• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ya kizlar ben sogan kokusuna tahammül edemiyorum..
ki cok severim ve biliyorsunuz hemen her yemekte ana maddedir..
o kokuya dayanamiyorum,birakin kavurmayi soyamiyorum bile..
varmi aranizda böyle tuhaf tuhaf huylar cikaran :sinifsinif:
ah cn ah en tuafı bende sokakta balık kokuyo eve sölüyorum bi damla yiyemiyorum
eşimde üzülüyo bu sefer oda yiyemiyo
dinleniyorum canim olumunekankayizsmile
bende tereyag eritirken cok midem bulandi, birde tavuk pisirdim ama herhalde artik uzun zaman tavuk yemem o ne kokuydu oyle iyyy dusundukce icim bulaniyo....

kizlar bende avatarima bebisimin ilk resmini koydum biraz kucuk oldu ama olsun zaten miniminnacik bebegim benim

bende öle koymuştum ya sırasıyla her gittiğim usg görüntüsünü koyucam allah nasip ederse

allaha sukur benim cok bulantim ve tiksinmem yok ama tavuk ve tereyag beni oldurdu,....
biz esimle yapiyoruz, beraber hazirlayip beraber topluyorz, tabii en zor olanlari esim ustleniyo zemuszemus

:CüvCüv:zaten senden esinlendim canim madem bebisler gobiste en guzel avatar onlarin resimleri

Ben de tam bir çaykolikken şimdi bir bardak bile içemiyorum.Her öğün patates kızartması yiyebilecek kapasiteye sahipken şimdi adını duymak istemiyorum.
tek ben degilmisim demekki..
bende ayni sekilde aksama kadar sadece cikolatayla durabilirdim...
en son yedigim sanirim 1,5 ay olmustur,hamile kaldigimi bile bilmiyordum belki..
gecer mi acaba?

ayy cnm öle olanlar çokmuş,halam mutfağa bile giremiyodum soğan ve sucuk kokuyo gibi geliyodu hep diyor,bende daha olmadı,bakalım inşallah olmaz,her yemekte soğan oluyo ya nasıl yapçaz sonra
sorma canim yaa,hemen her yemekte var dedigin gibi...
herseyi hazirlayip esim gelince ona yaptiriyorum kaydirigubbakcemile3
bikac defada tülbent bagladim burnuma agzima öyle yaptim :sinifsinif:
berbat bisey insallah olmaz canim sende

tek ben degilmisim demekki..
bende ayni sekilde aksama kadar sadece cikolatayla durabilirdim...
en son yedigim sanirim 1,5 ay olmustur,hamile kaldigimi bile bilmiyordum belki..
gecer mi acaba?

sorma canim yaa,hemen her yemekte var dedigin gibi...
herseyi hazirlayip esim gelince ona yaptiriyorum kaydirigubbakcemile3
bikac defada tülbent bagladim burnuma agzima öyle yaptim :sinifsinif:
berbat bisey insallah olmaz canim sende

cucum soğan benide etkiliyo bende koca koca doğruyorum bi tanecik koyuyorum öle lezzetli olsun die uğraşma boşver koca koca doğra

ayy cnm çok güldüm,çareler tükenmiyo yani,tülbent mülbent derken.bi arkadaşım 8. haftadan sonra artıyo dedi ondan korkuyorum ben eyvahedigeldismile

ah cn ah en tuafı bende sokakta balık kokuyo eve sölüyorum bi damla yiyemiyorum
eşimde üzülüyo bu sefer oda yiyemiyo

bende öle koymuştum ya sırasıyla her gittiğim usg görüntüsünü koyucam allah nasip ederse
cok zor canin isteyipte yiyememek..
ben bulasik makinasinda balik kokuyor diye 1 haftadir kapagini acamiyorum,esime yiktim o görevide kaydirigubbakcemile3
gerci o kokuyu eskiden bu yana sevmem..ama hassaslik artti tabii

allaha sukur benim cok bulantim ve tiksinmem yok ama tavuk ve tereyag beni oldurdu,....
biz esimle yapiyoruz, beraber hazirlayip beraber topluyorz, tabii en zor olanlari esim ustleniyo zemuszemus
en güzeli canimm,Allah eslerimizi basimizdan ayirmasin..:Saruboceq:

benim doktorda 8haftadan sonra daha cok kendini gosteriyo dedi bulantilar için, benim az var insallah artmaz

cucum soğan benide etkiliyo bende koca koca doğruyorum bi tanecik koyuyorum öle lezzetli olsun die uğraşma boşver koca koca doğra
bende robotta cektiriyorum esime napiyim,miy miy miy o dograyana kadar ben elden giderim yani kaydirigubbakcemile3
ama büyük atmakta iyi fikir olumunekankayizsmile

ayy cnm çok güldüm,çareler tükenmiyo yani,tülbent mülbent derken.bi arkadaşım 8. haftadan sonra artıyo dedi ondan korkuyorum ben eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 ah ahhhh zorda kalinca öyle seyler üretiyosun ki kaydirigubbakcemile3
nolur demee,8.haftaya girdik,ben gecsin diye gözüne bakiyorum:sinifsinif:

benim doktorda 8haftadan sonra daha cok kendini gosteriyo dedi bulantilar için, benim az var insallah artmaz

tatlım benim 6. haftada başladı bulantılar şimdilerde her yer kokuo sabahları işe gitmeden bi posta çıkarıodum:S
akşamları da aynen
bugün bişeyim yyok şükür

sporstarcım 10 mm çıktı dün gittik doktora 1 cm olmuş bebeğim:ecrin_bebek:
canimm massallah meleginee :nazar:

tatlim korkutma beni yaa,benimde 6.haftaydi sanirim basladiginda..artarak geldim bugüne kadar..azalsin artikkkk,normal,mutlu bi hamile olmak istiyorummmmm :CüvCüv:

vallahi canlar ben doktorumun dedigini soyluyorum, bana sordu iste belirtileri, fazla biseyim yok dedim, bazen hafif bi bulanti oluyo dedim, 8.haftadan sonra belirti ve bulantilar daha cok artabiliyo ndedi....
ama tabii herkeste olacak diye bisey yok, biz icimizi rahat tutalim, iyi dusunelim iyi olsun...

sporstarcım 10 mm çıktı dün gittik doktora 1 cm olmuş bebeğim:ecrin_bebek:
ohh maşallah cnm ne kadar güzel,1cm olmuş,hızla gelişcekler artık
evet cnm ya benim arkadaş işte 4ay olana kadar habire çıkarmış onunda ilk 2 ay azmış,bende ondan korkuyorum işte,ama hala az az gidiyor bakalım inşallah artmaz
bende robotta cektiriyorum esime napiyim,miy miy miy o dograyana kadar ben elden giderim yani kaydirigubbakcemile3
ama büyük atmakta iyi fikir olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 ah ahhhh zorda kalinca öyle seyler üretiyosun ki kaydirigubbakcemile3
nolur demee,8.haftaya girdik,ben gecsin diye gözüne bakiyorum:sinifsinif:

ayy cnm inşallah geçer sürmez öle çok,yoksa çok zor ya bebek beslicez derken zayıflarız yoksa,gerçi dr ilk 3 ay 4kg verebilir yada alabilirsin çok sorun değil onlar dedi,ama öle olmayalım inşallah

benim arkadasimin halasi, her hamileliginde kilo kaybetti ama hep nurtopu gibi cocuklari oldu....

aslinda benim bulantidan cok istahim acildi ne bulsam yiyorum, asermiyorum ama yiyorum eyvahedigeldismile

benim arkadasimin halasi, her hamileliginde kilo kaybetti ama hep nurtopu gibi cocuklari oldu....

aslinda benim bulantidan cok istahim acildi ne bulsam yiyorum, asermiyorum ama yiyorum eyvahedigeldismile

bende de tam tersi cnm ya ,kilo vermedim hiç öğün kaçırmamaya çalışıyorum ama okadar zorla yiyorumki,hiç isteyerek değil oda 1 tabak anca,kahvaltıda da 2-3 dilim işte ama peynir yumurtayı reçeli balı eksik etmiyorum,ama işte az az yiyebiliyorum,zorla,belki geçer bir süre sonra bakalım 3 aydan sonra bebişte bizden besin alcak ya belki onun karnı acıkırkaydirigubbakcemile3

vallahi canlar ben doktorumun dedigini soyluyorum, bana sordu iste belirtileri, fazla biseyim yok dedim, bazen hafif bi bulanti oluyo dedim, 8.haftadan sonra belirti ve bulantilar daha cok artabiliyo ndedi....
ama tabii herkeste olacak diye bisey yok, biz icimizi rahat tutalim, iyi dusunelim iyi olsun...
canimm cok haklisin,bende oh oh olmadi dedigim seyler bu hafta basladi..
mesela gögüsün siyah kismi areola midir nedir genislemis biraz..
damarlar desem epey belli..ne bileyim hersey yeni yeni olmaya basliyor esas,gercektende dedigin gibi...

ohh maşallah cnm ne kadar güzel,1cm olmuş,hızla gelişcekler artık

evet cnm ya benim arkadaş işte 4ay olana kadar habire çıkarmış onunda ilk 2 ay azmış,bende ondan korkuyorum işte,ama hala az az gidiyor bakalım inşallah artmaz

ayy cnm inşallah geçer sürmez öle çok,yoksa çok zor ya bebek beslicez derken zayıflarız yoksa,gerçi dr ilk 3 ay 4kg verebilir yada alabilirsin çok sorun değil onlar dedi,ama öle olmayalım inşallah

hayirlisi artik canim..2 ayda daha 100 gram bile almadim sükür,hatta yüzüm kücüldü diyebilirim..kendimi zorluyorum düzenli beslenebilmek icin,yapiyorumda ama sanirim istahli yiyemedigimden almadim..
ay yaa benim arkadasim 3 ayda 8 kilodan fazla almisti hamileliginde...doktoru bile kizmisti bu kilolar sana,bebege degil diye..hala söyler aman sen benim gibi yeme diye...
diyorum massallah iyi yiyebilmis,biz ölüyoruz bulantidan tiksintiden :sinifsinif:

bende her gun mutlaka haslanmis yumurta(tavada pek cazip gelmiyo su an) peynir zeytin recel eksik etmiyorum...bize burda gebelik takibi için karne veriyolar, orda tavsiyeler filan var, cig sutten yapilmis peyniri fazla tuketmeyin, sucuk salam, kahve cay gibi seyleri fazla tuketmeyin diye yaziyo..

cucum benim ilk gunden beri goguslerim cok hassas, koyulasma yok ama damarlar resmen harita gibi yapti goguslerimi, ve bazen batmalar oluyo acayip sizliyo gece uykumdan bile uyandigim oluyo

Back
X