2010 Eyll anneleri buraya

bende yürüyorum ama cabuk yoruluyorum. ilk 3 ayı atlataım yüzmeye baslayacam. normal dogum için yüzme cok faydalıymıs.

canım bende başlicam yüzmeye,gazi ünivrsitesine üye olmayı düşünüyorum ama 3 ayın dolmasını beklemicektim. Beklemekmi gerekio???

bende yürüyorum ama cabuk yoruluyorum. ilk 3 ayı atlataım yüzmeye baslayacam. normal dogum için yüzme cok faydalıymıs.
evet ben de çok çabuk yoruluyorum nefesim kesiliyor sanki
evet yatacam deseydinn sende bize bakacan deseydin de yuregine oturtsaydinn kocisininneyvahedigeldismile

yok canım çok iyi bakıyor sağolsun herşeye yardımcı oluyor bebeğine bakıyor aslında kaydirigubbakcemile3

canım bende başlicam yüzmeye,gazi ünivrsitesine üye olmayı düşünüyorum ama 3 ayın dolmasını beklemicektim. Beklemekmi gerekio???

:))))) bende gaziyi düşünüyorum. hatta hamile olmadan önce gidip konusmustuk arkadaslarla. günlük giris üye olmazsan 15tl miş. Ankara ünv. havuzuda cok güzel ama onunki daha pahalı.

ben biraz korkuyorum. bisey olacak diye. aslında doktor sorun olmaz dedi. sadece cok yorma kendini dedi.

evet ben de çok çabuk yoruluyorum nefesim kesiliyor sanki

yok canım çok iyi bakıyor sağolsun herşeye yardımcı oluyor bebeğine bakıyor aslında kaydirigubbakcemile3
bebek olmasada kocisin sana iyi bakiyor zaten guzelimm...ben saka yazmistimm:lepi:

kizlar bende kaciyorumm cok yorgunummm aslinda kendinize ve bebislere iyi bakin .allaha emanett olunnopuyorumnanaktan

benimde cok uykum geldi aslında. tavuk gibi erkenden yatar oldum :)))))
iyi geceler tatlı uykular kızlar....

:))))) bende gaziyi düşünüyorum. hatta hamile olmadan önce gidip konusmustuk arkadaslarla. günlük giris üye olmazsan 15tl miş. Ankara ünv. havuzuda cok güzel ama onunki daha pahalı.

ben biraz korkuyorum. bisey olacak diye. aslında doktor sorun olmaz dedi. sadece cok yorma kendini dedi.

Böyle giderse biz seninle kesin tanışırız:) Ben gazinin aile üyeliğini düşünüyorum,eşimle beraber gidicez. Yıllık 400 ytl. 6 aylık üye olursan 280 ytl oluyo (aile üyeliği=anne+baba+2 çocuk)Gayet uygun gibi geldi bana. Gerçi her girişte 4 ytl daha verilio. Bide tek kişilik üyelik 250 ytl

Böyle giderse biz seninle kesin tanışırız:) Ben gazinin aile üyeliğini düşünüyorum,eşimle beraber gidicez. Yıllık 400 ytl. 6 aylık üye olursan 280 ytl oluyo (aile üyeliği=anne+baba+2 çocuk)Gayet uygun gibi geldi bana. Gerçi her girişte 4 ytl daha verilio.

evet öyle görünüyor :))) aslında 6 aylık tam ideal zaten cocukdan sonra biraz zor gideriz. 280 kişi bası mı? yoksa 2 kişilik mi?

X