2010 Eyll anneleri buraya

hem kıs annesı olmak cok ıyı zaten bebekle kısın bı yere gıdemezsnz seneye yazın buyumus hatta ıns

emeklıyo falan olcak

hem kılolardan yaza kadar kurtulurz ıns

bende 5 haftalığım canım.karnım çok şiş.keseyi göreyim ve tabiki pı pıtları duyayım hayırlısıyla hemen gidip hamile pantolonu alacam:asigim:

evet cnm seninle aynıyızolumunekankayizsmile. Bu şişlik gitgide rahatsız etmeye başladı.Hayırlısıyla bnde kalp atışlarını duyayım almayı düşünüorum rahat birşeyler..

kaydirigubbakcemile3ay bende anlamamışım kız bu neki diyom yakaydirigubbakcemile3

vantülatör diyor kıs anlamadınmı:)
hani yazın bunalacağızya sıcaktan nagişim çözüm buldu işte :)
kızlar seviyorum sizi herşeye iyi yönden bakıyorsunuz tabii yazın hamiş kıyafetlerimiz daha çok yakışacak :)
bebişlerimiz serpilip gidecek eheee :)

AY sen çok yaşa emi gülmekten ölüyorum burda kızlar sizlerden ayrılamıyom çıkacam çıkamıyom
yani yazın giyecek çok şey olacak askılı boydan elbise giyeriz ay ben çok hevesleniyom allahım inşallah o günleri görrüz:teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya kızlar ben çok korkuyorum.bu durup dururken bebeklerin kalbi duruyor falan duyuyoruz ya bu neden oluyo kimafoldumben
taktım kafaya resmenmafoldumbenmafoldumben
yarın doktora soracağım rahatlatsın biraz beni.hep kötüsü aklımageliyor nedense..

ayyy hamileyiz şu halde bile süsümüzü düşünüyoruz valla bayanssulusmile
yazın karnımız şişecekte kıyafetler yakışacak:jeyyar:
ah işte kadınlık böyle bişiy
her daim süsümüzü düşünürüz..kaydirigubbakcemile3

hıc bır zaman olumsuz dusunmemek lazım kızlar

kı hamıleyken hıc hıc dusunmeyın hep dua edın

negatıflıgı ıster ıstemez cekersnz olmayacaksa da olur

Allahhhhhhhhhh korusunnnnnnn

vantülatör diyor kıs anlamadınmı:)
hani yazın bunalacağızya sıcaktan nagişim çözüm buldu işte :)
kızlar seviyorum sizi herşeye iyi yönden bakıyorsunuz tabii yazın hamiş kıyafetlerimiz daha çok yakışacak :)
bebişlerimiz serpilip gidecek eheee :)

hemde nasıl olcaklar vantilatör mükemel bi çözüm yolu zaten hamişler çok terlelermiş

kızlar dün dr gittim ya ben eşmle aç gittim sonra eve doğrıu geldik kapının önüne kadar geldik eşime dedim inmiyorum arabadan beni yemek yemeye götür dedim çok sevdiğim bişey var söylemiyeyim malum hamile dolu burası neyse
adamı çevirdim kapının önünden hasteneyle evde uzun mesafe adam tekrar döndü yarım ssatlik yolu beni yemeğe götürdü sonra işe gitti hahahaha yaşasın kötülükkötükedihüso

gorumcem bu gun dogum yaptı ve 11 kılo almıstı sadce gobek vardı:)

bebegı de 3 kıloymus cok dıkkat edıyrdu kılo konusunda..

ıns bızlerde az kılo alarak her daım guzel guzel gezerz:)

ben terazıyım de ondan takıyorum bıraz kokosluk basa bela:) bayanssulusmile

X