- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
kizlar eslerinizle satla beraber hangi gunde beraber oldunuzz aklinizdamii .bide kac gunde regl oluyodunuzz,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar eslerinizle satla beraber hangi gunde beraber oldunuzz aklinizdamii .bide kac gunde regl oluyodunuzz,,
ozaman sernin gun 16 . gunde yumurtlama olmus zirkusun ne 30 gunde bir mi yoksa 28 gunde birmi oluyodunbenim sat 2 aralık, sanırım 17 aralıkta beraber olduk
hangi gunde regl oldunbizim birlikte olma tarihimiz 6 aralıktı. 5 gün sürmüştü regli
ozaman sende 10. gunde yumurtlama gerceklesmiss.. ondan sonra daha beraber olmadinizmii:kedi:yaa ben bu ay hep sasirttim ilk defa 30.gunde regli oldum normalde 28. gunde olurdumm yumurtlama tarihimi hesaplayamadim ama 13. gunde beraber oldummmbizim birlikte olma tarihimiz 6 aralıktı. 5 gün sürmüştü regli
o zaman ben bu ay 17. gunderde yapayimm:kedi:30 günde bir oluyorum canım
canım o zaman son kontrol tarihinde bebeğin boyu ve kilosu diye bir sütün açayım mı???
ya da tarih yerine haftası olarak???
tesekkurler arkadaslarr cevapladiginiz icinnopuyorumnanaktan
ozaman sende 10. gunde yumurtlama gerceklesmiss.. ondan sonra daha beraber olmadinizmii:kedi:yaa ben bu ay hep sasirttim ilk defa 30.gunde regli oldum normalde 28. gunde olurdumm yumurtlama tarihimi hesaplayamadim ama 13. gunde beraber oldummm
himm simdi icim daha rahatladii. cunku bende 13. gun yaptim daha yapmadim demek bir gundede tutuyomussbayanssulusmilecanım benim esim askerde o yüzden kesin tarihi cok net biliyorum :)))) bi dahada olmadı
nezaman gelcek esin canimm. allah kavustursun bu arada... guzel dilegin icinde tesekkurlerrrolumunekankayizsmilecanım benim esim askerde o yüzden kesin tarihi cok net biliyorum :)))) bi dahada olmadı