2010 Ekim Anneleri'nin Doğum Hikayeleri

61esra

ALLAH'IM SANA ÇOK ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
1.463
0
41
arkadaşlar dogum yapanlar hikeyenizi burdan paylaşirsaniz okumamiz daha kolay olacaktirr böyle bir konu varmi bilmiyorum varsa mesaj atin kapatayim...

yeni konumuz hayırlı olsun
heyecanla bekliyorum doğum hikayelerini
vay beeee bizde bu günlere geldikk
hep başka topiklerde gezerdim doğum hikayeleri için
şimdi kendi arkadaşlarım hattta kendi doğum hikayemi yazacağım topicteyim

ewt cnm artık sira bizde bende bizden önceki aylarda doğum yapanlari ziyaret edip okurdum şimdi sira bizde gülsen arda ve burcuyu bekliyorum demet yaren emine ve kontes giremiyor galiba onlarda anlatirlar öyle devam ederiz...:dance::dance::dance:

Doguran bebekle ugrasmak da ngıremıyor bızde mı öyle olcaz kı:))

topiğiniz hayırlı olsun kızlar hepinize sağlıklı doğumlar,ben 2009 ekim annesiyim bizi doğumgünü partisi heycanı sardı sizleriyse beklenen doğumlar

evet o zaman ben yazayım gerçi yazmıştım ama şimdi ayrıntılı yazabilirim..ayy inanamıyorum bir zamanlar okuduğum şeyleri şimdi kendim yazıcam..büyüdüm mü ne??
Ayın 18i cumartesi günü büyük bir keyifle kalktık eşimle..kahvaltımızı yapıp hadi evimizi temizleyelim dedik...kapı baca yer gök giriştik..halıları sildik..çamaşır bulaşık derken akşamı bulduk...sonra kayınvalidem aradı ize geliyoruz diye...bide yemek yaptık...herşey geayet normal normal ilerlerken gece 12 gibi lavaboya gittim bide ne görim kan ohaoldumsmile...doktorumu aradık hemen sakin ol sancın yoksa yat dinlen dedi..o gece geçmedi resmen sancılarımdan uyuyamadım...sabah erkenden kalktık kahvaltımızı yapıp öğlen 12 de hastaneye ulaştık..ben nedense çok rahattım çünkü doğuracağımı tahmin etmiyordum...
Pazar olduğu için hastane sakindi..beni özel odama aldılar...alttan ilk kontrolde 2cm açıklık var demesin mi:)))hemen lavman yapıldı ben 2 dak sonra tabi tuvallette:))sonra suni sancı taktılar nts de yanımda...
anam sancılar başladı gelmeye...ya sanki kabız olmuş gibi korkmayın yani:))gitgide sıklaşmaya başladı..saat 14:30 a kadar açıklığım 10 cm oldu...odamın karşısında doğumhaneye tekerlekli sandalyeyle götürdüler..yattık çatala..tabi bu esnada eşim hep yanımda...sancılar sırasında adamın elini paramparça yapmışım..nerdeyse dikişlikti yani...:)
yattık çatala ıkın ıkın ıkın nidalarıyla ıkındım....saat 15:10 minik kuzum dünyaya geldi...ardından bir ıkınmayla plesentam... tabi benim alt taraf kesik...doktor hanım hemen dikti 5 dak sürmedi...sonra doğru odama...oğlumu hemen kucağıma verdiler...işte o an varya o an anlatılmaz tarif edilmez hiçbir duygu buna denk olamaz...
yani kısaca kızlar yağız meteyi böyle dünyaya getirdim...doğumdan hemen sonra bir daha asla diyordum...ertesi gün kesin epidural olurum dedim...şimdi aman ne var ya bir daha normal yaparım diyorum:)))unuttum yani acıları...

:lepi:a.s.
masallah rita cok güzel anlatmisin canim.rabbim oglusunla güzel saglikli huzurlu günler gecirmek nasip etsin.valla baktimda facebook da ki resimlere hic de dogum yapmis gibi durmuyorsun.fazlalik da yok
ohhhh ne güzel.dogumda alistin artik.seneye ekim 2011 annelerinde görürüz seni:roflol:

Ritacım maşallah çok güzel bir doğum olmuş, tüm hazırlıklarınla, herşey sırasıyla işlenmiş elin ayağına dolanacak acil bir doğum olmamış yani darısı başımıza :) Oğlun ve eşinle sağlıklı mutlu çok güzel bir ömrünüz olsun inşallah..

Rita ne kadar güzel anlatmışsın bizleri cesaretlendirdin biraz da sabırsızlandırdın hadi bakalım bizler ne zaman yazacağız..

Ritacım oncelikle paylastığın için saol.. ben cok merak ediyordum doktor banada normalı beklicez dedi ama cok korkuyorum cok guzel morel oldu bana dileğim senin gibi rahat doğum nasip etsin Rabbim.. kesilirken acı hissettinmi? herkes sancıdan birsey duyulmuyor diyor ama.. yasamayınca işte..

Mevlam oğlunu sana ve eşine bağıslasın ömür boyu sağlıkla mutlulukla..

cok imreniyorum boyle rahat dogum hikayelerine....
Allah bize de nasip eder insallah...
hepimize saglıkla bebeklerimizle evlerimize dönmeyı nasip etsın.

bu topıgı yrnı farkettımm..rıtacım allahh mutlu huzurlu sagklıuklı omur wersın sana ve aılene canımmm

Ritacım maşallah sana da bebeğine de.. Göbek fotoğrafına çok pozitif görünüyosun yazmıştım, normal doğumu da atlatmışsın, hala da pozitifsin, hiç bozulmasın işalla.. Allah evladınızı size bağışlasın.. Darısı benim gibi normal doğum isteyenlerin başına olsun işalla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…