2010 da anne oldugunu ögrenenler

sendemi sölemedinnnn cnmm bende söyliyemedim dahaa bide gerçek değilsee onlarda üzülmesin

aynen canım. herşey bi kesin olsun söylicem inşallah.. bide biz çok yakınız annemlerlen ufff saklamak öyle zorki.. çaktırmicam diye göbeem çatlıyo:)

aynen canım. herşey bi kesin olsun söylicem inşallah.. bide biz çok yakınız annemlerlen ufff saklamak öyle zorki.. çaktırmicam diye göbeem çatlıyo:)

benim annemler uzak ama kayınvalidem alt katta oturuyoo kasıklarım ağrıdı çokkk istifra ettimm diyom hastalancam heralde ondan anlamasınlar diye eşimde kesinleşmeden sölemiyelim diyo

benim annemler uzak ama kayınvalidem alt katta oturuyoo kasıklarım ağrıdı çokkk istifra ettimm diyom hastalancam heralde ondan anlamasınlar diye eşimde kesinleşmeden sölemiyelim diyo

kızlar güzel haberlerinizi duymak çin sabırsızlanıyorum. benim yine gözüm doldu ne oluyor bana yaaaa:çok üzgünüm:

bende baktım şimdi hani bu yaşla hamile kaldığınız ayla kesişme si olan takvimmi bu onda kız çıkıyo

kızlar güzel haberlerinizi duymak çin sabırsızlanıyorum. benim yine gözüm doldu ne oluyor bana yaaaa:çok üzgünüm:

inşşş cnmmm ii haberlerimizi vericezz hormonlarımız değişiyoya ben zaten herşeye ağlayan bi tipimmm bu dönemde ne olurum bilemıyorum vay kocişimin haline

kızlar benimde kız çıkıyooo ama ben erkek hissediyom:))))))))))))))) nekadar çabuk hissettim demi

kızlar benimde kız çıkıyooo ama ben erkek hissediyom:))))))))))))))) nekadar çabuk hissettim demi

ya belki size saçma gelicek ama ben kaç tane fal baktırdıysamm hep erkek çıktı bide bi arkdşım var cnm benim burdan tanıştım onla o baktı dediki aralık ocak gibi kalıcann ve erkek olucak zaman doğru çıktı cinsiyetide zaman ilerledikçe görecez benim için önmli değillyaaa sağlıklı olsun başka bişi istemıyorumm ikiside lazım ilk bebeğim benim sizinde öle dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…