hiçbişeyden tiksinmem yok bulantım yok şu anda ne görsem yiyesim geliyo sorun orda kaydirigubbakcemile3
Gurbet gelini tebrikler
canim gözün aydin,herseyin iyi olmasina sevindim
massallah bebegine
gurbet gelini gozun aydin...
Allaha çokk şükür bu beişitee öylee olmadımm amaa kızlarımdaaa bende aynıydımmm
hosgeldin hsuren, senin bebiste benimki gibi desene :ecrin_bebek:
bnmde annem gelio eşimde yardım ediyo allah razı olsun onlardan
tek ben degilmisim demekki..
bende ayni sekilde aksama kadar sadece cikolatayla durabilirdim...
en son yedigim sanirim 1,5 ay olmustur,hamile kaldigimi bile bilmiyordum belki..
gecer mi acaba?
sorma canim yaa,hemen her yemekte var dedigin gibi...
herseyi hazirlayip esim gelince ona yaptiriyorum kaydirigubbakcemile3
bikac defada tülbent bagladim burnuma agzima öyle yaptim :sinifsinif:
berbat bisey insallah olmaz canim sende
canimm massallah meleginee
tatlim korkutma beni yaa,benimde 6.haftaydi sanirim basladiginda..artarak geldim bugüne kadar..azalsin artikkkk,normal,mutlu bi hamile olmak istiyorummmmm :CüvCüv:
hosgeldin canimm hihoyyytaaa..selam kızalr ne kalabalığız bugünn..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
evet :kedi:ay kıyamamm canımm sanaa demekk tülbent bağladımm satenn hamileliğinn en zor dönemii ilk 3 ay sonra hiçbişi kalmayacakkkk
canim insallahta olmazsin..
bakalim benimde icime kiz doguyor ama hayirlisi,saglikli olsun yeter kuzum :Saruboceq:
evet canım geç yumurtlama olmuş ben kalp atışını duyarız diye gittim ama :) bizimki küçücükmüş meğer daha. aman sağlıklı olsun da varsın hesap yanlış olsun
tabikii öenmlii olann sağlıklıı olsunlardaaa
burdaa birkaçç arkadaşındaa öyle çıktıı
benn tamm sataa göree çıktıı
satenn 1 ilişkiden hamile kaldımmm başkaa olmadıkii geç yumurtlamaa olsunn
gurbet gelini benimde esimin ailesi turkiyede bizde dun aradik, esim ailenin en kucugu bide biz evleneli nerdeyse 7sene olacak bu yzuden o kadar cok sevindilerki anlatamam, allahim insallah onlara dogum mujdelerinide vermek nasip olur....
papatyaam ne mutlu sana insallah hicte olmaz, ben ortada kaliyorum bazen var bazen yok, bebiste benim gibi biraz oynak olacak galiba sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?