2010 Eyll anneleri buraya

ayy ben yine çıkarttım benim gibi olan yok ne güzel

ben varım canım ben mofolmş durum dayım neyersen çıkartıyorum çok kötüyüm
annem nohot ısla tavada kavur dedi tuzlu iyi gelir dedi onlar öyle yaprmış bulantısı olnca eskiden onu deniyeceğim

yok canım vermedi hem yeni başladı benim 4gün felan oluyor
dr rumdan memnun değilim canım gitmiyeceğim sormuyor bile bulantın varmı ilaç vereyim demiyor su iç demiyor saklak şey kalbini bile bana dinletmedi mahrum bıraktı beni pazartesi salı tekrar başka dr gidecem

ben de özel hastaneye gidiyorum 12 tl veriyorum muayene ücreti
devlette ilgilenmiyorlar fazla
dr bana demeden ben dedim çok miydem bulanıyor diye

bende 25 milyon veriyorum özel hastane ama işte ilgisiz değiştireceğim bende yeni miğdem bulanmıştı demedim geçer diye hani bukadar olacağını bilmiyordum ama kötüyüm

pazartesi günü git canım ilaç verir ilaç hiç olmazsa çok çıkartırmıyor
eğer çok kusuyorsan serum taksınlar dr bana öyle dedi çok kötü olursan serum takıcaz demişti

yolculuk zararlı değilmi canım bende gideceğim ama korkuyorum gidemiyorum
dr izin verdimi sordunmu

zararlımı bilmiorum ama benim kuzenime izin vermedi dru 3.aydan sonra başladı yolculuğaallah yardımcın olsun bozocum bana araçla gitmek zor gelio hoş orda daha rahat etcek ama yinede dikkat et

kızlar bende 2009 eylül annesiyim..geçen yıl bu zamanlar aynı telaştaydım...günler nasıl geçicek nasıl doğum yapıcam derken oğlum 5 aylık oldu....hepiniz umarım kolay bir hamilelik geçirirsiniz...anladığım kadarıyla mide bulantılarınız bşlamış...valla ben hamileliğim boyunca mide bulantısından çok çektim..doğuma bile girerken midem bulanıyordu.... hamileliğim boyunca zofer 4mg diye bir ilaç kullandım..ancak bu sayede yemek yiyebiliyodum...mide bulantısı çok şiddetli olanlara tavsiye ederim.ama doktorunuza danışın..

ayy ben yine çıkarttım benim gibi olan yok ne güzel

bende senin gibiyim canım berbat durumdayım sürekli çıkartıyorum kurudu vallahi içim mzellikle akşam yoğunlaşıyor gece felan uyku uyuyamıyorum çıkarınca rahatlasam keşke ama nerdee tekrar başlıyor tekrar çıkartıyorum delircem doktor ilaç verdi ama korkuyorum bebeğe zararı olur diye neyapıcağımı bilmiyorum hiç bi iş yapamıyorum yemek yapamıyorum yiyemiyorumda şuanda bile midem bulanıyor zor yazıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…