• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 düğün davetiyleri hangisi sizin olsun ? gelinler davetiyenizi seçin.

hepsi birbirinden güzel ah ben bir evlensem aşkımla davetiye felanda istemiyorum gerçi sadece aşkımı istiyorum

Bunların hangi marka olduğunu bilen var mı acaba?Birkaç model beğendim de internette bulamadım...

bugün evleniyo olsam
kessinlikle
matrak olan biseyler isterdim
cabuk unutulmicak ve akillarda kalicak
hepside birbirinden güzeller

Ellerine saglık canım ....kesinlikle ilk bastakı model cok hos hem sık hemde sadeŞeniz​

Magnetli davetiyeler var onları çok beğeniyorum.
Buzdolabının üzerine yapıştırılıyor çok şeker opuyorumnanaktan

93082631.jpg

Bu harika ötesiymişşşşş opuyorumnanaktan

kimi tanıdık kimi gördüğüm kimi benim olmasını istediğim davetiye tipi birkere evleneceğim en güzeli olsun diyorum herkes gibi bende eline emeğine sağlık

dermanımmm mahfettın benı yaa ıyıce kafam karıstı valla bunlar ne kadar sık davetıyeler:)) yalnız bunları bulabılecegımız fırmayıda yazarsann coooooookkkk sevınırımm:)ellerıne emegıne saglık

canim beyendiniz davetiyeyi gosteriyorsunuz matbaa o basiyor bir cok arkadasim boyle bastirdi

ya hakikatten güzeller ama nereden ben internet sitesine bakmak istiyorum özelden atabilirseniz sevinirm ....

Bu ikisi çok şık ve çok güzeller. Özellikle 2.si çok hoş... yerimseniben 1.sinin de bir elmanın 2 yarısı teması ilgi çekici... a.s.
Birini nişanıma diğerini de düğünüme yaptırayım bari... naniknanik
1207859031resim028.jpg

daaa.jpg

Back