2010 Eyll anneleri buraya

son hali:)

eyllannelerip.jpg

canım ben cuma ultrasona girdim keseyi görmek için,doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını da dinleyelim dedi. Yani 6+5 te gidicem kalp atışları için. Zaten normalde de 7 haftada duyuluyor diye biliyorum

neyse kızlar ben çıkıyorum,bugün çok oturdum pc başında. Görüşürüzzz

canım ben cuma ultrasona girdim keseyi görmek için,doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını da dinleyelim dedi. Yani 6+5 te gidicem kalp atışları için. Zaten normalde de 7 haftada duyuluyor diye biliyorum

7. haftadan önce duyamazsın canım bence 7,haftayı bekle

canım ellerine sağlık süper oldu liste...
demek 10gun sonra dedi.tamam canım çok sağol bende o tarihlerde giderim ozaman..kalp atışı çok önemli...daha önce boşgebelik yaşamıştım keseyi görmek benim için pek birşey ifade etmiyor açıkçası..ben direk bebeği görünce içim rahat edecek...allahım hayırlısını nasibetsin...
görüşürüz hoşçakalll

selam kızlar Allah kısmet ederse ben de 2010 eylül annesi olacağım. hepimize hayırlı, sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum...

Slm arkadaşlar benımde sat 30 kasım 6 eylül doğum görünüyo hayırlısı inşallah

arkadaşlar ne gibi değişiklikler oldu sizlerde.. benimde sağ tarafıma ağrı giriyor. birde göğsümün üzerinde pötürcükler çıktı. onun dışında bulantı idrara sık çıkma gibi belirtiler yok..
sizlerde neler var arkadaşlar?

canım ben şu anda 5 hafta 6 günlüğüm bel ağrım vardı geçti,biraz göğüserim ağrıyo okadar başka hiç bişeyim yok

kızlar selam. Dün akşam dr gittik, çok şükür kalp atışlarını duyduk. Listeye benide ekleyin.
SAT 27 Kasım
Doğum Tarihi 3 Eylül
Kilom 63

kızlar selam. Dün akşam dr gittik, çok şükür kalp atışlarını duyduk. Listeye benide ekleyin.
SAT 27 Kasım
Doğum Tarihi 3 Eylül
Kilom 63

tebrik ederim arkadaşım. demek sen 6+1 iken kalp atışını duydum... darısı hayırlısıyla bizimde başımıza

EylÜl
canım hayırlı olsun
daha bebeĞım Çok kÜÇÜk
bende 6+1 ım daha 2 gÜndÜr bulantım yoĞun
ve bunlar kıŞıden kıŞye deĞıŞır
ınŞallah sorunsuz bır hamılelık geÇırısın

Aaaaa ne güzel bi tesadüf; aynı gündeyiz hamilelikte. Ben de 6+1'deyim. Biz de bu sabah kalp atışlarını duyduk eşimle gitmiştik. Liste olursa beni de ekleyin olur mu? Takipteyim.:-)
59 kilo ile hamile kaldım
Doğum 3 eylül
Kese görüldü
Kalp atışları duyuldu

Son düzenleme:
maşallahh yeni eylül annelerineee umarım sorusuz saglıklı bir hamilelik ysarsınızzz ve bizim gibii bitmeyecek dostluklar kurarsınız opuyorumnanaktan

X