• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

Evet oda biraz dar görünüyor ama 1 odaya 2 takım sığdırmak pekte kolay olmaz canım napıcaksın idare edersin artık evet baza sana yada annen gelirse size bakmaya ona lazım olacak ilk zaman bebekleirn yanında yatmak gerekebilir ama bi süre sonra ihtiyaç kalmayınca çıkarabilirsin odadan o zaman dahada genişler canım..

tatlım cok guzeller saglıkla ıcınde uyumayı nasıp etsın rabbım
sağolasın canım teşekkürler
inşallah
nurtopu canım cok güzel oda takımlarınız güle güle kullansın minişlerin
teşekkür ederim canım

Evet oda biraz dar görünüyor ama 1 odaya 2 takım sığdırmak pekte kolay olmaz canım napıcaksın idare edersin artık evet baza sana yada annen gelirse size bakmaya ona lazım olacak ilk zaman bebekleirn yanında yatmak gerekebilir ama bi süre sonra ihtiyaç kalmayınca çıkarabilirsin odadan o zaman dahada genişler canım..
haklısın canım şimdilik böyle idare edip sonra çıkarırım olmazsa
sade ve cok güzel canım maşllah güle güle kullanın ayyyy seni cok merak ediom valla cocuklar dogunca...nasıl kosturcan ikisi arasında hikayelerini dinleriz...
bende merak ediyorum:))
inşç sağlıkla doğsunlarda

maaşallah nurtopucum çok gzller esyaların saglıkla mutlulukla kullansınlar bebısler ınsaallah

melikecim oda takımınız cok tatlı cok sevimli renkli renkli bıcır bıcır :) güle güle kullansın bebişin canımm

melikecim cok güzelmiş canıım cıvıl cıvıl renkleriiiiiiii bayıllllllldımmmmmmmmmmmm güle güle kullanın canım :nazar:

kızlar zamanım dar oluyo o yüzden isim isim yazamıyorum.. atladığım arkadaşlar varsa tekrardan hepisinin hayırlı olsun takımları, güle güle mışıl mışıl uyusun bebikleri diyorum..

bu arada melikecim senin takımında harika.. cıvıl cıvıl renkleri.. güle güle kullanın canım..

kızlar zamanım dar oluyo o yüzden isim isim yazamıyorum.. atladığım arkadaşlar varsa tekrardan hepisinin hayırlı olsun takımları, güle güle mışıl mışıl uyusun bebikleri diyorum..

bu arada melikecim senin takımında harika.. cıvıl cıvıl renkleri.. güle güle kullanın canım..

saol canımmm daha iyilerini sizin olsun inş..:)

Arkadaslar bebekleriniz güle güle saglıkla kullansınlar inş..hepsıde cok guzel...
61esra arkadasım bende gecen ekimde dogum yapmıstım..ve park yatak aldım cok memnunum. 2 kademeli ve 3 kademli olanları var eger begenırsen bı bak derım..kullanışlı muzikli titreşimli falan..benım kızım cok sevdi yatagını...çünkü bebegın kucuk oldugu ıcın devamlı alıcaksın kucagına alıp yatırması kolay olması acısından bence cok guzel bı yatak..öneririm..fıyatları uygun olanlarıda var pahalı olanlarıda oda sana kalmıs artık :) Hayırlı dogumlar arkadaslar hepinize..Allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder insallah..

Back