2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

nevyas güle güle sağlıkla kullansın oğluşun inş. orijinalinin geldiği iyi olmuş içine daha çok sinmiştir. çok güzel gerçekten

nevyascım çok güzel güle güle büyüsün.

gle güle kullanın nevyas

ayy nevyascım cok tatlı olmus gule gule kullansın bebişinn

ayyyy çokkkk güzel beşik de uyku seti de bayıldım ve heyecanlandım vallllaaa
seni düşünemiyorum evin bir odasında valla hep orda otururum herlade güle güle büyüsün oğluşunnn

nevyascım saglıkla kullan cnım bebişne aldıklarını inş

güle güle kullanın canım

nevyascım cok seker gule gule kulllan tatlım

Hepiniz sağolun kızlar ben çok şükür atlattım bu sıkıntıları darısı başınıza daha güzelleri sizlerin bebişlerin olsun inşallah..

oyy nevyas coook güzel olmus canım maaşallah:) Sağlıkla güzel günlerde inş..:)

bizde bugün oda takımımızı aldık çok şükür.. ama ben eylül bası gibi isticem gelmesini sanırım tam karar veremedim haber vericem 10 gün önceden bakalım:)

kızlar bizim takımda cuma gelecek inş
ınş. güzel olmuştur
yarın gidip kulplarını seçicem

nevyascım güle güle kullanın beyaza da bayılırım çok hoş duruyor benim oğluşunda cogu seyi beyaz, krem

Kızlar çocukların odası bugün geldi
Daha uyku setlerini falan yerleştirmedim, çünkü karyolalara yatak almadık daha ama bi bakın bakalım bu haliyle nasıl? Odamız küçük olduğu için biraaz tıkış tıkış oldu ama başka şansımızda yok

Eklentiler

• $DSC00412.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC00413.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 47

güle güle yatsın sağlıklı günlerde inşallah cnım çok gzller

Nurtopu canım bayıldım oda takımlarınıza çok şeker olmuş, güzel seçim yapmışsın içlerinde sağlıkla uyudukları günleride görürüz inşallah..

nurtopu bebeişlerin sağlıkla yatsınlar içinde bu güzel odanın inş. nerden aldın, bizde bakmaya başlayacağız ama daha karar veremedik park yatak mı yoksa beşik mi diye.

çok güzeller nurtopu, bebişlerin güle güle kullansınlar inş :))
çok sağolasın canım

cok güzelmiş canımm Allah sağlıkla sıhatle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş..:)
İnşallah canım çok teşekkürler
canımm masallah cok tatlı olmus odası miniklerinn
teşekkür ederim frafolacım

Nurtopu canım bayıldım oda takımlarınıza çok şeker olmuş, güzel seçim yapmışsın içlerinde sağlıkla uyudukları günleride görürüz inşallah..
İnşallah canım ya Allah saplıkla doğmalarını nasip etsin inşallah
İşte odamızın kullanımı biraz zor olacak gibi daraldığı için
başka bi şekilde daha kullanışlı yerleştirebilir miyiz odayı bi daha gözden geçireceğiz
kardeşim daha iyi anlar bu işlerden bi de o bakacak
oda da bi de benim eski tek kişilik bazam var. onu çıkarsak biraz rahatlıyacak oda ama onu koyacak bi yer yok bi de belki odada lazım da olur geceleri
nurtopu bebeişlerin sağlıkla yatsınlar içinde bu güzel odanın inş. nerden aldın, bizde bakmaya başlayacağız ama daha karar veremedik park yatak mı yoksa beşik mi diye.

çok sağolasın canım
sitelerden dododan aldık
ben modeli değiştirdim biraz ve de rengini
alttaki kapak desenini ğstede koydurdum içine yeni raflar eklettirdim vs

nurtopu canım cok güzel oda takımlarınız güle güle kullansın minişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…