendede vardı,işten gelir gelmez yemek bile yemeden yatmak istiodum. Gerçi bebiş için mecburen yiyip öyle yatıodum. Ama bu hafta iyiyim,uyku problemim yok.Bu hafta da duygusal çalkantı yaşıyorum:)

ben reglime bi kaç gün kala herşeye ağlıyordum acayip alıngandım herşeye sinirleniyordum eşim de çok şaşırmıştı ne oluyor sana böyle diyordu çok garip duygular içindeydim

aspirin kanı sulandırsın diye sanırım önceden düşüğüm olduğu için verdi galiba

bewnimde kız çıktı ama herkes erkek diyip duruyo sağlığı sıhhati yerinde olsunda kız erkek farketmez sağlıkla gelsin meleklerimiz

bewnimde kız çıktı ama herkes erkek diyip duruyo sağlığı sıhhati yerinde olsunda kız erkek farketmez sağlıkla gelsin meleklerimiz

nerden biliyorlarki daha erken bilmeleri için nasıl anladılar erkek olduğunu

ben de baktım erkek çıktı ama herkes kız diyor
sağlıklı olsunda

kız nerden anlaşılıyormuş bende bakayım hhahakaydirigubbakcemile5

2 saat önce uyandım ama yine uykum var off ne olcam ben böyle boshayallersmile

boza senin bebekte abartıyor ha nebu bende 2saat önce kalktım nasıl uyumuşum bide yatarken korkuyorum hep yüz üstü yatayım diye gecede uyuyamıyorum karnımın üstüne yatmıyayım diye çok korkuyorum eyvahedigeldismile

içlerine kız doğuyormuş 5 yaşındaki kuzenim bile kız dedi kız olucak dedi :)))

ben de yüzüstü yatmayı çok seviyorum gece yanlışlıkla yüzüstü yatınca hemen uyanıyorum
aslında daha bişey olmazmış yüzüstü yattığımızda

bozacım benim açtığım konuyu ben nasıl düzelte bilirim düzeltmem gereken yer var da

ben de yüzüstü yatmayı çok seviyorum gece yanlışlıkla yüzüstü yatınca hemen uyanıyorum
aslında daha bişey olmazmış yüzüstü yattığımızda

bence yüz üstü yatmaya bu kadar takmayın kafayı. Hatta yatabildiğiniz kadar yüz üstü yaqtın çünkü 1-2 ay sonra hiç yatamicaksınız kızlar

herkes kendi kafasına göre bişiler sölüyo kısmetten ötesi yok bende yüzüstü yatmaktan korkuyorum gece hiç uyuyamıyorum ve inanılmaz bulantım oluyo gece bile uyandırıyor uykumdan

herkese merabaaaa, butterfly bende folbiol kullanıyorum ama doktor pek üstünde durmadı açıkçası. Günde 1 tane alıyorum ben

canım folbiol zaten günde 1 alıyor herkes. Ama folik plus'ın dozajı biraz daha az galiba. bana 2 tane al dedi doktor ama 3 mü içsem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…