- 28 Ağustos 2009
- 4.287
- 2
kızlar mrb.. hepinizi tebrik ederim Allah sağlıklı almayı nasip etsin kucağımıza.. bende 6 haftalık hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
benimde ilk bebek canım. doktora gittiğinizde de anlatın burdaya belki size saçma gelicek ama ben kaç tane fal baktırdıysamm hep erkek çıktı bide bi arkdşım var cnm benim burdan tanıştım onla o baktı dediki aralık ocak gibi kalıcann ve erkek olucak zaman doğru çıktı cinsiyetide zaman ilerledikçe görecez benim için önmli değillyaaa sağlıklı olsun başka bişi istemıyorumm ikiside lazım ilk bebeğim benim sizinde öle dimi
bende çok sinirliyim ya.. herşeye kızıyom
ya belki size saçma gelicek ama ben kaç tane fal baktırdıysamm hep erkek çıktı bide bi arkdşım var cnm benim burdan tanıştım onla o baktı dediki aralık ocak gibi kalıcann ve erkek olucak zaman doğru çıktı cinsiyetide zaman ilerledikçe görecez benim için önmli değillyaaa sağlıklı olsun başka bişi istemıyorumm ikiside lazım ilk bebeğim benim sizinde öle dimi
hosgeldin nergis... suan en büyük bebiş seninki :)))
ya aslında son adetim 18 kasım beta 2062 çıkıyo ultrasona giricem yarın nekadarlık olduğu tam yarın belli olcak bakalım ayyyyyyyy içim kıpır kıpır..
canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn!! nasıl gidiyo hamişlikkkkk:))
ya aslında son adetim 18 kasım beta 2062 çıkıyo ultrasona giricem yarın nekadarlık olduğu tam yarın belli olcak bakalım ayyyyyyyy içim kıpır kıpır..
kızlar 1 aylıkken yapılması gereken testler varmıs siz yaptırdınız mı?
bu arada ben yine malum yere gidecemm :kedi:
ooh maşallh seninki çok yüksekkkkk kızlar bu keseye bakmak için alltan mı bakılıyo
canım yaaa bizide habersiz bırakma bak arkandan biz geliyoz. doktor gelişmelerini paylaşş heee :))
hoşbulduk canımmmmmmmmmm ya acaip uykum var hep bide çikolata manyağıydım şimdi nefret ediyorum anlamadım... senin nasıl gidiyo hamileleik bakalım ??
bnmki karından bakılcakmış ama alttanda bakılıyo daha kolay görünüyo ben eylülde düşük yapmıştım anormal gidiyodu beta alttan bakılıyodu....
ayyy cok heycanlı. neler oldugunu yarın hemen anlat olur mu :))[/QUOTEyazıcam yarın akşam buraya mrk etmeyin heyecan yaptım zaten acaip.... geçenki düşünce bunda çok korkuyorum....:Saruboceq:
yok daha hiç bişi yaptırmadım benn ehehehe git gitt benimkide birazdan kapıyı çalarrr kaydirigubbakcemile3
ayyy cok heycanlı. neler oldugunu yarın hemen anlat olur mu :))[/QUOTEyazıcam yarın akşam buraya mrk etmeyin heyecan yaptım zaten acaip.... geçenki düşünce bunda çok korkuyorum....:Saruboceq:
benimde düşük riski var. ama aklıma getirmek istemiyorum. benim degerime herkes cok yüksek diyor 8266 ikiz olabilir diyorlar
korkuyorum ben düşük olmasın o şekilde yapılınca
kaydirigubbakcemile3 geldimmm ben sıra sende
benimde düşük riski var. ama aklıma getirmek istemiyorum. benim degerime herkes cok yüksek diyor 8266 ikiz olabilir diyorlar
cnm bnm yüksekmiş ewet belkide ikizdir son adetin ne