- 11 Aralık 2009
- 1.764
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.021
acıkcası hamıle oldugum gun ogrendgm ıcın hamılelıgme sevınemedm dr cok korkuttu benı
cokkk yaram varmıs
ıns bı sey olmaz
selam kızlar bende 7 haftalık hamileyim inşallah...6 yıldır beklediğimiz mucizemiz.....doğal yolla duayla geldi inşallah...
son adet tarihim 27 kasım muhtemel doğum 4 eylül hayırlısı karnım çıkmadan inanamıcam ben bu işe..
ularasonda kalp atışlarını duyduğumda dünyalar benim oldu...
yanlız vajinada yeşilmsi mantar sebebeiyle doktorum beni korkutuor bebeğe zarar verip suyunu bitirebilirmiş....rabbim ne olurr onu sen koruu((çok bekledik mucizemizi...
sorma canım yaaa geçenlerde bazayı kaldırdım kaldırdıktan sonra karnıma ağrı girince eyvah! dedim ama iş işten geçmişti çok korktumm ama çok şükür şimdilik herşey iyi.. dikkat etmemiz lazım bi yerlere not alalım:roflol::roflol:
Canım sen naptın öyle? Ben elektrikli süpürgeden bile korkar oldum. Haftasonları eşime süpürtüyorum. Bi de yukarı uzanmayın kızlar, annem geldiğinde çok kızmıştı. Mutfak rafımı uzanacağım şekilde ayarladı. Şu bikaç ay çok önemliymiş. Bebekler yerleşme aşamasında. Sakın !!!!!!!!!!!
çok sağol canım bu bilgide güzelmiş....
sen neden diyetisyene gidiyorsun canım kilo almamak için falanmı.
gözün aydın canım Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin... Aklına olumsuzlukları getirme RAbbim Öyle büyük ki o istemezse hiç bişi olmaz bak dualarla gelmiş bebişin keyfini çıkar :):içelim:
acıkcası bu topıkte cok yalnız hıssedyrm kendımı
arkadasların hepsı hamılelıklerını aşağı yukarı aynı gbı
bense yenı geldım yabancılık cekıyrm
baska topıkte oyle olmamıstı
soru sorunca bazen goruluyo bazen gorulmuyo
kısıler kendı aralarında sorular sorup cvplıyo
bende acıkcası kendımı garıp hıssedyrm
ıcımı dokmek ıstedm
hımmm resim degısmıs dogalolarak zor tanıdım
Allah hayrlı sek. bebısını kucagna almayı nasıp etsn cnm
ben de bu ay o kuru denedm sıfa olsn dıye b.t.ç zaten sevıyrdum
tabıkı oncelıgınde Allah tan hayrlısnı ıstedım cok dua ettım once sonra da
okudugumu da uyguladm
Rabbım de aratmadan verdı hamdolsun bınlerce kere...
ben de Allah nasıp ederse eylul annesı olucam kısmetse..
ben bu aylarda almayı düşünüyorum...karnımı sıkıyo pantolonlar hamile pant. alıcam bakalım
kızlar selamlar,toksoplazma testi yaptırdınız mı? benden istedi doktorum ,
bu arada hala karar veremedım İsT da hangi hastaneye gitmeliim diye??? varmı bi fikir ,tavsiye ?