- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum Çantası
Eğer meme ucu probleminiz olur ve bebeğinizi emzirme sorunu ortaya çıkarsa annenin meme ucuna takılan silikon meme uçlarından (meme kalkanı da deniyor) bir veya iki tane yanınızda götürmenizde fayda var. En azından böyle bir durumla karşılaşırsanız vakit kaybetmeden bebeğinizi emzirebilirsiniz. Meme kalkanı aynı zamanda meme ucu çevresinde yaralar oluşan annelerin, bebeklerini emzirirken memeye temasını önlemesi açısından da faydalı oluyor.
ezocum,
silikon göğüsucu koruyucu ve göğüs kalkanı tamamen farklı şeyler...göğüsucu koruyucu emzirme sırasında kullanılırken göğüs kalkanları emzirme aralarında sütü toplamak aynı zamanda meme başının giysilerle temasını engelleyerek yara oluşumunu ve oluşmuş yaralarda rahatlatıp iyileşmesini sağlıyor...
benim kendi küvetim çok büyük içine sünger almayı düşünüyordum ama kışın banyoyu ısıtmak zor oluyor dediler bizde mart-nisana kadar kullanabileceğimiz orta halli bi küvet aldık sonrada kendi küvetime sünger almayı düşünüyorum,bence çok fazla bişey vermeye gerek yok küvet için 1 sene bile kullanmıyorsun sonra bütün arkadaşlarım kendileri banyo ederken yanlarına alıyorlar bebişlerini hiç kullanılmıyor bile o alınan küvetler
Geçenlerde chicco'nun mini minnacık bir biberonunu aldım 30 gr kadar birşey yeni doğduğu zaman su, ıhlamur falan içirirken işe yarayacağını düşündüm.yerimseniben
Bende henüz küvet almadım ama birkaç bizi idare edebilecek birşey almayı düşünüyorum.
Çünkü 5-6 aylık olunca o küvete ihtiyaç kalmayacak ben onu banyoda küvete girip kucağımda da yıkarım.
Hem kış bebeği olacakları için plastik küvetler daha iyi odanın içinde de yıkaması kolay olur.:)[/QUOT
canım benimde biberon konusu kafamı karıştırıyor. yeni doğduğunda anne sütünden başka bir şey verilmez diye biliyorum ben ama sen su verecek misin ? hatta ilk bir ay sağılan anne sütünü bile biberonla vermeyin diyorlar. kadehler varmış, çok gerekiyorsa kaşıkla verilmesi iyiymiş, anne memesini yadırgamasın sonra diye sanırım.
canım benimde biberon konusu kafamı karıştırıyor. yeni doğduğunda anne sütünden başka bir şey verilmez diye biliyorum ben ama sen su verecek misin ? hatta ilk bir ay sağılan anne sütünü bile biberonla vermeyin diyorlar. kadehler varmış, çok gerekiyorsa kaşıkla verilmesi iyiymiş, anne memesini yadırgamasın sonra diye sanırım.
sonuçta almam gerekiyor anladığım kadarıyla. Satıcılar çok abartıyorlar ya, 2 yaşına kadar kullanılır falan diye, bizde acemiyiz tabi... en iyisi bende orta halli bir küvet alayım, dedeiğin gibi zaten bir süre sonra bizimle yıkanması daha keyifli olacaktır. :))