• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

Nohutlu pılav aynı zamanda oyun bahcesı olarak kullanabılırsın bencede cok guzel kullanıslı gule gule kullansın melegın

saol melıkecım daha ıyılerı sızın olsun ınsallahhh
canım zeytınburnunda bı mobılyacıdan aldık kampanya var şuan renklerıde baya var 8 taksıt 1 mılyara aldık çok hosuma gıttı benimm
takımın markası babyhope yatagıda hedıye

valla cok iyi meliscim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. anadolu yakasında subeleri yokmuymuss:):)

valla cok iyi meliscim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. anadolu yakasında subeleri yokmuymuss:):)

amin canım inşallahhh
ben de ınternetten buldum adresini belis bakıyordum onun ıcın gıttık bunu begendım :)))
yok canım sanırım ama buraya bakmanı tavsıye ederım fıyatlar uygun

amin canım inşallahhh
ben de ınternetten buldum adresini belis bakıyordum onun ıcın gıttık bunu begendım :)))
yok canım sanırım ama buraya bakmanı tavsıye ederım fıyatlar uygun

zeytinburnuna esim hayatta gitmez canım burnumuzun dibine zor gidiyoruzzzz o konuda biraz garip.. ama gercekten cokk iyiymiş canımmm..

çokta güzel gözüküyor gerçekten tekrar güle güle kullanın canım :nazar:

nohutlu prenses güle güle kullansın canım
melisesra odanız cok güzel maaşallh
teşekkür ederim cnm
nohutlu pilav park yatagınız çok güzel canım güle güle kullanın
melisccim oda takımın çok tatlı yaa huzur verici bi rengi var güle güle kullanın inşşş
demetcim sizin odada güzel olmış saglıkla kullanın inşş
çok sagol canım...
Nohutlu pılav aynı zamanda oyun bahcesı olarak kullanabılırsın bencede cok guzel kullanıslı gule gule kullansın melegın
evet özelliklerinden biri bu zaten cnm ama bebek çok hareketlı bışı olursa içinde tutmak mümkün olmaya bilir:))
Nohutlu güzel seçim canım rengarenk güle güle uyusun da büyüsün içinde kuzun..
teşekkürler cnm evet renklı olması çok iyi oldu..lerde bi erkek olursa problem olmaz:))

Beşiğimiz geldi kızlar istediğim renk geldi hemde :)) yalnız hediye uyku setini beğenmedim..

4602.jpg

4607.jpg

4616.jpg

nevyascım cok güzelll gercekten rengi de süper güle güle sağlıkla inş.... :)

uyku seti beşiğe göre sönük durmus biraz evet ama hediyemiydi bu uyku seti sen secmedinmi?

Back