2010 Aralık Anneleri

cucum benim ilk gunden beri goguslerim cok hassas, koyulasma yok ama damarlar resmen harita gibi yapti goguslerimi, ve bazen batmalar oluyo acayip sizliyo gece uykumdan bile uyandigim oluyo

canimm aynen benimde uykumda bile aciyordu yan yatinca..simdi sükür gecti o sizilar ama asiri büyüdü,büyük beden sutyen bile aldim..sizilarin gecer yakinda insallah..
simdi dedigim gibi sizinin yerine daha büyük gögüsler kaldi..her yönüyle,patlicam yakinda sempatiksalakcinni

patates kizartmasindan gebelikte kesinlikle uzak durun dedi bi doktor
100 cnin uzerinde yaga atilan patateste kanserojen madde aciga cikiyomus ve en cokta bebek etkileniyomus arkadaslarlmaz:

ewet cnm bende haşlanmış yiyorum ama katı yemeye çalış öle diyorlar,evet cnm banada dr um sordu kahve çay sigara bağımlılığın yok demi diye,hiç birinide içmiyorum allahtan,arkadaşlar bitkisel çaylarıda bilinçli için valla,kimileri sakıncalı ya,çiğ et,çiğ balık ve midyede yasak,bana sütü seviyorsan 4 öğününe süt ve süt ürünleri ekle dedi,işte peynir yoğurt falanda kastetti ama sevmiyosan zorlama dedi,bende hepsini seviyorum allahtan,ayrıca yoğurtun normal doğuma faydasınıda duydum ne kadar doğru bilmiyorum artık ama arkadaşım söylemişti ablası hep çok yoğurt yiyormuş dr u demiş

kizlar ben az uzanayim..
bas agrilarim basliyor gibi sanki :1no2:
sersemlestirdi bu agrilarda beni yaa -tatlicadiarzu-

arkadaşlar birşey sorucam bide ben geceleri sağa veya sola kıvrılarak yatınca,bacaklarımı bükerek yatınca yani 5dk geçmeden kasığımda batmaların acısıyla uyanıyorum ayaklarımı düzleştirince geçiyor ama uykumda farkında olmadan yapıyorum işte,sizinde ağrıyormu öle,biliyorum karnım sıkılıyo öle yatınca ama farketmiyorum işte,o yüzden hep tedirgin uyuyorum

cucum dinlen insallah gecer su bas agrilarin....

ben zaten safrakesem alindigindan beri fazla yagli yiyemiyorum...

sporstar benimde ayaklarim uyusuyo, dun gece uyandim bacaklarim uyusmus bi halde...ama kasiklarimda zaten devamli bi sizi oldugu için farketmedim...
birde az once okudum rahim her hafta 1santim genisliyomus kasiklar ve bel nasil agrimasin

sirius insallah saatler cabuk gecer ama en onemlisi insallah randevunda hersey cok guzel olur....

slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl? bizim sata göre hesap yanlış çıktıohaoldumsmileohaoldumsmile bebişimiz henüz 5+2ymiş

yatamiyorum,iyice daraliyorum ya of :sinifsinif:

canimm benimde baslarda sadece sag tarafima yatinca oluyordu,geriliyor kopacak saniyordum..gecti ama zamanla..ama yinede genelde sol tarafina yatmaya calis..bebise daha cok kan gitsin annesi yerimseniben
kızlar yarın bu saatte doktora gidicemm allahımm inşallah çabuk geçer saatler

canimm hakkinda hayirlisi olsun insallah,güzel haberlerle gel :Saruboceq:

slm arkadaslar bugun dr gittim
bizimkinin kesesini gorduk
kendisi daha cok kucuk oldugu icin goremedik
vajinal ultrasonla bakti
simdilik hersey iyi buyumesini bekliycez mayisin 12 de yine gidecem

Sirius Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Kızlar benim de bhcg değerim güzel katlamış, çok mutlu oldum.

Bir de yatakta gerinmeyin diyorlar, gerinirseniz de parmak uçlarınızı uzatmayın, ayaklarınız bilekten bükülü gerinin diyorlar. Kramp yappıyormuş sanırım

ya kizlar ben sogan kokusuna tahammül edemiyorum..
ki cok severim ve biliyorsunuz hemen her yemekte ana maddedir..
o kokuya dayanamiyorum,birakin kavurmayi soyamiyorum bile..
varmi aranizda böyle tuhaf tuhaf huylar cikaran :sinifsinif:
Allaha çokk şükür bu beişitee öylee olmadımm amaa kızlarımdaaa bende aynıydımmm

canimm gözün aydin :lepi:
cok sevindim,degerlerin dahada katlanicak,bebisin büyüyüp gidicek insallah :Saruboceq:
evet canim gerinmek iyi degilmis diye duymustum bende burda..
kramplari olan arkadaslarda muz yesinler,ise yariyorr olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…