2010 Eyll anneleri buraya

ravza canım benim kendini rahat bırak stres yapma böyle sende eylül annesi olucaksınnn

himm simdi icim daha rahatladii. cunku bende 13. gun yaptim daha yapmadim demek bir gundede tutuyomussbayanssulusmile

benim bebiş galiba biraz inatcı olacak. önceki gittiklerimde istiyordum baya ugrastık ama bu sefer rahattım biraz en iyisi kendimize zaman ayıralım dedim oldu :))))

kızlar benim soruyu görmediniz galiba sizde akıntı var mı?
benim akıntım yoğun beyaz geliyor
korkuyorum geçenkinde de böyle akıntı geliyordu

ravza canım benim kendini rahat bırak stres yapma böyle sende eylül annesi olucaksınnn
yaaa aslindaa su 2 aydir rahattim taaaki su topik acilana kadar n oldu bilmiyom birden heyecanlandimmm birann su ann bumbuzumm bi gorsenizz..bide yeni kan verdimyaa prolaktinim dustumu diye onuda merak ediyomm o yuzdendirrr:Saruboceq:

canimm bu hamilelik belirttisi degilmiydi akinti yogunluguu .. hamissinya o yuzden ben oyle biliyorumm .yani normall guzelimm

benim de koyu değil süt gibi beyaz
bide arada rahmime iğne batıyor gibi oluyor saniyelik arada hafif karın ağrısı
kalp atışları bi duysaydım rahatlıycam bide şu 1 haftayı bi atlatsam 2 ay önce yaşadıklarımı yaşıycam diye çok korkuyorum

bendede var canım ama öle aşırı değil,öle çok kıvamlı da değil

pamir isim canımcım

yaaa aslindaa su 2 aydir rahattim taaaki su topik acilana kadar n oldu bilmiyom birden heyecanlandimmm birann su ann bumbuzumm bi gorsenizz..bide yeni kan verdimyaa prolaktinim dustumu diye onuda merak ediyomm o yuzdendirrr:Saruboceq:

canım bak prolaktini felan düşünme hiç stres yapma akışına bırak ben 2 ay öyle yaptım ikisinde de hamile kaldım güb felan sayma ben öyle yaptım

insallah yasamazsın canım.
benimde kasıklarımda bıcak saplanır gibi agrı oluyor doktora sordum normal. rahim büyüyor o yüzden agrılar olur dedi

ben de sordum karın ağrısını normal dedi stres yapımıycaksın artık dedi rahat ol dedi
bugün yürüdüm biraz korkuyorum eşimde diyor sen 9 ay yatıcakmısın böyle diyor
şu 1 haftayı atlatsam içim rahat edicek

bende yürüyorum ama cabuk yoruluyorum. ilk 3 ayı atlataım yüzmeye baslayacam. normal dogum için yüzme cok faydalıymıs.

evet yatacam deseydinn sende bize bakacan deseydin de yuregine oturtsaydinn kocisininneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…