- 14 Mart 2009
- 310
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.061
canım ben pek bilmiyorum ama oraları pendiğe nekadarlık uzaklıkta bilgin varmı eşim bilir ama ben kendim de gidebileceğim yer arıyorum eşim herzaman yanım da olamaz çalışıp herzaman izin almasını istemiyorum ona kalsa hep benle gidip gelecek ama izin istemesini istemiyorum
:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar.konu başlığınızı çok sevdim çünkü allah nasip ederse eylül de gelecek bebeğim.Çok erken farkettim hamile olduğumu şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim.Deneyimlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.Mesela bhcg değerlerinizi çok merak ediyorum.Sevgilerimle...
özel dr a mı gıdıyorsunuz?
özel hastaneye mı gıdıyrsunuz?
devlet h? saglık ocagına mı?
bende tam olarak anadolu yakasını bilmiyorum.evet sana yakın bir yer olursa daha iyi olur..dogum yapıcaksın cunku uzak bi yer sorun olur..
benimde eşim gebzede çalışıyor..oda benle doktora gelmek istiyor..bende izin alma boşyere diyorum..bu seferde bende görmk istiyorum benim gelmemi isteiyosun falan filan dio..
özel dr a mı gıdıyorsunuz?
özel hastaneye mı gıdıyrsunuz?
devlet h? saglık ocagına mı?
canım slm öncelikle bbebeğin saĞLIKLA GELSİN BİS ÖSE HASTANEYE GİDİYORUZ VE ÇOK MEMNUNUZ
ben şimdilik sadece 1 hamile pantolonu alıcam o da anlaşılmaz zaten.aman daha ne kadarlıkta hemen hamile kıyafeti giymiş demesinler diye.
sonra ilerleyen zamanlarda tunik tayt takımları çok hoşuma gidiyor onlardan düşünüyorum.
yaz dönemindede bahçivan kapri....
ben şimdilik sadece 1 hamile pantolonu alıcam o da anlaşılmaz zaten.aman daha ne kadarlıkta hemen hamile kıyafeti giymiş demesinler diye.
sonra ilerleyen zamanlarda tunik tayt takımları çok hoşuma gidiyor onlardan düşünüyorum.
yaz dönemindede bahçivan kapri....
ooooffffffffffffffffffff LİLİ
SONUN DA SOHBETE KATILDIN ALTA KAÇ KİŞİYİZ KİMSE YAZMIYOPR
bende senin gibi düşünüyorum millet görmemiş heme kıyafet almış demesinler diye almıyorum sonra alırım 4aylık felan olsun
kızlar göbüsler buyudugu tarıh yaza gelıyo ve yazın gıyılebılecek seyler almak mantıklı
bende hemen göbüş cıksın şırıne gbıp dolaşmak ıstıyrm ama daha nokta bıle degıl:)
lcw de hamılelık koleksıyonu vardı fakat ben o zaman hamıle degıldım
sımdı de bıtmıs yazılı tsortler falan vardı(((((((((