ah cn ah en tuafı bende sokakta balık kokuyo eve sölüyorum bi damla yiyemiyorumya kizlar ben sogan kokusuna tahammül edemiyorum..
ki cok severim ve biliyorsunuz hemen her yemekte ana maddedir..
o kokuya dayanamiyorum,birakin kavurmayi soyamiyorum bile..
varmi aranizda böyle tuhaf tuhaf huylar cikaran :sinifsinif:
dinleniyorum canim olumunekankayizsmile
bende tereyag eritirken cok midem bulandi, birde tavuk pisirdim ama herhalde artik uzun zaman tavuk yemem o ne kokuydu oyle iyyy dusundukce icim bulaniyo....
kizlar bende avatarima bebisimin ilk resmini koydum biraz kucuk oldu ama olsun zaten miniminnacik bebegim benim
allaha sukur benim cok bulantim ve tiksinmem yok ama tavuk ve tereyag beni oldurdu,....
biz esimle yapiyoruz, beraber hazirlayip beraber topluyorz, tabii en zor olanlari esim ustleniyo zemuszemus
tek ben degilmisim demekki..Ben de tam bir çaykolikken şimdi bir bardak bile içemiyorum.Her öğün patates kızartması yiyebilecek kapasiteye sahipken şimdi adını duymak istemiyorum.
sorma canim yaa,hemen her yemekte var dedigin gibi...ayy cnm öle olanlar çokmuş,halam mutfağa bile giremiyodum soğan ve sucuk kokuyo gibi geliyodu hep diyor,bende daha olmadı,bakalım inşallah olmaz,her yemekte soğan oluyo ya nasıl yapçaz sonra
tek ben degilmisim demekki..
bende ayni sekilde aksama kadar sadece cikolatayla durabilirdim...
en son yedigim sanirim 1,5 ay olmustur,hamile kaldigimi bile bilmiyordum belki..
gecer mi acaba?
sorma canim yaa,hemen her yemekte var dedigin gibi...
herseyi hazirlayip esim gelince ona yaptiriyorum kaydirigubbakcemile3
bikac defada tülbent bagladim burnuma agzima öyle yaptim :sinifsinif:
berbat bisey insallah olmaz canim sende
cok zor canin isteyipte yiyememek..ah cn ah en tuafı bende sokakta balık kokuyo eve sölüyorum bi damla yiyemiyorum
eşimde üzülüyo bu sefer oda yiyemiyo
bende öle koymuştum ya sırasıyla her gittiğim usg görüntüsünü koyucam allah nasip ederse
en güzeli canimm,Allah eslerimizi basimizdan ayirmasin..:Saruboceq:allaha sukur benim cok bulantim ve tiksinmem yok ama tavuk ve tereyag beni oldurdu,....
biz esimle yapiyoruz, beraber hazirlayip beraber topluyorz, tabii en zor olanlari esim ustleniyo zemuszemus
bende robotta cektiriyorum esime napiyim,miy miy miy o dograyana kadar ben elden giderim yani kaydirigubbakcemile3cucum soğan benide etkiliyo bende koca koca doğruyorum bi tanecik koyuyorum öle lezzetli olsun die uğraşma boşver koca koca doğra
kaydirigubbakcemile3 ah ahhhh zorda kalinca öyle seyler üretiyosun ki kaydirigubbakcemile3ayy cnm çok güldüm,çareler tükenmiyo yani,tülbent mülbent derken.bi arkadaşım 8. haftadan sonra artıyo dedi ondan korkuyorum ben eyvahedigeldismile
benim doktorda 8haftadan sonra daha cok kendini gosteriyo dedi bulantilar için, benim az var insallah artmaz
canimm massallah melegineesporstarcım 10 mm çıktı dün gittik doktora 1 cm olmuş bebeğim:ecrin_bebek:
benim doktorda 8haftadan sonra daha cok kendini gosteriyo dedi bulantilar için, benim az var insallah artmaz
ohh maşallah cnm ne kadar güzel,1cm olmuş,hızla gelişcekler artıksporstarcım 10 mm çıktı dün gittik doktora 1 cm olmuş bebeğim:ecrin_bebek:
evet cnm ya benim arkadaş işte 4ay olana kadar habire çıkarmış onunda ilk 2 ay azmış,bende ondan korkuyorum işte,ama hala az az gidiyor bakalım inşallah artmazbenim doktorda 8haftadan sonra daha cok kendini gosteriyo dedi bulantilar için, benim az var insallah artmaz
bende robotta cektiriyorum esime napiyim,miy miy miy o dograyana kadar ben elden giderim yani kaydirigubbakcemile3
ama büyük atmakta iyi fikir olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 ah ahhhh zorda kalinca öyle seyler üretiyosun ki kaydirigubbakcemile3
nolur demee,8.haftaya girdik,ben gecsin diye gözüne bakiyorum:sinifsinif:
benim arkadasimin halasi, her hamileliginde kilo kaybetti ama hep nurtopu gibi cocuklari oldu....
aslinda benim bulantidan cok istahim acildi ne bulsam yiyorum, asermiyorum ama yiyorum eyvahedigeldismile
canimm cok haklisin,bende oh oh olmadi dedigim seyler bu hafta basladi..vallahi canlar ben doktorumun dedigini soyluyorum, bana sordu iste belirtileri, fazla biseyim yok dedim, bazen hafif bi bulanti oluyo dedim, 8.haftadan sonra belirti ve bulantilar daha cok artabiliyo ndedi....
ama tabii herkeste olacak diye bisey yok, biz icimizi rahat tutalim, iyi dusunelim iyi olsun...
ohh maşallah cnm ne kadar güzel,1cm olmuş,hızla gelişcekler artık
evet cnm ya benim arkadaş işte 4ay olana kadar habire çıkarmış onunda ilk 2 ay azmış,bende ondan korkuyorum işte,ama hala az az gidiyor bakalım inşallah artmaz
ayy cnm inşallah geçer sürmez öle çok,yoksa çok zor ya bebek beslicez derken zayıflarız yoksa,gerçi dr ilk 3 ay 4kg verebilir yada alabilirsin çok sorun değil onlar dedi,ama öle olmayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?