2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

Sağolun kızlar uyku seti beşiğin hediyesiydi ben seçip almadım yani renk modelden ziyade naylondan yapılmış kağıt gibi tuhaf bi malı var eşime dedim ben bunda yatırmam oda dedi sen yatırsan ben yatırmam zaten nasıl uyku seti bu kaydirigubbakcemile3

nevyascım beşiğine bayıldım çok şirin
Muhammed affan güle güle kullansın

nevyascım gercekten cok güzel beşiği cok begendim. güle güle kullansın paşamız

süper ya..ayy heyecanlandım bak:))güle güle büyüsün içinde inşallah...

alırsın canımm sen zevklisinn güzel bişi:)

nevyascım çok gzl güle güle yatsın bebişin

nevyascım beşiğine bayıldım çok şirin
Muhammed affan güle güle kullansın

Canlarım hepiniz sağolun beğenmenize sevindim daha güzelleri sizlerin bebişlerinin olsun inşallah bu beşiklerde uyuduğu günleride görmek hepimize nasip olsun..

nevyascım rengi cok guzel olmusss besik de coookk guzel cok sevimli :) guzel gunlerde mışıl mışıl uyusun bebişinnn

aa nevyas muammalara karışan beşik geldi demek sonunda ee hadi gözün aydın hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kullan inşallah..kendı zevkıne göre alırsın artık uyku seti..bebişin huzurlu bi şelıkde uyusun içinde inşallah....

nevyas canım güle güle kullansın bebişin.. çok şükür ki istediğin gibi gelmiş..

bu arada atladığım varsa hakkınızı helal edin kızlar.. işyerinde olunca bazen bakıp yazamadığım oluyo.. kimse kırılmasın lütfen..

nevyascım gercekten cok güzel beşiği cok begendim. güle güle kullansın paşamız

Sağol canım inşallah..

nevyascım rengi cok guzel olmusss besik de coookk guzel cok sevimli :) guzel gunlerde mışıl mışıl uyusun bebişinnn

Sağol canım boyama yapmamışlar biz illa mavi deyince orjinalini getirtmişler :)

Sağol canım geldi sonunda üzerimden nasıl yük kalktı anlatamam Uyku setinide beğendim onuda alınca tamam olacak..

Sağol canım daha iyisi sizlerin olsun bunların içinde mışıl mışıl uyuduğu günleride görürüz inşallah..

Yalnız beşiğin bir kısmı gardolabımın yanına geldiği için boyu tam çıkmadı kocaman bişey eşime dedim yatakta bulamazsan beni arama ben oğlumla yatıyor olabilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nevyas güle güle sağlıkla kullansın oğluşun inş. orijinalinin geldiği iyi olmuş içine daha çok sinmiştir. çok güzel gerçekten

Netten sipariş verdiğimiz teyzemizin hediyesi uyku setimizde geldi kızlar buda içime sindi çok şükür :))

ayyyy çokkkk güzel beşik de uyku seti de bayıldım ve heyecanlandım vallllaaa
seni düşünemiyorum evin bir odasında valla hep orda otururum herlade güle güle büyüsün oğluşunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…