2010 Eyll anneleri buraya

ehee nagişim millet anca önceki sayfaları okuyo ondan sonra katılıyorlar :)))

dün misafirim vardı bi abla 7. ayın içinde hamile.
konuştuk biraz.
ooo diyor senin en ağır dönemin yaza gelecek çok zor olacak diyor.
kızlar yaa yazın çok zorlanacakmışız uyku uyuyamaz hale gelecekmişiz.
bir yandan sıcaklar bir yandan hamilelik Allah yardımcın olsun diyor :)

ya birde ben yüzüstü uyumaya alışkınım bazen sıçrayıp uyanıyorum yan yatsam bile kendimi yüz üstü uyur vaziyette buluyorum.
sizede oluyormu öyle şeyler :KK43:

kıme soylesem herkes yazı nasıl gecrcen dıyo

aslında sıcaklar eskısı gbı degıl

bence yaza gelmesı ıyı

bol bol su ıcılecek hafıfı yıyecekler yenecek ve cok kılo almayız :)

ehee nagişim millet anca önceki sayfaları okuyo ondan sonra katılıyorlar :)))

dün misafirim vardı bi abla 7. ayın içinde hamile.
konuştuk biraz.
ooo diyor senin en ağır dönemin yaza gelecek çok zor olacak diyor.
kızlar yaa yazın çok zorlanacakmışız uyku uyuyamaz hale gelecekmişiz.
bir yandan sıcaklar bir yandan hamilelik Allah yardımcın olsun diyor :)

ya birde ben yüzüstü uyumaya alışkınım bazen sıçrayıp uyanıyorum yan yatsam bile kendimi yüz üstü uyur vaziyette buluyorum.
sizede oluyormu öyle şeyler :KK43:

aynen bendede öyle oluyor korkudan dudağım uçukladı geçen valla
evet yazın kötü oluyormuş hamilelik ama napalım oda geçer bizde doğuracağız yazada elimzde gezdireceğiz moda var
yazın doğursak kşın çocuklar kocaman olacak dışarı çıkamıyacağız buda güzel yanı kışın doğurmamız işe yarayacak
fantüretirleri hazırlayın kızlar biz aldık 2senedir hiç kullanmadık artık buyaz kullanırızkaydirigubbakcemile5

kıme soylesem herkes yazı nasıl gecrcen dıyo

aslında sıcaklar eskısı gbı degıl

bence yaza gelmesı ıyı

bol bol su ıcılecek hafıfı yıyecekler yenecek ve cok kılo almayız :)

he
haklısın canım bak her meyveyi sebzeyi tatacağız buda güzel su içeceğiz bebeğimiz ve bizim için nekadar iyi olacak ben hiç su içmem ama yazın içerim

Aslında yaza gelmesi de güzell.ınce şeyler giyicez,yaz hamile kıyafetleri daha güzel:roflol:ınş. arkadaşlar o günlerde gelcek.Eylül bebeklerimizi kucağımıza almaya az kalmış olacak..Bizim için geçen en güzel yaz olsun inş.zemuszemus

he
haklısın canım bak her meyveyi sebzeyi tatacağız buda güzel su içeceğiz bebeğimiz ve bizim için nekadar iyi olacak ben hiç su içmem ama yazın içerim

cnm dr tek soyledgı sey lutfedıp su ıc dedı bana:) sankı ben bılmıyrm

bıldgm seyı soyledı sadce neyse

nagsım sana tavsıyem ben hamıle olmadan oncede cok ıcerdm sımdı daha cok ıcıyrm 2.5 ıcıyrdm

3lıtre ıcıyrm

yudum yudum ıcmek en onemlısı

ben 1.5 lıtrelık sısemı yanımdan hıc ayırmıyrm

dısarı cıkarken sısem daha ufak:)

kızlar ben çıkıyorum markete gideceğim sağlık ocağına da giderim kayıdımı olmam gerekiyormuş aşılar için kaydımı da yaptırayım

ya çooooooooooookk tuvalete gidiyorum afedersiniz ama bıktımmmmmmmm
eşime diyorum salana koyalım vc bıktyım diyom

kızalar koladan asitli şeylerden kaçınıyorsunuz demi kullanmıyorsunuz çocuk doğduktan sonra 4 ay gaz sorunu yüzünden ağlarmış

arkadaşlar ben şimdiden kotla rahatsız oluyorum.Resmen şişlik var.Kotlar rahatsız ediyor.Şu anda 5 haftlaık hamileyim daha..Ama ne giyiceğimi şaşırdımmm:bbo:

bende 5 haftalığım canım.karnım çok şiş.keseyi göreyim ve tabiki pı pıtları duyayım hayırlısıyla hemen gidip hamile pantolonu alacam:asigim:

aynen bendede öyle oluyor korkudan dudağım uçukladı geçen valla
evet yazın kötü oluyormuş hamilelik ama napalım oda geçer bizde doğuracağız yazada elimzde gezdireceğiz moda var
yazın doğursak kşın çocuklar kocaman olacak dışarı çıkamıyacağız buda güzel yanı kışın doğurmamız işe yarayacak

???????????fantüretirleri ????????????hazırlayın kızlar biz aldık 2senedir hiç kullanmadık artık buyaz kullanırızkaydirigubbakcemile5

su yukarda yazmıssın neyı hazırlayalım anlamadm

vantülatör diyor kıs anlamadınmı:)
hani yazın bunalacağızya sıcaktan nagişim çözüm buldu işte :)
kızlar seviyorum sizi herşeye iyi yönden bakıyorsunuz tabii yazın hamiş kıyafetlerimiz daha çok yakışacak :)
bebişlerimiz serpilip gidecek eheee :)

X