canım ben kızımdan tecrübeli olduğum için orta halli birşey al derim en fazla yaza kadar kullanırsın küveti daha sonra birlikte yıkanırsınız zaten.
birde biberon için acele etme 6. aya kadar su bile vermene gerek yok biberona alıştırmamaya çalış alışırsa emmeyi reddediyo çünkü
kizlarr banyodan söz acilmisken eklemek isterim..
daha dün ögrendim..2 ayri lif kullanmak gerekiyormus
poposu ve diger yerleri icin ayri olmaliymis enfeksiyon riski icin haberiniz olsun..
ne kadar geri kalmisim burayi daha yeni gordumsempatiksalakcinni
gecte olsa hayirli ugurlu olsun...
bende bebek kuveti alacam, ikeada gordum 5euro civari, fazla pahalisina gerek yok, evim buyuk banyoda usur diye salonda yikarim dusuncesiyle ucuz yollu bisey alacam, kizkardesimde bebeklerin suda kaymamasi icin oturak tarzi bisey almisti ondan onuda alacam, insallah her aksam yikanacaz
aa bunu bilmiyordum gerçekten. daha çok kız bebekler için gereklidir sanırım.
teşekkürler canım, bu da aklımızın bir köşesinde olsun .
lif konusu acilmiske aklima geldi (aslinda biraz alakasiz olacak ama)
islak mendilleri cok fazla kullanilmasi tavsiye edilmiyo, imkan oldukca bebegin altini suyla temizlemek daha dogruymus..
islak medilerde alkol olmasada bazen bebeklerde alerjiye neden olabiliyomus ve birda cok fazla hijyenikte degilmis..
duydum paylasayim dedim
islak mendilleri cok fazla kullanilmasi tavsiye edilmiyo, imkan oldukca bebegin altini suyla temizlemek daha dogruymus..
islak medilerde alkol olmasada bazen bebeklerde alerjiye neden olabiliyomus ve birda cok fazla hijyenikte degilmis..
duydum paylasayim dedim
duydum paylasayim dedim
duydum paylasayim dedim
banada pamuk ve su daha mantikli geliyo, evdede artik totolari suya tutariz
evde artik iplerim var yumusacik onlarlada lif oreyim oglusuma...
pekiya bebek pudrasi hakkinda bilgisi olan varmi??
kizkardesimin kucuk kizi yeni yasina girdi ve doktoru kesinlikle kullanma demisti ama ne icin demisti pek hatirlamiyorum, bildigim altini her degistirdiginde vaselin tarzi bi krem suruyo, kati bi krem oldugundan alti islandiginda islaklik cildini yakmiyo ve daha hic pisik bile olmadi