2010 Eyll anneleri buraya

bende tam olarak anadolu yakasını bilmiyorum.evet sana yakın bir yer olursa daha iyi olur..dogum yapıcaksın cunku uzak bi yer sorun olur..

benimde eşim gebzede çalışıyor..oda benle doktora gelmek istiyor..bende izin alma boşyere diyorum..bu seferde bende görmk istiyorum benim gelmemi isteiyosun falan filan dio..

tebrik ediyorum cnm..Bnm Sat 30 Kasım ben 7 ocakta yaptırdım test 33.8 çıkmıştı giderek yükseldi en son 15 ocakta 1460 oldu ve doktora muayeneye gittik ve 5 haftalık hamileyim şu an keseyi gördük çok şüküropuyorumnanaktan.Doktorunla konuştuktan sonra muayene için gün verir sana şu anda kan testi istiyor mu peki??

canım ben eşimle gidiyorum 2seferdir ama alttan baktığı için eşim hiç meleğimizi göremedi malesef kağıtta bakıyor he bide tansiyon ölçüyormu sizin doktorlarınız arkadaşlar

ben şimdilik sadece 1 hamile pantolonu alıcam o da anlaşılmaz zaten.aman daha ne kadarlıkta hemen hamile kıyafeti giymiş demesinler diye.
sonra ilerleyen zamanlarda tunik tayt takımları çok hoşuma gidiyor onlardan düşünüyorum.
yaz dönemindede bahçivan kapri....

ya zaten hamılesın tedırgınsın merak edıyrsun bılgılenmek ıstyrsun

dr ların bıraz anlayıslı ve bız sormadan her seyı anlatmaları lazımken

bı bos vermıs bı umursamaz hallerı delı edıyor ınsanı 2 farklı dr a gıttım ıkısıde aynı(bırı devlet bırı ozel)

Ya kızlar kıyafet ıÇın erken deĞılmı ben hep eŞoftmanla gezıom ama hamıŞ kıyafetıde almak ıstıyom offffff nebılım ya zaten burdada nerden alcam bılmıyorum kı yenı taŞındım ve hıÇ satan yer gÖrmedım

ahhh şu insanlar deli ediolar beni herşeye mutlaka karışcaklar

ooooffffffffffffffffffff LİLİ
SONUN DA SOHBETE KATILDIN ALTA KAÇ KİŞİYİZ KİMSE YAZMIYOPR

bende senin gibi düşünüyorum millet görmemiş heme kıyafet almış demesinler diye almıyorum sonra alırım 4aylık felan olsun

kızlar göbüsler buyudugu tarıh yaza gelıyo ve yazın gıyılebılecek seyler almak mantıklı

bende hemen göbüş cıksın şırıne gbıp dolaşmak ıstıyrm ama daha nokta bıle degıl:)

lcw de hamılelık koleksıyonu vardı fakat ben o zaman hamıle degıldım

sımdı de bıtmıs yazılı tsortler falan vardı(((((((((

peki senin karnın şişmi norma durumundamı

bende cok hevesleniyorum hamile kıyafetleri görünce cok hosuma gidiyor..bende yaz mevsimine dogru almayı düşünüyorum..erken daha

amannnnnnnnnnn mılletı takarsan ıkı gunde oldururler

insan milletinin çenesi hiç durmaz sürekli yorum yapar

hayat bızım hayatımız kım ne derse desınnnnnnnnnnnnnnnn hadı hadıııııııııııııııı.)

bende karnım kocaman olsun istiyommm o tişörtler bitmişmi bulamazmıyız (((((((((( aaaaaaa çok üzüldüm ben şimdi

ehee nagişim millet anca önceki sayfaları okuyo ondan sonra katılıyorlar :)))

dün misafirim vardı bi abla 7. ayın içinde hamile.
konuştuk biraz.
ooo diyor senin en ağır dönemin yaza gelecek çok zor olacak diyor.
kızlar yaa yazın çok zorlanacakmışız uyku uyuyamaz hale gelecekmişiz.
bir yandan sıcaklar bir yandan hamilelik Allah yardımcın olsun diyor :)

ya birde ben yüzüstü uyumaya alışkınım bazen sıçrayıp uyanıyorum yan yatsam bile kendimi yüz üstü uyur vaziyette buluyorum.
sizede oluyormu öyle şeyler

benim karnım çok şiş kızlar ya sizinde öylemi..eteklerim sıkmaya başladı..düğmesini açtım bende napım :) :)

arkadaşlar ben şimdiden kotla rahatsız oluyorum.Resmen şişlik var.Kotlar rahatsız ediyor.Şu anda 5 haftlaık hamileyim daha..Ama ne giyiceğimi şaşırdımmm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…