senle benn öndeyiz hafta olarakk
biz öncee doğumm yapacağız demekk oluyoo
artıkk arkadaşlaraa yazarızz doğum hikayemiziii
canimm evet benim sonradan büyük oldugum cikti ortaya..tabi canımm önemlii olann sağlıklıı olmalarıı
az öncee ultrasyon resminii aldımm elimee öptümm yeterkii sağlıklıı olsunnnlarrr
neyse seker annler ben cikiyorum belki aksama girerim, kocis isten geldi yemek hazirlicez.....
gorusemesekte hepinizi ve en cok bebisilerinirnizi kocaman opuyorum, kendimize bebisler için cooook iyi bakin...
benim hiç midem bulanmıyor..hihoyyyt
evet cnm birde 3 aydan sonra hafif hafif karın kası çalıştırmaya başlarız,nasipse normal yaparız ama çatı açılmazsa yapçak bişey yok,belirtiler herkeste farklı cnm ya o yüzden net bişey diyemiyoruz hiç,işte genellemelere göre yorum yapıyoruz,benim yemek yapma vaktim geldi arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,byyy,dikkat edin kendinize
gizemciğim canım benim öyle şeyler düşünme neyapalım bak kaç senedir beklioruzz mükafatı böylemi olcak tatlım neyapalım kötü bişi olmasınn hiç canını sıkma rabbime dua et bebeğin de üzülür tatlı annesii güzel şeyler düşün canımm benimm bende aspirin içiyorum bebe aspirini bunuda ilaç gibi içiormuşşusn gibi düşün olurmuu :teselli::CüvCüv:
saol canım artık öle yapıcaz napalım elimizden geldiği kadar bebeğimiz için sabredicez
inşallah cnm ya hem anne için hem bebek için en iyisi normal doğum bunun için riskli dönemleri atlatınca bol bol yürüyüş ve bilinçli spor yapıcaz artık,ama yinede vücut elvermezse tabiki yapçak bişey yok napalım artık kısmet böleymiş.
buarada bende kuru fasülye tanemi koydum,keseside aynı fasülye gibi,şuan kendiside fasülye kadar onlarda büyücekte görcez biz
evet canım olmaması daha kötü hep güzel şeyler düşün gerçrkten sen çok pozitif birisin burdan tanıdığım kadarıyla geçen sabah bana nasıl morel veriodun teyzesiii şimdide bneim yeğenimi üzmeklava: çok kızarım sana kaydirigubbakcemile3
buarada bende kuru fasülye tanemi koydum,keseside aynı fasülye gibi,şuan kendiside fasülye kadar onlarda büyücekte görcez biz
ayy yerim ben onusorma kız onlarda büyücekmi yaa
ewet ya her geçen gün hızla büyüyorlar bidahaki muayeneye 2 katı kadar olucaklar,sonra tamamen bebek şeklini alcaklar ne güzel ozamanda koyarız bebişlerimizi
yesinler senin fasulyeni maaşallah bunun peşine bide pilav yaparsınn ohhhh ne güzel olur walla
kızlar o kadar merak ediyorum ki neye benzeyeceklerini nasıl olcaklarını hep hayal ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?