- 12 Eylül 2011
- 749
- 39
oyyy kuzuya bak maşallah bu oğluşlarda bi ayrı tatlı oluyo
saol cnm siz buyutun besleyin bize gelin olsunlar. ay dusuncesi bile guzel. gelinimide cok severim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy kuzuya bak maşallah bu oğluşlarda bi ayrı tatlı oluyo
saol cnm siz buyutun besleyin bize gelin olsunlar. ay dusuncesi bile guzel. gelinimide cok severim ben.
maasallahh ahmet bebege :)) keske bebisleri bir araya getirip oyun grubu kurabilsek zamanı gelince ne guzel olurdu...akranlarıyla oynarlardı bir suru bebis..
topık adı bir de ben onereyim bari...meleklerimiz buyurken :))
canım evet haklısın kesınlıkle ama ben zaten su an ıcın degıl ılerıye yonelık almak ıstıyorumhiç tavsiye etmiyorum , ben anneme almıştım ilk çıktığında , gerçektende temizliği uğraştırıyor , pratik değil ama pratik olsa bile hepsi metal aksaamlı , yani ondan geçenin vitaminide kaldığını sanmıyorum , ben cam rende almıştım , o işimi görür sanırım , sonra dişleri çıkınca zaten kendisi yesin pamuğum die düşünüyorum , soyup veririm eline , malum hepsi ilaçlı meyvelerin
masallah diyin teyzoslarEki Görüntüle 644459 Eki Görüntüle 644460
canım evet haklısın kesınlıkle ama ben zaten su an ıcın degıl ılerıye yonelık almak ıstıyorum
ek gıda donemınde tabıkı bnde cam rende dısında bı alternatıf kullanmam
ama bıraz dha buyuynce portakal mandalına elde bıle sıkılır ama elma,havuc,nar.......vs suyu ıcırebılmek ıcın
ıllakı ıhtıyacım olucak dye dusunuyorum...
ıcınde bınbır katkı maddesı olan kutu ıceceklerden ıcmesındense vıtamını azcık kacmıs olandan ıcsın dha ıyı
msaallah subhanallah canımm cok tatlı oglusunnn... sız bole resım koydukca hemen ıkıncıyı yapmak gelıyo ıcımden bde oglusum olsun dyee
kızlarbı ısım de benden olsun...
2012EKİM BEBİSLERİ BERABER BÜYÜYOR.....
yenı topıgın ılk sayfasına da cızelge yapalım bnce ısımlermz bebıslermz dogum trhlernı fln yazalım ne dersınız
ben hep unutuyorum uykusuz hafızamla cunku tekrar tekrar sormayada usenıyorum
ortam dha samımı olur hemm
2012 ekım meleklerı
bu da guzelmıs baslık olarak
benimki 10 sn. de ölçüyo , tutuyorum artık 10 sn , ötüyo zaten ölçünce , bende diğer yöntemlere güvenemiyorum , hastanelerde sağlık ocaklarındada zaten hep kol altından ölçülür , hele bu kızılötesi ölçüm yapanlara hiç daha güvenemiyorum , çoğuda ondan almıştı die hatırlıyorum hamileyken , varmı kullanıp memnun olan acaba ? :26:
vardır canım illaki bi sebebi :26: sıkma canını artık yapıcak birşey yok , önümüzdeki ay normale döner inşallah kilo alımı , birde kafanı karıştırmak istemem ama sen bakıcıyla yanlızmı bırakıyorsun bebeğini ?
kizlarrr hadi ama yeni topikte yazalim neyazacaksak
yaa bende varim eskilrden askolsun. su siralr oglm ve ben hastyz pek yazaniorm. oglmun amtbytk tedavisnin sonuna geldk bugun yedincigun. cuma kontrol ins gecmstr. zimksi hic sevmdi oglm. hirgur gecti antbytk saatlerimz beni bile agltti sinirdn. kasigi gordgu gibi kafasni cevrp agmya basliodu zor bela verdigmide kusuodu siringaylada debedm ay beler neler. cok sukur bi ogunu kaldi. senin kuzu sevdimi ilaci.
yaa bende varim eskilrden askolsun. su siralr oglm ve ben hastyz pek yazaniorm. oglmun amtbytk tedavisnin sonuna geldk bugun yedincigun. cuma kontrol ins gecmstr. zimksi hic sevmdi oglm. hirgur gecti antbytk saatlerimz beni bile agltti sinirdn. kasigi gordgu gibi kafasni cevrp agmya basliodu zor bela verdigmide kusuodu siringaylada debedm ay beler neler. cok sukur bi ogunu kaldi. senin kuzu sevdimi ilaci.
kizim 4 ay 20 gunluk zeytin yagi midesine zarar verir mi acaba?
ben hep kızılötesi ile ölçüyorum, hergün ölçüyorum alından ve kulaktan. 36.7 çıkıyo kızımın genelde. aşı yapılınca 37.3e çıkmıltı. ben güveniyorum çünkü oda sıcaklığını, banyo suyu sıcaklığınıda ölçüyo ve tam olduğu gibi çıkıyo
masallah diyin teyzoslarEki Görüntüle 644459 Eki Görüntüle 644460