2010 Eyll anneleri buraya

maşallahh yeni eylül annelerineee umarım sorusuz saglıklı bir hamilelik ysarsınızzz ve bizim gibii bitmeyecek dostluklar kurarsınız opuyorumnanaktan

Teşekkürler; forumun ilk sayfalarını ilgiyle okudum çok hoşuma gitti. Allah nasip ederse aylarca bu yolculuğu paylaşacağız buradan. Herkese sağlıklı doğum diliyorum :-))

bende sabah ve gece yatarken yarım yağlı süt içiyorum yağsız süt su gibi geliyor bana
her sabah süt yumurta mutlaka yiyorum kaşar peynir daha iyiymiş
bide her sabah ceviz yiyorum öğlenleri fıstık yiyorum
hopppppppppppp bozocumm yavas yavass guzelimm vitamin deposu yapcan afacanii sonra hiper aktif olacak sonrada sen vakit bulamican sonrada bizimle sohbet edemicen bilmiyorumkismileohhh bee bittiieyvahedigeldismile

banane bana ne bende bu topikte olmak istiyomm .allahim duy sesimi ne olurr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

son hali:)

eyllannelerip.jpg

canım cok güzel olmus bu tablo :))))

bilmiyorumkismile
hopppppppppppp bozocumm yavas yavass guzelimm vitamin deposu yapcan afacanii sonra hiper aktif olacak sonrada sen vakit bulamican sonrada bizimle sohbet edemicen bilmiyorumkismileohhh bee bittiieyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:

gizmoo'cum sat tarihini,muhtemel gebeliği yaşı kiloyu vs. yazarsan daha iyi olur cnm,daha rahat takip ederiz:)

X