2010 da anne oldugunu ögrenenler

kızlar mrb.. hepinizi tebrik ederim Allah sağlıklı almayı nasip etsin kucağımıza.. bende 6 haftalık hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus

sağol cnm seninkide hayrlı olsunn allh kucağında göstersin sağlıklı sıhhatli

benimde ilk bebek canım. doktora gittiğinizde de anlatın burda

bende çok sinirliyim ya.. herşeye kızıyom

o sinir bende de var ve gerginlik

canım dediğin gibi sağlıklı olsundaaaaaa hiç önemli değil kızmış erkekmiş:))) evet benimde ilk bebiş.

kızlar 1 aylıkken yapılması gereken testler varmıs siz yaptırdınız mı?

bu arada ben yine malum yere gidecemm :kedi:

ya aslında son adetim 18 kasım beta 2062 çıkıyo ultrasona giricem yarın nekadarlık olduğu tam yarın belli olcak bakalım ayyyyyyyy içim kıpır kıpır..

ooh maşallh seninki çok yüksekkkkk kızlar bu keseye bakmak için alltan mı bakılıyo

canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn!! nasıl gidiyo hamişlikkkkk:))

hoşbulduk canımmmmmmmmmm ya acaip uykum var hep bide çikolata manyağıydım şimdi nefret ediyorum anlamadım... senin nasıl gidiyo hamileleik bakalım ??

ya aslında son adetim 18 kasım beta 2062 çıkıyo ultrasona giricem yarın nekadarlık olduğu tam yarın belli olcak bakalım ayyyyyyyy içim kıpır kıpır..

canım yaaa bizide habersiz bırakma bak arkandan biz geliyoz. doktor gelişmelerini paylaşş heee :))

ooh maşallh seninki çok yüksekkkkk kızlar bu keseye bakmak için alltan mı bakılıyo

bnmki karından bakılcakmış ama alttanda bakılıyo daha kolay görünüyo ben eylülde düşük yapmıştım anormal gidiyodu beta alttan bakılıyodu....

canım yaaa bizide habersiz bırakma bak arkandan biz geliyoz. doktor gelişmelerini paylaşş heee :))

paylaşmammı hiç.. sizde unutmayın aman paylaşmayı akşam olup buraya oturmak için sabırsızlanıyorum valla paylaşmaya can atıyorum zaten aslında bizim hamilelrin hep takıldığı bi yer yapsak orda buluşsak falan süper olur ama 2010 ANNELERİİİİİ:lepi:

hoşbulduk canımmmmmmmmmm ya acaip uykum var hep bide çikolata manyağıydım şimdi nefret ediyorum anlamadım... senin nasıl gidiyo hamileleik bakalım ??

şimdilik bi sıkıntı yok çok yeni diye herhalde:) sadece kasık ağrısı çektim adet günümde yani 28 aralıkta... bikaçgün sürdü beraberinde hafif pembbelik inşallah bişey olmaz bebişime şu an iyiyim bişey yok.. bakalım haftaya belirtilerim artar herhalde. ancak 2-3 haftalık şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…