2010 Aralık Anneleri

hiçbişeyden tiksinmem yok bulantım yok şu anda ne görsem yiyesim geliyo sorun orda kaydirigubbakcemile3

bu hamileliğimm benimdee öyle ,senin içine erkekk doğuyoo değilmii
bende erkekk olmasınıı isterimm çünküü 2 kızımm varr
ama hayırlısıı sağlıklıı olsundaa
içime benimde kız doğuyoo yinee kızımm olucakk gibii geliyoooo
amaa bu hamileliğiimm farkşlıı tiksinmemm yokk midem bulanmıyorr kusma isteğii yokk
kokulardandaa rahatsızz olmadımmm
amaa kızlarımdaa çokk kötüydümmm mutfağa giremezdimm

komşulardan gelenn yemekk kokusunaa ağlardımmm neden yemekk yapıyorlarr diyee
sadecee bundaa çokk yoruluyorumm ve uykuya düşkünüm bendee
sanaa hamilelik rahatt geçersee erkekk mii olur dedilerr

kizlar birde cok önemli bisey söylemek istiyorum..
bir cok yerde okudum..
ODA SPREYI,ODA KOKULARI,DEODORANT gibi spreylerden uzak durun..
bebekte astim riskini artiriyormus ve cigerlerinin gelisimini yavaslatiyormus...
9 ay uzak duralim yerimseniben

hosgeldin hsuren, senin bebiste benimki gibi desene :ecrin_bebek:

evet canım geç yumurtlama olmuş ben kalp atışını duyarız diye gittim ama :) bizimki küçücükmüş meğer daha. aman sağlıklı olsun da varsın hesap yanlış olsun

bnmde annem gelio eşimde yardım ediyo allah razı olsun onlardan

benim canımm annemdee benn çok yoruluyorumm diyee
koca bir tencere sarmaa yapmışş gelmişş banaaaa
canımm annem kıyamamışş banaa birde benimm 2 tane cadıı varr evdee onlarınn arkasında dolanmakta yoruyoo benii

ay kıyamamm canımm sanaa demekk tülbent bağladınn satenn hamileliğinn en zor dönemii ilk 3 ay sonra hiçbişi kalmayacakkkk

Son düzenleme:
canimm massallah meleginee

tatlim korkutma beni yaa,benimde 6.haftaydi sanirim basladiginda..artarak geldim bugüne kadar..azalsin artikkkk,normal,mutlu bi hamile olmak istiyorummmmm :CüvCüv:

senle benn öndeyiz hafta olarakk
biz öncee doğumm yapacağız demekk oluyoo
artıkk arkadaşlaraa yazarızz doğum hikayemiziii

bende mide bulantısı sık sık oluyor ama kusmuyorum Allahtan. Ama çok halsizim ve kasıklarım sızlıyor

gurbet gelini benimde esimin ailesi turkiyede bizde dun aradik, esim ailenin en kucugu bide biz evleneli nerdeyse 7sene olacak bu yzuden o kadar cok sevindilerki anlatamam, allahim insallah onlara dogum mujdelerinide vermek nasip olur....

papatyaam ne mutlu sana insallah hicte olmaz, ben ortada kaliyorum bazen var bazen yok, bebiste benim gibi biraz oynak olacak galiba sositososito

canim insallahta olmazsin..
bakalim benimde icime kiz doguyor ama hayirlisi,saglikli olsun yeter kuzum :Saruboceq:

tabi canımm önemlii olann sağlıklıı olmalarıı
az öncee ultrasyon resminii aldımm elimee öptümm yeterkii sağlıklıı olsunnnlarrr

evet canım geç yumurtlama olmuş ben kalp atışını duyarız diye gittim ama :) bizimki küçücükmüş meğer daha. aman sağlıklı olsun da varsın hesap yanlış olsun

tabikii öenmlii olann sağlıklıı olsunlardaaa
burdaa birkaçç arkadaşındaa öyle çıktıı
benn tamm sataa göree çıktıı
satenn 1 ilişkiden hamile kaldımmm başkaa olmadıkii geç yumurtlamaa olsunn

neyse seker annler ben cikiyorum belki aksama girerim, kocis isten geldi yemek hazirlicez.....
gorusemesekte hepinizi ve en cok bebisilerinirnizi kocaman opuyorum, kendimize bebisler için cooook iyi bakin...

dün dr 5+1 diyince çok üzüldüm açıklama da yapmadı. geç yumurtlama olabilir mi dedim belki dedi. doğru düzgün bişey söylemedi. burda açıkçası çok da dr seçeneği yok. baya araştırdım internetten sonra başka ilden iyi bi uzmana danıştım o içimi ferahlattı

canim insallah
aslinda bende evleneli 7 sene oldu
ama hollandaya esimin yanina geleli bir bucuk sene oldu
ben 1 bucuk senelik evli gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…