- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
himm simdi icim daha rahatladii. cunku bende 13. gun yaptim daha yapmadim demek bir gundede tutuyomussbayanssulusmile
nezaman gelcek esin canimm. allah kavustursun bu arada... guzel dilegin icinde tesekkurlerrrolumunekankayizsmile
benim de oğlum olursa adı Ata olucak:) Ata Pamir:)
yaaa aslindaa su 2 aydir rahattim taaaki su topik acilana kadar n oldu bilmiyom birden heyecanlandimmm birann su ann bumbuzumm bi gorsenizz..bide yeni kan verdimyaa prolaktinim dustumu diye onuda merak ediyomm o yuzdendirrr:Saruboceq:ravza canım benim kendini rahat bırak stres yapma böyle sende eylül annesi olucaksınnn
kızlar benim soruyu görmediniz galiba sizde akıntı var mı?
benim akıntım yoğun beyaz geliyor
korkuyorum geçenkinde de böyle akıntı geliyordu
canimm bu hamilelik belirttisi degilmiydi akinti yogunluguu .. hamissinya o yuzden ben oyle biliyorumm .yani normall guzelimmkızlar benim soruyu görmediniz galiba sizde akıntı var mı?
pamir n oluyo canim soy isim mi yoksa isim mii.benim de oğlum olursa adı Ata olucak:) Ata Pamir:)
kızlar benim soruyu görmediniz galiba sizde akıntı var mı?
yaaa aslindaa su 2 aydir rahattim taaaki su topik acilana kadar n oldu bilmiyom birden heyecanlandimmm birann su ann bumbuzumm bi gorsenizz..bide yeni kan verdimyaa prolaktinim dustumu diye onuda merak ediyomm o yuzdendirrr:Saruboceq:
pamir n oluyo canim soy isim mi yoksa isim mii.
bozocum benim kizim olursa adi n olcak canimin iciboshayallersmile
benim de koyu değil süt gibi beyaz
bide arada rahmime iğne batıyor gibi oluyor saniyelik arada hafif karın ağrısı
kalp atışları bi duysaydım rahatlıycam bide şu 1 haftayı bi atlatsam 2 ay önce yaşadıklarımı yaşıycam diye çok korkuyorum
tamam askitomm tamam ..kafamçokkarıştıcanım bak prolaktini felan düşünme hiç stres yapma akışına bırak ben 2 ay öyle yaptım ikisinde de hamile kaldım güb felan sayma ben öyle yaptım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisravzanur muydu?
ben de sordum karın ağrısını normal dedi stres yapımıycaksın artık dedi rahat ol dedi
bugün yürüdüm biraz korkuyorum eşimde diyor sen 9 ay yatıcakmısın böyle diyor
şu 1 haftayı atlatsam içim rahat edicek
evet yatacam deseydinn sende bize bakacan deseydin de yuregine oturtsaydinn kocisininneyvahedigeldismileben de sordum karın ağrısını normal dedi stres yapımıycaksın artık dedi rahat ol dedi
bugün yürüdüm biraz korkuyorum eşimde diyor sen 9 ay yatıcakmısın böyle diyor
şu 1 haftayı atlatsam içim rahat edicek