cucum benim ilk gunden beri goguslerim cok hassas, koyulasma yok ama damarlar resmen harita gibi yapti goguslerimi, ve bazen batmalar oluyo acayip sizliyo gece uykumdan bile uyandigim oluyo
patates kizartmasindan gebelikte kesinlikle uzak durun dedi bi doktor
100 cnin uzerinde yaga atilan patateste kanserojen madde aciga cikiyomus ve en cokta bebek etkileniyomus arkadaslarlmaz:
sirius insallah saatler cabuk gecer ama en onemlisi insallah randevunda hersey cok guzel olur....
canimm benimde baslarda sadece sag tarafima yatinca oluyordu,geriliyor kopacak saniyordum..gecti ama zamanla..ama yinede genelde sol tarafina yatmaya calis..bebise daha cok kan gitsin annesi yerimsenibenarkadaşlar birşey sorucam bide ben geceleri sağa veya sola kıvrılarak yatınca,bacaklarımı bükerek yatınca yani 5dk geçmeden kasığımda batmaların acısıyla uyanıyorum ayaklarımı düzleştirince geçiyor ama uykumda farkında olmadan yapıyorum işte,sizinde ağrıyormu öle,biliyorum karnım sıkılıyo öle yatınca ama farketmiyorum işte,o yüzden hep tedirgin uyuyorum
kızlar yarın bu saatte doktora gidicemm allahımm inşallah çabuk geçer saatler
slm arkadaslar bugun dr gittim
bizimkinin kesesini gorduk
kendisi daha cok kucuk oldugu icin goremedik
vajinal ultrasonla bakti
simdilik hersey iyi buyumesini bekliycez mayisin 12 de yine gidecem
Allaha çokk şükür bu beişitee öylee olmadımm amaa kızlarımdaaa bende aynıydımmmya kizlar ben sogan kokusuna tahammül edemiyorum..
ki cok severim ve biliyorsunuz hemen her yemekte ana maddedir..
o kokuya dayanamiyorum,birakin kavurmayi soyamiyorum bile..
varmi aranizda böyle tuhaf tuhaf huylar cikaran :sinifsinif:
Sirius Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Kızlar benim de bhcg değerim güzel katlamış, çok mutlu oldum.
Bir de yatakta gerinmeyin diyorlar, gerinirseniz de parmak uçlarınızı uzatmayın, ayaklarınız bilekten bükülü gerinin diyorlar. Kramp yappıyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?