2010 da anne oldugunu ögrenenler

paylaşmammı hiç.. sizde unutmayın aman paylaşmayı akşam olup buraya oturmak için sabırsızlanıyorum valla paylaşmaya can atıyorum zaten aslında bizim hamilelrin hep takıldığı bi yer yapsak orda buluşsak falan süper olur ama 2010 ANNELERİİİİİ:lepi:

bunu zaten yeni actık canım :)))) burdan konusuruz. hepimiz aynı dönem hamişleriz :)))

ya kızlar bide bişey sorcam benim yapım çok alerjik. 1 haftadır heryerim kabarıyo beraberinde kaşıntı ve şişme.. kurdeşen gibi. zaten ara ara olurdu ama 1 haftadır arttı. bir bilginiz varmı gebelikten dolayı artmış olabilirmi??? yarın randevum var cildiyeye gidiyorum..

yok cnm anlamıyosun pek rahat ol bişi olmuyo bende 4 sefer yapıldı ve gerçekten daha net görünüyo bebiş....

sağol cnmm kalp atışlarıda daha net duyuluyomuş onları ne zaman duycaz kızlarr tecrubeli hamişimiz bilgilendir bizi

şimdilik bi sıkıntı yok çok yeni diye herhalde:) sadece kasık ağrısı çektim adet günümde yani 28 aralıkta... bikaçgün sürdü beraberinde hafif pembbelik inşallah bişey olmaz bebişime şu an iyiyim bişey yok.. bakalım haftaya belirtilerim artar herhalde. ancak 2-3 haftalık şu an.

aman dinlen bol bol yat ben eylülde yaptım düşük dinlen dedi dr. bi kızım var 7 yaşında onla ilgilenmekten yatamadım bundada düşük riskin olabilir dinlenceksin dedi dr. ben yatıyrum ama ewet bnmde kasık ağrım vardı ve hala var...

ya kızlar bide bişey sorcam benim yapım çok alerjik. 1 haftadır heryerim kabarıyo beraberinde kaşıntı ve şişme.. kurdeşen gibi. zaten ara ara olurdu ama 1 haftadır arttı. bir bilginiz varmı gebelikten dolayı artmış olabilirmi??? yarın randevum var cildiyeye gidiyorum..

benim bilgim yok cnmm inş kötü bişi değildir

hormonların aktif halde ya. belki etkilemiş olabilr canım. gecmiş olsun

aman dinlen bol bol yat ben eylülde yaptım düşük dinlen dedi dr. bi kızım var 7 yaşında onla ilgilenmekten yatamadım bundada düşük riskin olabilir dinlenceksin dedi dr. ben yatıyrum ama ewet bnmde kasık ağrım vardı ve hala var...

canım nokta kadardı çok azdı.. bende yerleşmeye yordum aklıma kötü bişey getirmedim..valla dinleniyorum elimden geldiğince... işimede geliyo valla uykuya doyamıyorum bu ara:)

hormonların aktif halde ya. belki etkilemiş olabilr canım. gecmiş olsun

cnm bendede var o sırtlarım sivilceden az büyük kabarıyo ve acaip kaşınıyo ama bende 4 yıldır var strese bağlı bnmki belki seninde ondandır valla akşamları bizimkine sırtımı kaşı demekten bıktım :)))

canım nokta kadardı çok azdı.. bende yerleşmeye yordum aklıma kötü bişey getirmedim..valla dinleniyorum elimden geldiğince... işimede geliyo valla uykuya doyamıyorum bu ara:)

ohh ne güsel uyu uyu çok arıcaz bnm kızım 2 yaşına kadar gece hiç uyutmadı valla beni... senin ilk dimi ??

ama emin ol alacam kilo :))) esimde sürekli kilo al diyip duruyor. millet rejim yap der bizimki tam tersi :)

kızlar benim uyku bastırdı resmen tavuk gibi oldum :)))) erkenden uyuyorum. yarında iş var. görüsürüzz sonraa iyi gecelerrr size ve bebişlerinize :))))

X