2010 Eyll anneleri buraya

kizlar eslerinizle satla beraber hangi gunde beraber oldunuzz aklinizdamii .bide kac gunde regl oluyodunuzz,,

bizim birlikte olma tarihimiz 6 aralıktı. 5 gün sürmüştü regli
ozaman sende 10. gunde yumurtlama gerceklesmiss.. ondan sonra daha beraber olmadinizmii:kedi:yaa ben bu ay hep sasirttim ilk defa 30.gunde regli oldum normalde 28. gunde olurdumm yumurtlama tarihimi hesaplayamadim ama 13. gunde beraber oldummm

canım o zaman son kontrol tarihinde bebeğin boyu ve kilosu diye bir sütün açayım mı???
ya da tarih yerine haftası olarak???

canım o zaman son kontrol tarihinde bebeğin boyu ve kilosu diye bir sütün açayım mı???
ya da tarih yerine haftası olarak???

evet canım olur. kac haftalık oldugu ve boy kilosu :) böylelikle biribirimizin bebeklerinin ne kadarlık oldugunu ögreniriz.

kızlar bişey daha sorucam
sizin de akıntınız var mı?benim çok akıntım var beyaz

ozaman sende 10. gunde yumurtlama gerceklesmiss.. ondan sonra daha beraber olmadinizmii:kedi:yaa ben bu ay hep sasirttim ilk defa 30.gunde regli oldum normalde 28. gunde olurdumm yumurtlama tarihimi hesaplayamadim ama 13. gunde beraber oldummm

canım benim esim askerde o yüzden kesin tarihi cok net biliyorum :)))) bi dahada olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…